Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Herşeyi Affeder mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Noyzura said:

sen soruma cevap ver ondan sonra bende cevaplarım sorularını.

kahveleri ben ısmarlıycam ama olur mu ? bu arada ben sorumun cevabını aldım sizin gibi hayata bakış açısı olan insanlar kavga ederek değil konuşarak anlaşıyodu değil mi ? kavga geri kafalı insanların işiydi dimi adsasddfs
Mesaj tarihi:
"meme" keyworduyle rayindan cikan insanlar.
bourbonun dedigi ne kadar dogru.

sokaktaki, etekli hatun gorunce laf atip, O DA OYLE GIYINMESEYDI, YANINDAKI DE GODOS MUDUR NEDIR diyen tiplerin internete girebilenine donusmusunuz.
Mesaj tarihi:
Kız arkadaşınla ilgili detayları internette anlatmak ile, kız arkadaşının giydiği kıyafet arasında fark var.

Neyse, takılın karşim, herkes kız arkadaşına istediği şekilde sevgi saygı duyabilir.
Mesaj tarihi:
tamam sen ısmarla kahveleri . bu zamana kadar bir sürü "ahlaklı, kadırgalı, serseri , delikanlı,köyde büyümüş , askerlik için şehre gelmiş , çakma mafya, holigan v.s. gördüm . 29 yaşımdayım bu saydığım tiplerden gerek yokda görüş musallat olan ya da benim girip çıktığım yerlerde muhatap olupda atarlanan çok gördüm ama aralarından hiç birinin başına gelmek üzere olacakların enerjisini hissettikten sonra geri vites yapmayanı görmedim. Dayak yemeye başladıktan sonra da kaçabilecek durumda olup da kaçamayanı görmedim.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

tamam sen ısmarla kahveleri . bu zamana kadar bir sürü "ahlaklı, kadırgalı, serseri , delikanlı,köyde büyümüş , askerlik için şehre gelmiş , çakma mafya, holigan v.s. gördüm . 29 yaşımdayım bu saydığım tiplerden gerek yokda görüş musallat olan ya da benim girip çıktığım yerlerde muhatap olupda atarlanan çok gördüm ama aralarından hiç birinin başına gelmek üzere olacakların enerjisini hissettikten sonra geri vites yapmayanı görmedim. Dayak yemeye başladıktan sonra da kaçabilecek durumda olup da kaçamayanı görmedim.
kardeş bir sakin ol istersen.
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

şu tarza bayılıyorum ya.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...