Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Raistllin said: noyzura telini pm'le sen bana bir zahmet,atla gel bursaya arkadaşlara da söylersin adresimi foto çekiceklerde gelir saçındaki tokayla birlikte geri dönersin sonra izmire :) gönderdim numaramı ara o zaman
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Delikanlı olsaymış bari. Noyzura delikanlı ol bilader. Niye gelip burada anlatıyorsun bilader. Delikanlı gibi içinde yaşa de mi?
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Yani bence ben Noyzurayla aynı düşünemem rahat olamam o kadar ama yani benim görüşlerim böyle.
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Yalnız şu topicteki tek delikanlı Noyzura. Diğerleri geri vites atıp duruyorlar.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Noyzura'yı Bursa'da paketler geri yollarlar İzmir'e, benden söylemesi.
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Noyzura said: Raistllin said: noyzura telini pm'le sen bana bir zahmet,atla gel bursaya arkadaşlara da söylersin adresimi foto çekiceklerde gelir saçındaki tokayla birlikte geri dönersin sonra izmire :) gönderdim numaramı ara o zaman yok mesaj atıyorum adresimi amaç o değil mi ? senin için buraya yazarken sıkıldım bi de senin sesinle uğraşamıcam benim için o kadar değerli değilsin,zaten amaç adres değil mi kop gel işte bekliyorum kahvelerde benden
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ayrıca benim iyi nokta nokta arkadaşlarım da var. Ha mini etek giyen bi hatun hakeder abi bence. Ben kendi kız kardeşimi giydirmem öyle.
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Memphis7 said: ABOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWW NEDEDİYALA dediki tipe kılığa bak hele forumda sallamaya benzemez gocum gelde görek dedi HAAHHA ASKTR YA
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 serjuhan said: Yalnız şu topicteki tek delikanlı Noyzura. Diğerleri geri vites atıp duruyorlar. yok ne geri vitesi,adresimi mesaj atıyorum şu an bakalım kaç şanzumanlıymış noyzura görücez :)
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: Noyzura'yı Bursa'da paketler geri yollarlar İzmir'e, benden söylemesi. Bursa ovası kurtlar yuvası. O kadar.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Buluşma yeri ve zamanını Theridone a da söylemeyi unutmayın
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Olm iğrençsiniz ya, adres, telefon falan.
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 beyler eşşek adam adamsınız yakışıyomu
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Raistllin said: serjuhan said: Yalnız şu topicteki tek delikanlı Noyzura. Diğerleri geri vites atıp duruyorlar. yok ne geri vitesi,adresimi mesaj atıyorum şu an bakalım kaç şanzumanlıymış noyzura görücez :) Kanka bu Noyzura rahat adam ya, baksana deminden beri zaten ne kadar kötü ve Avrupalı bir korkak olduğunu anlıyoruz. Çok rahat döveriz sen ben sipeyskek.
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Elnaen de çok başarısız çıktı, onu da çağırın buluşmaya araya kaynasın pls
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Elnaen de tam fail troll. Yırtınıyor gariban. TAMAM KANKA SANA DA GÜLECEZ.
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 telefon edip ne diyceksiniz ki lan birbirinize çok komik. böyle açıp 3 saniye sessizlikten sonra gülerim ben heralde.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Raistllin said: serjuhan said: Yalnız şu topicteki tek delikanlı Noyzura. Diğerleri geri vites atıp duruyorlar. yok ne geri vitesi,adresimi mesaj atıyorum şu an bakalım kaç şanzumanlıymış noyzura görücez :) ne mesaj var , ne numara verdin ne de adres. burada şov yapma boşuna . sen kontağa geçmezsen benimle ben seni süpriz bulurum. o kadar atar yapıyorsun ama yüzleşmeye gelince 2 gr erkekliğin olsun. olmayan erkekliğinin , ahlakının şovenizimini burda yapma sonra.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 CAN ARTIK IPHONE 4S İNİ VERİRSİN VİDYO ÇEKMEK İÇÜN
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: Olm iğrençsiniz ya, adres, telefon falan. sipeyskeyk bursaya yakınsan gel lan izlersin kahve içcez
Elnaen Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: Elnaen de tam fail troll. Yırtınıyor gariban. TAMAM KANKA SANA DA GÜLECEZ. Oh ya sonunda dikkat çekmeyi başardım.
Öne çıkan mesajlar