Slat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 nukem kardeşim tamam diğerlerini geçtim bunu kabul et bari.. Gayet iyi oynadık ve pragdan üstündük.. O pozisyonları vermemiz normaldi çünkü takım akıllara yorgunluk verecek bir şekilde presli oynamaya çalıştı ve maçın sonlarına doğru yorulduk..[signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 23 Kasım 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Ryan, 23 Kasım 2004 23:43 tarihinde demiş ki: süper olan ben değil fener bi kere hem çok zorunuza gitti galiba kazanmamız.. halbuki tebrikler fenerbahce deseniz efendi gibi ha ne dersiniz? baba vallahi sevindim kazandığınıza ama yani böylede denmez ki. :lol: komik oluyosunuz işte böyle yapınca.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhelm3 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 tabi pozisyon vericez sonucta onlarda profosyonel ama saha da kotuydu ve netice onemli ECC de [Bu mesaj silverhelm3 tarafından 23 Kasım 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Nukem_Verite, 23 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki: efendiliği senden öğrenicez... gerekirse öğreniceksin paşalar gibi canım benim..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 nukem efendi ol lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 tepişmeyin. Maçın sonunda taraftar "burası cehennem,burdan çıkış yok" diye bağırdı sanırım. çok hoşuma gitti =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 valla nolursa olsun yendi fener. prag baya mallaşmış fln ama tecrübeli takım sonuçta. 2 maçta da yeniyorsa pragı bir ilerleme vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Nukem_Verite, 23 Kasım 2004 23:46 tarihinde demiş ki: said: fizban, 23 Kasım 2004 23:44 tarihinde demiş ki: yahu ilk sayfalarda da dedim cevap mevap yok. bana bir fenerbahçeli bilinci yerinde bir adamın bana şl de final oynicaz bu sene dediğini göstersin. Kazım Kanat ve Hıncal Uluç'un söylediğini hatırlıyorum ben,yönetimdende bu yönde açıklamalar geldiğini ve Daum'un clde final hayal dediğini hatırlıyorum Daum un hayal dediğini ben biliyorum ama zaten ayrıca Man Utd maçından sonra da dedi Daum.[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Fener e karşı bi antipati yok...çekememezlik var... Fener Bahçe hızla teşkilatlanıyor...yapılan tribün(bayrak şov vs..) ve yönetimsel hareketler hızla tek bir çatı oluşturmaya başladı.... [Edit : Hepinizin .... yazıp kimse alınmasın yazamazsın,imzanıda değiştirmelisin küfür olmaz(ki bunu söylemek bana düşmez ztn genel yöneticiler varken),kendine dikkat etmelisin/Nukem] [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 23 Kasım 2004 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Nukem_Verite, 23 Kasım 2004 23:47 tarihinde demiş ki: aa gay var forumda nukem bi mod olarak düzeni sağlaman gerekiyor bu forumda ama sen tam tersine karıştırıyorsun.. Dikkat et biraz bence..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Ümit Özat: Ben her maç 10-15 atağa kalkıyorum, bunlardan 1-2 tanesinin auta gitmesi kadar normal bişey yok.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Nukem_Verite, 23 Kasım 2004 23:47 tarihinde demiş ki: aa gay var forumda nukem bu espriyi spor bölümü kaldıramıyor gördüğün gibi. sonra tan sağtürk gelir sopalar hepimizi.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 o gay lafini bana soyledi , ortaligi karistirmakla filan ilgisi yok yani :) [edit : gaysın/Nukem] [Bu mesaj Nukem_Verite tarafından 23 Kasım 2004 23:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 bana söyledi o gay lafını bikere.. malkoçoğlu benim.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: Rewendor, 23 Kasım 2004 23:51 tarihinde demiş ki: Ümit Özat: Ben her maç 10-15 atağa kalkıyorum, bunlardan 1-2 tanesinin auta gitmesi kadar normal bişey yok. Haksızlık etme 1 - 2 Auta 1 - 2 Kaleciye 1 - 2 Yörünge dışına 1 - 2 de istediği yere gidiyor adamın[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 pardon efendi olalim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 böle ciddiyitesizlik olmaz. ben rahatsız oluyorum o gay kelimesinden. istemiyorum böle mod. >:| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 oyy gayler almış başını gidiyor hakkaten.. kaçıyorum ben gelmeyin peşimden[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kim desteklemiş lam feneri eheh. yok öle bişi :) ama adamlar kodu mu kodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kazma ümit başta olmak üzere pragi yenip yenip artislik yapiyolar.Yok offansa yardim ediyormuş lan bi orta yap be allahsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 kapak olsun tüm fener düşmanlarına bu kadar.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ümit iyidir aslında onun o salak ortalarının büyük bi kısmı sol kanatta oynadığından (kendisi sağ ayak) sol ayakla yaptığı ortaların hepsi dışarda ama sağ ayağıyla kaç asisti var acaba düşünelim bunları bi[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 neyse ümitin dediği gibi spartayi spartada yendik:P Orta yapamamasini şaşiliğina veriyorum [Bu mesaj daan tarafından 24 Kasım 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 said: daan, 24 Kasım 2004 00:10 tarihinde demiş ki: neyse ümitin dediği gibi spartayi spartada yendik:P Orta yapamamasini şaşiliğina veriyorum [Bu mesaj daan tarafından 24 Kasım 2004 00:11 tarihinde değiştirilmiştir] ahahah ne demek lan bu spartada yendik vay denyo vay[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2004 ryan ümit özat'tan nasıl bi cümle bekliyodun :D[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar