KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: Kitaplarım benim en büyük hazinem ve hayatımda yemek dahil en çok para harcağım 3 şeyden biri. birisi yemek, diğeri kitaplar...3üncüsü ne? Noyzura said: Sonra annem aradı ve "arkadaşını tanıyabildin mi ?" diye sordu. "Evet tanıdım " dedim. "Eğer tanıdıysan aynı hatayı tekrar etme eğer böyle bir hata yaparsan beni kaybedersin " dedi. annein sözünü dinle. bence bu kızla bir daha aynı ortamda bulunma. ayrıca...kusura bakma da...yahu nasıl böyle uçlarda ilişki yaşayabiliyorsun canım kardeşim yahu? yazım dilin çok güzel. seninle birlikte bir senaryo yazmayı isterdim...helal...
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 erotik bir devrim hikayesi yazın abi beraber. fifty shades of revolution.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 içinde devrim varsa neden olmasın?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hayır ciddi ciddi affetmeyi falan düşünüyorsan en yakın arkadaşına git seni bir temiz dövsün. en yakın arkadaşına git çünkü bir yerini kırmadan itina ile dövecektir seni.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 onun 8 pack i var dayak işlemez ona. di mi noyan
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ya dayak demişken...sofyada otelin lobisinde kuzey güneyi izledim.ardından genç bakış başladı.ümit özdağ ve mümtazer türköne var...dayak deyince çağrışım yaptı artık niyeyse.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bu arada bu konuyu görüpte bana bahsetmeyen arkadaşları affetmiyorum alacağınız olsun BURADA BU KONU VARSA BENİM SAYEMDE VAR HAYIRSIZ HERİFLER
Killer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 noyzura pınar 8packs olan biri için yapmış bunları =/ ayrıca hala fake muhabbetine yorum gelmedi kimseden
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 abi o fake çok başarısız ne yorum gelsin ki.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 KuddusiMavra said: hayır ciddi ciddi affetmeyi falan düşünüyorsan en yakın arkadaşına git seni bir temiz dövsün. en yakın arkadaşına git çünkü bir yerini kırmadan itina ile dövecektir seni. en yakın arkadaşlarım annemin son sözüne minnettar. hepsi "şu an çok üzülüyorsun ama gözünü seveyim sık dişini 1 ay sonra rahatlayacaksın " diyorlar ve benimle sürekli ilgileniyorlar oyun oynuyorlar.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 KuddusiMavra said: yazım dilin çok güzel. seninle birlikte bir senaryo yazmayı isterdim...helal... Kısa film projeleri ile başlayalım ama senaryo iskeleti nasıl oluşturulur bilmiyorum ama komple prodüksyon ekibi lüksüm var elimin altında birşey çekmek istersek yapabiliriz. hayatın içinden ince ayrıntıları olan duygularımızla bağlantılı ama maneviyatımızın kanayan yaralarını iyileştirme niyetli ruhsal devrim filmleri çekelim.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Dworgian said: onun 8 pack i var dayak işlemez ona. di mi noyan yalan ettim packleri ya zaten son zamanlarda stress oluyorum diye fazla tatlı yiyordum olaylardan sonra kilolarca dondurma yedim
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Noyzura said: KuddusiMavra said: yazım dilin çok güzel. seninle birlikte bir senaryo yazmayı isterdim...helal... Kısa film projeleri ile başlayalım ama senaryo iskeleti nasıl oluşturulur bilmiyorum ama komple prodüksyon ekibi lüksüm var elimin altında birşey çekmek istersek yapabiliriz. hayatın içinden ince ayrıntıları olan duygularımızla bağlantılı ama maneviyatımızın kanayan yaralarını iyileştirme niyetli ruhsal devrim filmleri çekelim. ben biliyorum yeni çektiğim kısa filmim + hazır bekleyen uzun metrajım var senden iyi hikaye çıkar yazarız
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Sizi sizin halkinizin anlamadigini dusunmekteyim Noyzura sama. O sebeble sizi anlayabilecek kulturde deger olan topraklara yerlesmeniz sizin daha da Spirituel anlamda gelismenize yer saglayacaktir. Ozellikle onerecegim yer Kansai bolgesi Japonya olacaktir.
Soris Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Hiç okumadım bile ama kalbinin sesini dinle. Burada kimseye bir şey sormana gerek yok.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 GwindonSurion said: Noyzura said: KuddusiMavra said: yazım dilin çok güzel. seninle birlikte bir senaryo yazmayı isterdim...helal... Kısa film projeleri ile başlayalım ama senaryo iskeleti nasıl oluşturulur bilmiyorum ama komple prodüksyon ekibi lüksüm var elimin altında birşey çekmek istersek yapabiliriz. hayatın içinden ince ayrıntıları olan duygularımızla bağlantılı ama maneviyatımızın kanayan yaralarını iyileştirme niyetli ruhsal devrim filmleri çekelim. ben biliyorum yeni çektiğim kısa filmim + hazır bekleyen uzun metrajım var senden iyi hikaye çıkar yazarız hem yazarım hem oynarım ama frp'den başka oyunluk deneyimim yok bana oyuncu koşluğu yapar mısın Şevki ? =)
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ninja said: Sizi sizin halkinizin anlamadigini dusunmekteyim Noyzura sama. O sebeble sizi anlayabilecek kulturde deger olan topraklara yerlesmeniz sizin daha da Spirituel anlamda gelismenize yer saglayacaktir. Ozellikle onerecegim yer Kansai bolgesi Japonya olacaktir. Japonyadan sesimi tüm dünyaya duyurabilir miyim =) ? spiritüel olarak akademik anlamda çalışmaya niyetliyim. kafa ortamlarının ermişliği bir yere kadar.
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Soris said: Hiç okumadım bile ama kalbinin sesini dinle. Burada kimseye bir şey sormana gerek yok. muhabbetle mutlu oldum en azından . kararımı ilk anda verdim zaten anket sadece etkileşim ve geyik =) teşekkür ederim
Öne çıkan mesajlar