Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Herşeyi Affeder mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Raistllin said:

noyzura telini pm'le sen bana bir zahmet,atla gel bursaya arkadaşlara da söylersin adresimi foto çekiceklerde gelir saçındaki tokayla birlikte geri dönersin sonra izmire :)

gönderdim numaramı ara o zaman
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Raistllin said:

noyzura telini pm'le sen bana bir zahmet,atla gel bursaya arkadaşlara da söylersin adresimi foto çekiceklerde gelir saçındaki tokayla birlikte geri dönersin sonra izmire :)

gönderdim numaramı ara o zaman

yok mesaj atıyorum adresimi amaç o değil mi ? senin için buraya yazarken sıkıldım bi de senin sesinle uğraşamıcam benim için o kadar değerli değilsin,zaten amaç adres değil mi kop gel işte bekliyorum kahvelerde benden
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Yalnız şu topicteki tek delikanlı Noyzura. Diğerleri geri vites atıp duruyorlar.

yok ne geri vitesi,adresimi mesaj atıyorum şu an bakalım kaç şanzumanlıymış noyzura görücez :)
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

serjuhan said:

Yalnız şu topicteki tek delikanlı Noyzura. Diğerleri geri vites atıp duruyorlar.

yok ne geri vitesi,adresimi mesaj atıyorum şu an bakalım kaç şanzumanlıymış noyzura görücez :)

Kanka bu Noyzura rahat adam ya, baksana deminden beri zaten ne kadar kötü ve Avrupalı bir korkak olduğunu anlıyoruz. Çok rahat döveriz sen ben sipeyskek.
Mesaj tarihi:
Raistllin said:

serjuhan said:

ne mesaj var , ne numara verdin ne de adres. burada şov yapma boşuna . sen kontağa geçmezsen benimle ben seni süpriz bulurum. o kadar atar yapıyorsun ama yüzleşmeye gelince 2 gr erkekliğin olsun. olmayan erkekliğinin , ahlakının şovenizimini burda yapma sonra.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...