Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Herşeyi Affeder mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Noyzura said:

Kitaplarım benim en büyük hazinem ve hayatımda yemek dahil en çok para harcağım 3 şeyden biri.

birisi yemek, diğeri kitaplar...3üncüsü ne?

Noyzura said:
Sonra annem aradı ve "arkadaşını tanıyabildin mi ?" diye sordu. "Evet tanıdım " dedim. "Eğer tanıdıysan aynı hatayı tekrar etme eğer böyle bir hata yaparsan beni kaybedersin " dedi.

annein sözünü dinle.
bence bu kızla bir daha aynı ortamda bulunma.

ayrıca...kusura bakma da...yahu nasıl böyle uçlarda ilişki yaşayabiliyorsun canım kardeşim yahu?

yazım dilin çok güzel. seninle birlikte bir senaryo yazmayı isterdim...helal...
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

hayır ciddi ciddi affetmeyi falan düşünüyorsan en yakın arkadaşına git seni bir temiz dövsün. en yakın arkadaşına git çünkü bir yerini kırmadan itina ile dövecektir seni.

en yakın arkadaşlarım annemin son sözüne minnettar. hepsi "şu an çok üzülüyorsun ama gözünü seveyim sık dişini 1 ay sonra rahatlayacaksın " diyorlar ve benimle sürekli ilgileniyorlar oyun oynuyorlar.
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Kısa film projeleri ile başlayalım ama senaryo iskeleti nasıl oluşturulur bilmiyorum ama komple prodüksyon ekibi lüksüm var elimin altında birşey çekmek istersek yapabiliriz. hayatın içinden ince ayrıntıları olan duygularımızla bağlantılı ama maneviyatımızın kanayan yaralarını iyileştirme niyetli ruhsal devrim filmleri çekelim.
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

onun 8 pack i var dayak işlemez ona. di mi noyan

yalan ettim packleri ya zaten son zamanlarda stress oluyorum diye fazla tatlı yiyordum olaylardan sonra kilolarca dondurma yedim
Mesaj tarihi:
Noyzura said:

KuddusiMavra said:

Kısa film projeleri ile başlayalım ama senaryo iskeleti nasıl oluşturulur bilmiyorum ama komple prodüksyon ekibi lüksüm var elimin altında birşey çekmek istersek yapabiliriz. hayatın içinden ince ayrıntıları olan duygularımızla bağlantılı ama maneviyatımızın kanayan yaralarını iyileştirme niyetli ruhsal devrim filmleri çekelim.

ben biliyorum
yeni çektiğim kısa filmim + hazır bekleyen uzun metrajım var

senden iyi hikaye çıkar yazarız
Mesaj tarihi:
Sizi sizin halkinizin anlamadigini dusunmekteyim Noyzura sama. O sebeble sizi anlayabilecek kulturde deger olan topraklara yerlesmeniz sizin daha da Spirituel anlamda gelismenize yer saglayacaktir. Ozellikle onerecegim yer Kansai bolgesi Japonya olacaktir.
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

Noyzura said:

KuddusiMavra said:

ben biliyorum
yeni çektiğim kısa filmim + hazır bekleyen uzun metrajım var

senden iyi hikaye çıkar yazarız

hem yazarım hem oynarım ama frp'den başka oyunluk deneyimim yok bana oyuncu koşluğu yapar mısın Şevki ? =)
Mesaj tarihi:
Ninja said:

Sizi sizin halkinizin anlamadigini dusunmekteyim Noyzura sama. O sebeble sizi anlayabilecek kulturde deger olan topraklara yerlesmeniz sizin daha da Spirituel anlamda gelismenize yer saglayacaktir. Ozellikle onerecegim yer Kansai bolgesi Japonya olacaktir.

Japonyadan sesimi tüm dünyaya duyurabilir miyim =) ? spiritüel olarak akademik anlamda çalışmaya niyetliyim. kafa ortamlarının ermişliği bir yere kadar.
Mesaj tarihi:
Soris said:

Hiç okumadım bile ama kalbinin sesini dinle. Burada kimseye bir şey sormana gerek yok.

muhabbetle mutlu oldum en azından . kararımı ilk anda verdim zaten anket sadece etkileşim ve geyik =) teşekkür ederim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...