nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bu kadar küfür ve hakaretten sonra ekmek hala paticikten ekmek yiyor ya modlara selam olsun.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 kutsala dil uzatıyor adam. ekmek lan bu.
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 dillemeyin olm birbirinizi. otel olayı çok iyi ya.
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Küfür veya hakaret değil o, lafın gelişi söyledim adam da arkadaşım. Senin gibi yetersizler yüzünden forum anaokulu gibi modere ediliyor zaten sus bari.
quixef Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Ninja said: Dilerim Tanrilar hep sizi Zengin olarak hayatinizi devam ettirsin aksi takdirde buyuk dususlerde survive edemeyeceginiz gercegi gozuktugu icin dilerim her daim zengin olursunuz. Bi dakka lan, HattoriHanzo kim o zaman? Ben de Ninja harassa doydu, account değiştirdi zannettim :P
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 quixef said: Ninja said: Dilerim Tanrilar hep sizi Zengin olarak hayatinizi devam ettirsin aksi takdirde buyuk dususlerde survive edemeyeceginiz gercegi gozuktugu icin dilerim her daim zengin olursunuz. Bi dakka lan, HattoriHanzo kim o zaman? Ben de Ninja harassa doydu, account değiştirdi zannettim :P Quixef san; Saeros sama nin dilegi uzerine eski nickimden devam ediyorum ilginizden dolayi tesekkur ederim.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Başlık asucan için güzel reklam sloganı olabilir.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 paticiğin tüm iğrençleri bir başlıkta toplanmış bu başlıktan iş çıkar takipteyim
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Evet cümle aslında tam bir Sasha Grey cümlesi olmuş.
Öne çıkan mesajlar