Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bingildak said: http://www.youtube.com/watch?v=_SiPhFpKjiE izledim bunu, 2. vidyoda adam akilli gearli bir warrior a daliyor ama adam dangalak, bow cekmiyor filan oyle kesiyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 bck said: tresure map en buyuk map miydi ? small treasure map treasure map large treasure map olması lazım sıralamanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Glatheros said: izledim bunu, 2. vidyoda adam akilli gearli bir warrior a daliyor ama adam dangalak, bow cekmiyor filan oyle kesiyor anca. dex, weapon skill, mastery, yüksek rank bowu olmayan warrior bow çekse ne olacak ki? vuracağı dmg self heal'in bir tickinden daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 glath bu oyun o kadar kolay degil. elin ayagina dolaniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 herif 2v1 patates gibi kesti bizi asdasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 ben sattım accyi kurtuldum siz hala elin ejnebilerinden dayak yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 kime sattin, sifreyi degistirsin asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 değiştirmiştir herhalde :). şimdi ordan gelen parayla yine boktan bir oyun almam lazım haydan gelen huya gidiodu çünkü. amaan oyun gzüel ama yanlış dedim. yine betada bir oyun almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 3v2 ezdik bu sefer, loottan yürüyemez hale geldik asdasdsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 çok güzel action yaptık ya. sun'dan adam bizi plate'le 2v1'de motor ettikten sonra 3v2 aldık baya heyecanlıydı. sonra 2v2, 2v1, 4v2 baya UO'daki brit mezar modu action döndü safe zone yakınındaki spawnda sajoıasıodasd 4 set, 3 mount, 4 silah lootladık totalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 skypedan mı yapiosunuz iletişimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 clan mumble, yatmadan önce gerekli muameleyi yaptı arkadaşlar. 58k-22k ve o civarda pp'li bir üçlü pee pee'ledi ashduasd. huzur içinde uyuyabiliriz. güzel pvp deneyimi oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 reampage said: değiştirmiştir herhalde :). şimdi ordan gelen parayla yine boktan bir oyun almam lazım haydan gelen huya gidiodu çünkü. amaan oyun gzüel ama yanlış dedim. yine betada bir oyun almam lazım quardesh deseydın bana alırdım 5 lira fazla verip :( sadasd AKKONT SATCAK VARSA ALABİLİRİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eselanik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 oyun içinden alt enter dıiında window mode'a geçmek için var mı yol? full screen seçili olmadığı halde oyun full screen açılıyor, ayarlardan da tiki kaldırdığımda da tam ekranda kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Laucher da dişli resmine basarak ayarlayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eselanik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 yaptım yine tam ekran açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 windowed mode olsa bile etrafta çerçeve gözükmüyor bu yüzden fullscreen gibi geliyo olabilir. çözünürlüğü düşürmeyi dene bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bu arada dün baya gezdik, dolaştık, pvp yaptım vs. fark ettim ki hiç loadlag veya benzeri takılmalar olmadı. hiç 60 altına düşmedi 1920 ve herşey full olmasına rağmen. betadaki performansdan çok daha iyi durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 http://massively.joystiq.com/2013/04/24/choose-my-adventure-extreme-diy-makeover-edition/ votelayın plix. merak edenlere de bir sürü içerik çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 bu ne, adamın biri mmo yapacak, hangisine benzeyen bişey yapayım diye mi soruyor? kim o adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Sanırım kitle oyunu olma amaçlarını başaracaklar,df 1 deki hardcore kesim şu an tedirgin ve community'i spamlıyorlar ama kim takar ki ben de hadcore oynamıştım ama şu hali şimdilik çok keyifli,yıllarca şu oyunu sadece 3 türk oynamışken bu forumda df topiğini böle canlı görmek süper:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eselanik Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Choose my Adventure adı altında yazı dizisi hazırlıyor oyun içerisinde kendi deneyimleriyle ilgili. Okuyucular da hangi oyun için yapacağını seçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Xenocide said: bu ne, adamın biri mmo yapacak, hangisine benzeyen bişey yapayım diye mi soruyor? kim o adam? Türkdür kesin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Bende mi gelsem acaba çok özendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 hee ben de yarım yamalak okuyup heyecan yaptım, darkfall gibi ama daha düzgün mmo yapacaklar falan diye asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar