Wolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 2 hareketi hayatımda ilk defa görüyorum onun dışındakileri biliyorum benim yukarıda yazdığıma çok yakın biraz daha kolayı bar kısmı tabi yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 4 hareket daha ekledim bunlara karın kaslarımla kurşun tutmaya doğru hızla ilerliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bende burdaki hareketlerle 2-3 videoyu daha birleştirip bir ev içi karın omuz programı yaptım kendime işte diger topikde yazdığım. Ama herifin karın temizmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 abi o bacakları nasıl havaya düz kaldırıyorsunuz öyle, bende anatomik bi problem mi var imkansız lan o jdsfhjksdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Absolut said: Bende burdaki hareketlerle 2-3 videoyu daha birleştirip bir ev içi karın omuz programı yaptım kendime işte diger topikde yazdığım. Ama herifin karın temizmiş. alet ve alana ihtiyaç duymadan max 10-15 dakikalik biseyse heyecanla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Marifet dümdüz kaldırıp yapabilmekte tabi , ama yapamıyorsan yapabildiğin kadar düz tutup yapmaya devam et o bacağın düzelmesi için bacak esneme hareketlerine önem vermen gerekiyor çok bi şartı yok uğraşma hiç. Veya esneklği sert olan bir tür kablo ile ayağının altına geçirip gererek dizini düz tutabilirsin ama uğraştığına deymez tekrar söylüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ab ripper x e cok benziyor dedigin hareketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 neymiş diye bakayım dedimde sağolsun FortiGuard açtırmıyor. herşey yasaklı :) 17 harekete çıkardım şuan epey zorlanmaya başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 P90x in karin programi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 http://i.imgur.com/nBCqh4v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 aynen öleymiş demin farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TOHLPlLwTiM Bende bunu koyayım, hani değişik alternatif hareketler oluyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Sparkcaster said: http://i.imgur.com/nBCqh4v.jpg Oha şu süper ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ağırlık ile çalışmaya başlamıştım bir süredir öküz gibi şişdi karın kaslarım nefret ettim şuan tekrardan ağırlıksız antremana geçiyorum utanmasa göyüsümden öne çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 hiç ilgilenmediğim yapmadığıme tmediğim konudur o yüzden yazmıymı yazmıym diyorum ama dayanamıyom artık. abi 8-pack tümüüyle genetik. 6pack'e upg değil veyua baska yöntemlerle kasınca 8 cıkıyo değil. vucuddaki kaslar belli fizyoloji belli anatomi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar