Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 özel konuları açık açık konuşmakla modernliğin ne alakası var? Üstelik baskı altında yaşayan insanlarda daha çok oluyor özel konuları anlatma olayı. bu tarz konular insanların kendi tercihi. başka şeylere bağlamaya gerek yok.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Raistllin said: sipeyskeyk said: Afedersiniz ama gelip kız arkadaşının göğüslerini emmekten bahsedip sonra da ama seviyorum diyen adam bence bir garip. Kendi bileceği iş tabi. kardeşim 10 numara konuşmuşsun ve biliyorum ki bu forumun yüzde 80 i benim kafadan bana katılıyor,he 3-4 tane katılmayan modern geyiklerimiz var onlarda zaten yazdıkları yorumlarla kendini belli ediyor hani zamanımızda bize dedelerimiz büyüklerimiz derdi ilerde oğlum böyle böyle olucak derdiler,ama bu ilersinin bu kadar çabuk geliceğini hiç tahmin etmezdim. Sen kendi açtığın idonun bilmemnesi konusunda yazdığın mesajlara bakda ondan sonra konuş. Burada bana atfettiğin herşeyi kendi açtığın konu içerisinde kendi eski sevgilin hakkında konuşuyorsun . Sizin gibi ortadoğu arap tanrıcısı ahlakçıları çok iyi bilinir. Kadına mal gözüyle bakıp materyalizimin kralını yapıp o çürümüş ahlak peçesi arkasında kendi kanından kardeşine, kuzenine hallenen tiplersiniz.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bourbon said: Kaçın namus bekçileri basmış.Siz yanında mini etekli kız arkadaşını dolaştıran adamada laf atarsınız şimdi oh wait önce kıza sonra erkek arkadaşına çok alakalı gerçekten, tebrik ederim.
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Noyzura said: bu yorum yapmak değil yaptığınız kendinizce konuyu çarpıtıp , farklı birşeymiş gibi gösterip kişisel saldırı bombardımına tutmak oluyor. eleştirmek, gerçekten kendini ifade etmek istersen bana bunu yap hatta kişisel olarak söyle sana öyle olmadığını güzel güzel anlatırım. ama burada böyle 2-3lü gruplar halinde hakarete varan cinsel sapkınlık mesajlarını bana dayatınca rahatsız oluyorum. benim spiritüelliğimde öyle dünyadaki gereksiz insanın tokadına diğer yanağımı dönecek tipten değil. Kaç tane daha hakaret mesajı atınca rahat ediceksiniz? Hiç öyle yurt dışındayım bana dokunamazsın istediğim gibi hakaret ederim kafalarına girme cidden. Yurtdışındasın diye istediğin kişiye istediğin şekilde seviyesizce konuyu çarpıtamazsın. dostum hayata bakış açımız uymuyor,ve hiçbir zamanda uymuycak belli ama bu saatten sonra seni eleştirerek ne senin fikirlerini değiştirebiliriz ne de sen bizim fikirlerimizi değştirirsin senin yaşadığın durum hakkında tek ağzımdan kötü bi laf çıktımı ? kız arkadaşına hakaret ettimmi ? yaşadığın durumların benzerini bende yaşadım arkadaşlarımdan etrafımdan hep yardım aldım.Ama sen kendin de aslında fikir almak yardım almak istiyorsun etrafından da kendini ezdirmemek için azıcık bi dalga konusu atıyorsun örneğin memelerini yalayamıyordum diyosun,sadece ben bu yaptığın doğru değil,hayatta herkes aciz zor duruma düşebilir sen yenilmez değilsin zor zamanlar geçiriyor olabilirsin ve bu durumunla bir tane adamda dalga geçmez bunu anlasan yeter,yoksa seninle klavye başında kavga edicek adam değiliz sende bende
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sanssizsansli said: son durum ne bu arada noyzura tamam mı devam mı ? mesaj kutun dolu. özel yazmaya çalıştımda dişimi sıkmaya devam ediyorum.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Noyzura ben sana hakaret etmedim, tarzını onaylamıyorum sadece. Anlamamakta neden ısrarcısın?
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 @noyzura idonun eski sevgilisiyle ben hiç bir zaman sevgili olmadım,azıcık daha benim eski yazdıklarımı araştır şampiyon olmamış bu
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Noyzura said: sanssizsansli said: son durum ne bu arada noyzura tamam mı devam mı ? mesaj kutun dolu. özel yazmaya çalıştımda dişimi sıkmaya devam ediyorum. kutumu boşalttım bekliyorum.
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: bourbon said: Kaçın namus bekçileri basmış.Siz yanında mini etekli kız arkadaşını dolaştıran adamada laf atarsınız şimdi oh wait önce kıza sonra erkek arkadaşına çok alakalı gerçekten, tebrik ederim. sipeyskeyk said: Valla kız arkadaşını elaleme meze yapan adamı eleştirince köylü olunuyorsa köylülük iyi bir şey. Bence çok alakalı
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Raistllin said: Noyzura said: bu yorum yapmak değil yaptığınız kendinizce konuyu çarpıtıp , farklı birşeymiş gibi gösterip kişisel saldırı bombardımına tutmak oluyor. eleştirmek, gerçekten kendini ifade etmek istersen bana bunu yap hatta kişisel olarak söyle sana öyle olmadığını güzel güzel anlatırım. ama burada böyle 2-3lü gruplar halinde hakarete varan cinsel sapkınlık mesajlarını bana dayatınca rahatsız oluyorum. benim spiritüelliğimde öyle dünyadaki gereksiz insanın tokadına diğer yanağımı dönecek tipten değil. Kaç tane daha hakaret mesajı atınca rahat ediceksiniz? Hiç öyle yurt dışındayım bana dokunamazsın istediğim gibi hakaret ederim kafalarına girme cidden. Yurtdışındasın diye istediğin kişiye istediğin şekilde seviyesizce konuyu çarpıtamazsın. dostum hayata bakış açımız uymuyor,ve hiçbir zamanda uymuycak belli ama bu saatten sonra seni eleştirerek ne senin fikirlerini değiştirebiliriz ne de sen bizim fikirlerimizi değştirirsin senin yaşadığın durum hakkında tek ağzımdan kötü bi laf çıktımı ? kız arkadaşına hakaret ettimmi ? yaşadığın durumların benzerini bende yaşadım arkadaşlarımdan etrafımdan hep yardım aldım.Ama sen kendin de aslında fikir almak yardım almak istiyorsun etrafından da kendini ezdirmemek için azıcık bi dalga konusu atıyorsun örneğin memelerini yalayamıyordum diyosun,sadece ben bu yaptığın doğru değil,hayatta herkes aciz zor duruma düşebilir sen yenilmez değilsin zor zamanlar geçiriyor olabilirsin ve bu durumunla bir tane adamda dalga geçmez bunu anlasan yeter,yoksa seninle klavye başında kavga edicek adam değiliz sende bende son bir kaç mesajını aç oku. "zevk alıyor , bundan sonra rahat rahat yazmak lazım" v.s. bir sürü yardırdın ama şu an en çok zevk alacağım şey ise sen bana özür dilemeye çalışırken senin canını yakmak. Gerçekliği hardcore hissedersin o zaman ağızdan çıkan lafların öyle senin kafada kurduğun denklemler gibi olmadığını anlarsın. Gerçekten hıncımı senden çıkarmak istiyorum kafamı fena attırdın.
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 abicim sende herkesi dövdün ama
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ne gerek var ya, herkes istediği gibi yaşasın, bakın keyfinize.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 beni dövemez ama adres versem ben kırarım bi tarafını. ama sorunum yok adamla niye vahşileşeyim ki asdf
Seele Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 adres kelimesi gectimi o adres VERICELEK.
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 @noyzura siyaset falan okudun mu kardeşim sen ? demagoji yapmayı iyi biliyorsun da ben senden hiçbir zaman özür dilemiycem,senden de beklemiyorum tarzın değil marjinalsin ya :) ve konuyu oraya da getirmiycem,bak ben oraya yazdım adam zevk alıyor dedim ama senin geçmişte kız arkadaşın için açılan konuya da tek bir yorum yapmadım şimdi sen zevk alsan bile yapmıycam senin kız arkadaşına yorum çünkü ben senin kız arkadaşına söylenen laflara aldırış etmemeni umursamıyorum da ben senin bu forumda olman bile o kıza laf atmamı ters düşürüyo,kusura bakma biz senin yaşadığın o kültürel yerlerde yaşamadık senin deyiminle dağda köyde büyüdük dostum,karakterimize yakıştıramayız senin sevgiline laf söylemeyi,he kişisel fikrimi soruyorsan eklemeden geçemiycem sen bu kızla 1-2 aya kalmadan barışıcaksın yaz bi kenara raistlin dedi dersin çünkü belli ki ne kız seni unutmuş ne de sen onu.
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sanssizsansli said: beni dövemez ama adres versem ben kırarım bi tarafını. ama sorunum yok adamla niye vahşileşeyim ki asdf ahaha bende onu düsünüyodum adamada kanim kaynadi simdi ama adres isterse döverim gibi bisey oldu
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 @noyzura ben sakinim sen niye sinirlendin bi anlatırmısın ? baskı mı hissettin üzerinde ? düşüncelerini kimse değiştirmicek rahatla şampiyon sen yine değişiksin :)
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Anlatıcam bi ara kendi aramızda özel konuşuruz sen amerikaya gitmeden bir kahve içeriz olur mu ?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ahahahaj adam foruma uyum sağladı
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bir masumu daha kendimize benzettik. teşekkürler paticik
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sipeyskeyk said: senin imza direk su ya http://www.youtube.com/watch?v=U8K6b76G_WY
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Noyzura said: Anlatıcam bi ara kendi aramızda özel konuşuruz sen amerikaya gitmeden bir kahve içeriz olur mu ? hahah tipini gördüm de sen hiç adam dövdün veya dayak yedinmi ? marjinalsin ya hahah :)
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sen soruma cevap ver ondan sonra bende cevaplarım sorularını.
Öne çıkan mesajlar