Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Patch var 166 mb

Another patch today with some fixes, including some regarding the clan vault where we had some issues reported, and more performance optimizations which should improve the experience further. We're grateful for the continued feedback coming from our players.

Here are the patch notes for today's patch:

More optimizations done to eliminate ‘load lag’. There are even more to come, performance is one of our top priorities at the moment.
Fix for clan-vault withdraw permissions not being respected in some situations (merging items from clan-vault stacks to inventory stacks)
Fix for players being able to move items around within the clan-vault without having the “withdraw” permission.

Fix for some players not being able to log in after disconnecting from server.

Thanks for reading
Sosyal ağlarda paylaş

indiffer43 said:

cem sen istanbul'a gelicektin la noldu hala forumdasın ahah?

arada sewer dungeon'a girdim demin şaka gibi spawn rate mobların, 20 dkda 250 prowess 200 altın artı bi sürü skinningden rawhide geldi.

oteldeyim abi laptoptan giriyorum, kız arkadaşım uyudu fırsattan istiare asdasd
Sosyal ağlarda paylaş

adamların o fiyatları istemesindeki tek neden piyasada eşi benzerlerinin olmaması. şu kategoride bir mmorpg daha yok. gelmiyor da, development'da falan olan da yok yani. adam diyor ki bu ürün bende var sadece böyle bir arayışın varsa paşa paşa yoluma gelirsin.

rekabet ortamı yok yani diğer theme park veya carebear mmorpg'lerdeki gibi.

oyuncu artıyor, azalıyor, millet tepki gösteriyor ediyor ama her zaman bu türe aç oyuncular oluyor. heriflerin giderler minimal ufak bir takımla çalışıyorlar ki NA'da ciddi oyuncuları var. her türlü devran dönüyor yani.
Sosyal ağlarda paylaş

abi işte aslında onlar rakibi, öle düşünmemek lazım. Oralardan oyuncu çekmeleri lazım şu durudma çekemezler meraklısına bir türden öte çünkü bu EVE tamamen meraklısına ama bu themepark görünümlü sandbox bir mmo, ve bence kutu parası olmamalı direk aylık almaları lazım ya. 13.99 dolar ideal.
Sosyal ağlarda paylaş

mortal online gerçekten kötüler kötüsü bir oyundu. yapımcıları inanılmaz amatördü ayrıca çağdan tamamen koptular. df'de şu yeni oyunu çıkarmasa çağdan kopmuştu. ben askerden dönünce bir baktım da "yok olmaz bu grafiklerle" deyip kapatmıştım. ne kadar grafik aramasak da pixel pixel de olmasın yani. ayrıca sistemler pvp'nin kalitesi falan çok kötü. df çok daha interaktif, hızlı, massive pvp olarak 10 a katlar mortal online ı.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

peçten sonraki değişimleri yazsanıza vitrinden içeri bakan çocuk gibi oldum. artış var mı performansta en önemlisi load lag gerçekten yok olmuş mu?

Ofiste olduğum için anlayamadım performans olayını her türlü 12 fps oyun :) eve geçince anlaşılır.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ne mutlu sevenlerine F2P olmuş, bedavaya oynayabiliyorlar.

bingil mortal ilk çıktıgında aslında komunitesi cok iyiydi baya güzel vakit geçirdim diyebilirim burdanda arkadaslar vardı valla 3 sene oluyor bırakalı 4 ay felan oynamastım. ama orda rp nin ne oldugunu gordum.. df de komunıte varsa oyun ne kadarda beyınsızde olsa devam edecektır. ama bana cok buyu diye bırbırlerıne balon fırlatan adamlar gıbı gelıyor bu oyun..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...