arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 abi o video leeroy jenkins tier troll videosu. adam bilerek moblara vurmaya devam ediyor teamspeakteki arkadaşı çıldırdıkça. yani orada bariz bir kasıt var adam isyan edip clandan çıksın diye midir komiklik olsun diye midir. load lag + crash eskiye göre çooook iyi hakikaten. hatta sanırım sadece 1 kez crashledi son 10 günde. buna rağmen oyunu almayın, gelmeyin. srsly. değmez. sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bi ara şuraya gidelim http://imageshack.us/a/img802/7874/desertdick.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Sen en ucuna git otur mortiscim biz de geliriz sadasdadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ben oraya gitmem, net. sdfsfd olm bu arada herkes afk, gelin sohbet edelim sıkıldım serverı beklerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 şu maintance olayına uyuz olmaya başladım adamla hem EU gündüz vakti manintace yapiolar hemde US serverlari 30dakkada açıolıoken EU 2 saat oldu hala tık yok, açıklama da yapmio dürzüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bari haftasonu downtime olmasın İNSAF be. full retard bunlar yemin ediyorum. neyse 16da maç var, bitince gelicem darkfalla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Geliyorum birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 2'den beri kapalı EU serverı gelme hiç boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 kestireyim dedim server kapalıyken uynadım hala kapalı lan neler oluyore bakalım forumlara küfürler yağmıştır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Abi pazar pazar yapılacak iş mi şu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Şu anda 7 kişi ölmeye gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 insallah canim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Xaenin said: Şu anda 7 kişi ölmeye gidiyoruz. sacmalamasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Öldük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 7 kişi giyindik toplandık adam kesmeye gittik bi herifi 10 dakka kovaladık sonra SUN lar geldi ortlaam 55K PPli ve wipe ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 külliyen yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Kac kisi oldurdunuz bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 0 da bir baslangic uzulmemek lazim :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Abi az önce bölündük. Önden gidenleri bir grup gankledi. Biz arkadan 3 kişi gördük bunları anında çömelerek yürümeye başladık dağın eteğinden yavaş yavaş yaklaşmak için. Adamlara doğru yaklaştık bi tane kayanın arkasından eğilerek. Lan ne kesiyo bunlar diye kafaları çıkardığımız gibi "ABİ BİZE DOĞRU KOŞUYOLAR" diye bağırdım, kafama ok yedim. Koşmaya başladık, Mortis hıyarı benim atımı kesti hepimizi kestiler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Misal ben olmeyi dert eden bir insan degilim orada o actioni hissettikten sonra olsemde gam yemezdim artik eve gecsemde bi oyuna girsem cok canim cekti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 adamlar ölmek için 40 dolar vermiş resmen ahaskdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Yazık lan Sercan sana jkdsfhjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ahaha bakma işte kedi ciğer meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar