Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 elesso said: bu arada maaşın düşmeyeceği için ne iş yapacağın farkediyorki? çok daha yoğun değilse takıl işte, ufaktanda piyasayı yokla iş ara. işsiz insanın iş bulması zor oluyor gerçekten çalışırken daha ağırdan ssatarsın kendini.. kimse bilmese de işteyken FX/Forex trade ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 forgiver said: aquila said: silmis abi adamlar seni, surulmussun, istifa et diye beklicekler simdi. iyi de sürüldü dediğiniz yerde de insanlar çalışıyor onlar insan deil mi böle kafadan yer değiştirilmek çok kötü bir şey ama pek yapcak bir şey de yok daha iyi bir iş bulana kadar arıza çıkarmmak lazım bir de kesin iş arkadaşların göndertmiştir seni aynen şu an yolladıkları yer sürgün yeri ama eski departmana göre 10 kat iyi insanlar maaşım da aynı sadece sürüldüm sıfatım bir kademe düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 sokaktan geçen admı koyup yaptırabileceğin işler gerçekten onur kırıcı, ilerleme şansın yoktur oralarda ve yaptığın tek bir iş vardır sadece onu yaparsın. insiyatif kullanacak bir durum da olmaz işi geliştirebileceğin de.. operasyon işleri hep böyle, fabrikada üretim bandında elind anahtarla somuk sıkmaktan farklı değpil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 abi hiç demoralize olma, finans dünyası çok böyle haysiyetsiz insan dolu. bu tür şeyler insana iş hayatında çok iyi* deneyim kazandırıyor. yeni ufuklara yelken aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 operasyon dediğiniz ne oluyor tam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sabah eski deparmana eleman almislar o geldi. benim yerime olmasa da benim oturdugum yere gecicek. bu hafta muhasebe departmanina verdiler, monitor var kasa yok.. duvar izliyorum, keske kitap getirseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 abi gülmiyim diyorum ama kasa vermemeleri komik cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 adama git diyorlar. gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 yeni iş bulmadan nasıl gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bölüm değişlikliği için hemen bir dilekçe ver, talep aç. çalıştığın yerin İK departmanı vardır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 geçmiş olsun bajanak nie böle bişi yaptılar bi bok yedindemi böle oldu yoksa bide o sana o lafları eden tip ne alaka ya nie öle laflar etmiş istenmeyen adammısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Dworgian said: yeni iş bulmadan nasıl gitsin istenmeyen yerde kalinmaz. gitsin acik acik konussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 ya seele alvoltanı o iş belirli bir tecrübede/seviyede değilsen dünyanın hiç bir yerinde o kadar kolay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Goering said: elesso said: bu arada maaşın düşmeyeceği için ne iş yapacağın farkediyorki? çok daha yoğun değilse takıl işte, ufaktanda piyasayı yokla iş ara. işsiz insanın iş bulması zor oluyor gerçekten çalışırken daha ağırdan ssatarsın kendini.. kimse bilmese de işteyken FX/Forex trade ediyorum. cozmusler iste seni. bu adam is yapicagina baska seylerle ugrasiyo demislerdir. kalemini kirmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Aga seni iki hafta test etmişler bakalım hays,yetlimi, onurulumu, "asdasdasd özgürsün sen hadi" falan diye dalga gecilicne cevap vericekmi, azına bi tane cakıcakmı müdürünün diye ama bakmıslar sende o büzük yok, "bundan adam olmaz" demişler deadend job'a atmıslar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Cuce agir konusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Seele said: Dworgian said: yeni iş bulmadan nasıl gitsin istenmeyen yerde kalinmaz. gitsin acik acik konussun. geçinmek için o para gereliyse kalınır. adamların seni kovmayıp tazminattan yırtmaması için kalınır sırf inadına kalınır niye gitsin abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 başka iş bulmadan gitmesin abi başka iş bulursan gidersin. ayar vermeyede gerek yok, dünya küçük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 suark a katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 işsizlik gerçekten iğrenç bir şey. ayrıca atar yaparak da hiçbir şey elde edemezsin. sen gittikten 6 ay sonra kimse seni hatırlamıycak bile. iş yerinde en kilit pozisyondaki orayı o noktaya getirmiş adamlar bile gittikten sonra hatırlanılmıyor. ayrıca finan sektöründe herkes birbirinin kulağına fısıldar, gereksiz aggro çekersen adam seninle uğraşır ona bir şey olmaz, senin canın yanar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 finans'ta çalışamıcam sanırım artık... yatırım kafası fx falan yapıyordum ufak ufak, şimdi maaş da olmayacak. tek fx'le döndürmeye çalışıcam bir ayı. neyse bulucaz bir şeyler, başa gelen çekilir derler istifamı veririm 1 hafta kala, parasal sebeplerden çok duygusal ve bir şeyler öğrenmek için çalışıyordum. böyle davranılınca pek anlamı kalmadı, bütün çalışanlar iyi eğitimliden çok alaylı ve sektörden. biraz da beni o yüzden kırmaya çalıştıklarını düşünüyorum. zamanın akmadığı, herkezin slow-mo çalıştığı bir yerdi. sürgün yemek üzdü, üstesinden gelip biraz para için çalışmam gerekir belki ama bunu yapmak ömrümden çalar ÇOK NET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 öldürmeyen güçlendirir kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 mobbing lan neredeyse ya çalışanın görev değişikliğine itiraz etme hakkı var belli bir süre içerisinde; şirket de buna bir cevap veriyor sonrasında falan, ardından da haklı fesihe bağlanabiliyor konu. Ancak 6 ay diyorsun, değer mi değmez mi tartışılır yani front office falan gibi para kazandıran bir yerden operasyon gibi back-office functiona aldılarsa iyice iğrenç, şenlik çıkabilir aslında ama 6 aylıkken değmeyecektir söylemiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 evet değmeyeceğini biliyorum o yüzden uğraşmıcam zaten son 2 senede çalışanların %50'si değişmiş. pek planlama ve hr da yok, maaşlar sektöre göre yerlerde, o yüzden paldır küldür gitsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Hayatım boyunca tanıdıklarım/eş-dost sayesinde kapıları açarım ve o işe girerim kafasında değilsen istersen 6 aylık deneyeminin 5 katı tazminat versinler yine de kovulma. Keza finans üzerine çalıştığın için kurumsal bünyelerde bulunman gerekecek ve basamak olarak kullanmak istediğin eski iş referansın sana kovulduğun için bırak avantajı , ayak bağı/tercih edilmeme sebebi yaratacak. Misal ben bundan önceki iki işimden birinden İnşaat proje bitimi nedeniyle birinden de askerlik nedeniyle ayrıldım, fakat CV'de bunu belirtmediğim için kovuldum gibi algılar yaratabiliyor karşı tarafta, gidip eski firmalarımı aramışlar jsdfsjdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar