Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Glatheros said:
izledim bunu, 2. vidyoda adam akilli gearli bir warrior a daliyor ama adam dangalak, bow cekmiyor filan oyle kesiyor anca.

dex, weapon skill, mastery, yüksek rank bowu olmayan warrior bow çekse ne olacak ki? vuracağı dmg self heal'in bir tickinden daha az.
Mesaj tarihi:
değiştirmiştir herhalde :).

şimdi ordan gelen parayla yine boktan bir oyun almam lazım haydan gelen huya gidiodu çünkü.

amaan oyun gzüel ama yanlış dedim.

yine betada bir oyun almam lazım
Mesaj tarihi:
çok güzel action yaptık ya. sun'dan adam bizi plate'le 2v1'de motor ettikten sonra 3v2 aldık baya heyecanlıydı. sonra 2v2, 2v1, 4v2 baya UO'daki brit mezar modu action döndü safe zone yakınındaki spawnda sajoıasıodasd

4 set, 3 mount, 4 silah lootladık totalde.
Mesaj tarihi:
clan mumble, yatmadan önce gerekli muameleyi yaptı arkadaşlar. 58k-22k ve o civarda pp'li bir üçlü pee pee'ledi ashduasd. huzur içinde uyuyabiliriz. güzel pvp deneyimi oldu ama
Mesaj tarihi:
reampage said:

değiştirmiştir herhalde :).

şimdi ordan gelen parayla yine boktan bir oyun almam lazım haydan gelen huya gidiodu çünkü.

amaan oyun gzüel ama yanlış dedim.

yine betada bir oyun almam lazım

quardesh deseydın bana alırdım 5 lira fazla verip :( sadasd

AKKONT SATCAK VARSA ALABİLİRİM.
Mesaj tarihi:
oyun içinden alt enter dıiında window mode'a geçmek için var mı yol? full screen seçili olmadığı halde oyun full screen açılıyor, ayarlardan da tiki kaldırdığımda da tam ekranda kalıyor
Mesaj tarihi:
bu arada dün baya gezdik, dolaştık, pvp yaptım vs. fark ettim ki hiç loadlag veya benzeri takılmalar olmadı. hiç 60 altına düşmedi 1920 ve herşey full olmasına rağmen. betadaki performansdan çok daha iyi durumlar.
Mesaj tarihi:
Sanırım kitle oyunu olma amaçlarını başaracaklar,df 1 deki hardcore kesim şu an tedirgin ve community'i spamlıyorlar ama kim takar ki ben de hadcore oynamıştım ama şu hali şimdilik çok keyifli,yıllarca şu oyunu sadece 3 türk oynamışken bu forumda df topiğini böle canlı görmek süper:)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...