sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Siz sizsiniz, biz biz. Detaylı açıklama için imzama bakabilirsin.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Şu 4'lüye teşekkürler gerçekten. Süper oldu şu saatte
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Dönüyorum 19 nisan da. Nisan bitmeden de gelme planımız var. You'll be informed.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Biz içeriz, önemli olan istanbulda içmek.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Siz gelin İzmir'de çılgınlar gibi eğlenmiştik hatırlarsan İzmir çok iyi çünkü.
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 izmirde yaşanır mı lan. hem sıcak hem köy. tezek kokuyo lan
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 İstanbul'da daha çok eğlenmiştik ama sen aklın çıkana kadar içtiğin için hatırlamıyor olabilirsin.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Evet kız arkadaşımla birlikte benimle taşak geçmiştiniz teşekkür etme fırsatı bulamamıştım, teşekkürler.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Gökalp kız arkadaşımla konuşuyor diye gidip bu herif kim lan falan demiştim. Fena sayılmazdı.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Bir de galiba birini dövmeye kalkmıştım ama çok net değilim o konuda.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Masticore said: Tunelin orda var bi tane italyan adini unuttum , hem igrenc hem pahali orasi ,kastettigin oysa eger... Ama milano'ya laf etme carpilirsin... giolitti, milanodan daha ucuz ve 5 kat falan daha güzel dondurmaları. ben de giolitti varken insanlar niye saf saf milanoya gidiyor diyordum. neyse 1 seneye sıkılırsın merak etme. BonePART said: Bostancı Yaşar Usta (meyvelilerş tercih sebebiz özellikle kavun) Yaşar ustanın meyvalı dondurmalarını tek geçerim ama teknik olarak onlara şorbe demek daha doğru içinde süt yok bildiğim kadarıyla.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 milano, giolittinin yanında baya köpük ve krema kalıyor harbiden. zaten milan da çok çirkin bir şehir, italyanın en büyük ve çirkin şehirlerinden. oranın dondurmasından bişey beklememek lazım
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Teknik olarak hiç bir şeye şorbe denmez abi aslında bakarsan. Sorbe belki.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Xaenin said: Editledi çakal. yoo editlemedim hala şorbe ama sen bunu editleme diye alıntıladım heh
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Hakikaten bir üstteki mesajdaymış. Beni faka bastırdın seni uyanık.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 ne sandın benim de giysi kolumun üstünde bir kaç numaram var
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 buarada sütlü dondurmaların tadı içine konan süte göre çok değişebiliyor, sorbelerle sütlü dondurmalı tartışmak yerine en güzel tadı olan sütlü dondurmayı tartışın da bir kaç yer ismi öğrenelim biz de. keçi sütü falan denmiş 3 ay açık olan entel mekan yerlerinden falan bahsedilmiş (açıldığı an bütün boynu eşarplılar basıyodur orayı da gerçi) devam edin
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 bizim okulda cok guzel yapiyolar dondurmayi, gitsem de yesem.
Öne çıkan mesajlar