yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ben oyunu ilk kez aldım ve yükledim. Torrentten çektim. Sonra Lobby'e girdi ama yanlış dosya var deyip 100mb daha yükledi. Tekrar girdim 720mb daha update etti. 7 8 kere girmeye çalıştım unable to initialize all modules diye hata veriyor, giremiyorum oyuna. Bunla ilgili bir şey biliyor musunuz? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Alfheim said: windows region and language'den english yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Alfheim said: Alfheim said: windows region and language'den english yap Çok teşekkürler, nasıl bir mantıksa çalıştı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 14k PP var, ortalama 4k pp'lik 3 kişiyle, 1v3 pvp yapıp aldım 3ünü de. elim ayağım titriyor sdlkfjsdlgks -2 skirmisher 1 ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 sen dengeyi kurmuşsun ashdıuasd primalistle solo pvp yapmaya çalışmak ilk adımdan fail zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Alfheim said: 14k PP var, ortalama 4k pp'lik 3 kişiyle, 1v3 pvp yapıp aldım 3ünü de. elim ayağım titriyor sdlkfjsdlgks -2 skirmisher 1 ele yok yani yalana ne gerek var, hepimiz birbirimizi biliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 herb bile bulamaz oldum ya safe zoneda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 öbür oyuncularda kaç pp olduğunu nasıl görüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Hypnotize said: Alfheim said: 14k PP var, ortalama 4k pp'lik 3 kişiyle, 1v3 pvp yapıp aldım 3ünü de. elim ayağım titriyor sdlkfjsdlgks -2 skirmisher 1 ele yok yani yalana ne gerek var, hepimiz birbirimizi biliyoruz :D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 arcane said: öbür oyuncularda kaç pp olduğunu nasıl görüyoruz? target a bakıyosun sol altta yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hypnotize nerelerdesin hiç gözükmüosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Sağolsun mortis-kun gaza getirdi. Oyunu aldım fakat yeni taşındığım için internet bağlantım yok. Bağlanana kadar sizden gaz almaya devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 torrenti nerde bunun? indireyim dursun bari. hiç olmadı gökselin hesaptan otlanıcam asdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 hahaha buyur hacıt problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 var mıdır bir toplanma guild oluşumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 elementaliste geçip elemental farmlıyorlar. 1 günde 5k yapmış abovvvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 steam de satısınn baslaması populasyonu nasıl etkiledi bilen / talip eden var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 arcane said: elementaliste geçip elemental farmlıyorlar. 1 günde 5k yapmış abovvvv. oha günde 5k ne... ben hala 12k'dayım kaç gündür oynuyorum. neymiş olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 galiba air elementallar a fire atmak vs mi cok koyuo ole bisey vardi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 resistler mobdan moba değişiyor da 5k nasıl oluyomuş ki feat varsa ok ama feat'de 1 kere veriyor sonuçta. her gün nasıl oluyormuş ki. mesela gnollara holy damage resmen vurmuyor. 15 falan vuruyor holy wrath, undeadlere 50 vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 tam bilemiyorum gece earth ele kesiyorlardı lightning ata ata. maçtan önce girdim bir baktım 5k pp fark var. sordum elemental farmladık dedi. Teamspeak 3 sunucusu açtım: adres: fra01.bargainvoice.com:7099 şifre: patato gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 ben yarın akşam yurtdışına çıkıyorum iş gereği 14 gün falan yokum, forum morum bakarıng ama oyun içi gather'dan ileri gitmez. alışın kavrayın biraz da akşamları beraber grind yapalım. gına geldi primalist solo/duo'dan. 3-5 kişi çok güzel spot kamplanıyor. girişin pvp'e çekingenlik etmeyin, reskill yiyin güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 adamın tekinde 70k pp var lawl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 no liferda daha fazlası vardır şu an çok rahat tek class oynayan adam için 15k dan sonra da pek değeri yok zaten adam gitsin isterse 350k pp yapsın. 15k'da skilleri alıp, 75 yapıp, 4. booster + bir stat'ı 75 yapıyorsun base olarak. stat 100 ile 75 olması, skill'in 75 ile 100 olması arasındaki pp farkı 2-3 katı fakat kombatta yarattığı fark mikro ötesi. tabii no lifer her zaman deneyim + gearla da ezer orası ayrı. şu an hep psikopat tipler spawnları kamplıyor. pvp deneyimi olarak beni 2 e 3 e katlayan adamlar. pve featleri için acele etmiycem, kenarda cebimde dursun. gather / craftlara yoğunlaşıyorum masterylere kadar. onlar bitince spawnlar baya boşalmış ve nooblarla dolmuş olacak. o zaman pve'lere geçmeyi planlıyorum. zaten ülke dışında olacağım için çok da işime geliyor. tahmin ediyorum pve featlerine girmeden 20k görücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 şu an 2 takım var biri troll kesiyor öbürü troll kesenleri kesiyor sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar