bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Steam launched the ability to pay for your subscription through Steam and Darkfall is the first one on the list and only one with the ability to do this right now. Part of Steam's advertisement to their community announcing this new service mentions Darkfall as the first game with the ability to pay for the sub through Steam. enteresanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 süper 15 dolar vereceksek harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 peç olayı bi enteresan, skandalımsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 la olm blizz falan 500mb'a yeni content getiriyor bunlar sadece ses dosyasını düzeltiyor.... 1 sene sonra; DFUW needs 1TB hard disk space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 patchi nerden indiriyorsunuz ben bağlanamıorum patch servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 2.yi indirirken gitti, bende bağlanamıyorum suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 We're looking into an issue we've been trying to fix, and we don't want to keep the game offline longer than the ETA we gave in-game before server-down, so we're getting the game online now. The patch notes we posted earlier today will not be valid yet. We will apply the patch without a server-down as soon as possible. You will get the patch when you restart. We'll keep you updated on when the patch is issued. We apologize for taking so long with this but we need to get it right. Thank you for your patience. hahah adamlara millet küfür etti ulan Steam launchında neden patch yapiosunuz vs die şimdi herifler düşündü harbi lan dedi, patchi yapmayıp serverı on edecekler çok iyi ya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 o zaman hakikaten ağır tembelmiş adamlar sdfds. ben alfari seviyorum ama değiştirmesinler, böyle kalsın. bunların 500mb demesi bizim disklerdeki 500mb'ı değiştirmeleri. yoksa +500mb değil tabii. henüz oyunun kapladığı alanda bir değişim yok. bu patching failed will retry bıdısı çalışıyor mu hakikaten yoksa eskisi gibi restart mı çakayım yamalaması için? edit: çok bekleyince bir şekilde devam ediyormuş, iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 serverlar online gözüküyor ama şu an 500 mb patch çekiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Serverlar online, downgrade yapmak için, 500mb küsürlük patch'i ne kadar yaptıysanız o kadarını tekrar yapmanız gerekiyor. Yarın falan da yine aynı patchi yapmak gerekecek, bugün çıkması gereken update için. Yani bugün benim gibi 575MB'lık patch yaptıysanız, şuan oyuna girmek için 575MB + bu update ne zaman gelirse bir 575MB daha. no thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Ahahaha herifler patchi downtime sirasinda test etmeye baslamis. Priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 abi adamlarda test serverı yok baya baya bingildakin dediği gibi bir avuc ınsan calisiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 hangi bir taraflarına güvenip steam release yapıyorlar bir de ehuehe - DF PLAYERBASE AYAKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ofisboy falan database i mount ediyordur geceleri ahahah..bu kadarda sanmıyordum tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 lool adamlar steame koyalı 2 saat fln oldu top sellers'da #23müş. WarZ gibi steamden kaldıracaklar oyunu o olacak sdlkfjdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 pathc fln yükleyemiorum ben patchin failed kısmında kalıyorum bende fırsat bildim win8 yükledim makineye bakalım nası performans gösterecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Alfheim said: hangi bir taraflarına güvenip steam release yapıyorlar bir de ehuehe - DF PLAYERBASE AYAKTA warz bile steame geldiyse bu hayli hayli gelir abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 steam greenlighttan gelmis, kendi istediklerinden degil, halk istemis zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 of giremedim hala patch çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bende validate edip edip duruo giremedim bende oh bitti sonunda giriorum.. lol, region değiştirmeyi unutmuşum çakıldı oyun şimdi tekrar baştan başladı herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 ahaha okudum yazılanları, abi harbiden çok komik şirket yahu bunlar ahaha. steamdan alanlardan en fazla 3 kişi subs ı devam ettirir heralde : D ben oynuyorum da sandbox ı çok çok çok çok seviyorsanız oynayın harbiden. yoksa şirket çekilir çile değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Gathering skilller 100 olunca, kullandıktan sonra prowess gelmiyor mu? Skinning 100ledim hiç gain olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 600 mb daha patch geldi sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Oyun açılalı 10 gün oldu.ilk 8 gün 120 mb ortalama patch indirttiler. 960 mb yapar, dün 525 mb bugün de 600 mb daha toplam 10 günde 2085 mb ahahaha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 arcane said: Gathering skilller 100 olunca, kullandıktan sonra prowess gelmiyor mu? Skinning 100ledim hiç gain olmuyor. skill ile alakası yok benim bildiğim kadarıyla. belli bir sayıdan sonra diminish'e giriyor büyük ihtimal öyle olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar