fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 deadwoll said: Yoo tebrik ederiz. Ama şöyle bir olay var, kısa zaman önceye kadar Fenerbahçe'nin futbolu hiç güzel değildi. Bunu söyleyen de diğer takım taraftarları falan da değildi zaten. Son dönemde Aykut'a bir haller oldu, herhalde yetkilerini falan aldı elinden Aziz sdfsgfherkes tebrik etmez de, onlardan tebrik de beklemez kimse zaten. aykut kocamanin oynattigi futbol hala guzel degil. sadece artik sonuc alabilecek kadar iyi oynuyoruz. savunma hatalari en aza indirildi. aykut kocaman'in oynattigi futbol hic bir zaman guzel olmayacak, ama sow-kuyt-webo uclusu oldugu surece sonuca yonelik olacaktir. webo yerine daha iyisi de olabilir tabi pivot olabilen bir santrfor.. orta 3lu artik yapmalari gerekeni anladi. stoperler basit hatalar yapmiyorlar. yobo form tuttu, meireles yine oyunu inceden yonetmeye basladi. salih'i goren christian mucadeleye basladi falan filan. etkili bunlar. seneye ziegler yerine santos gibi bir sol bek, stoch-krasic yerine bu sistemde oynayabilecek iki kanat oyuncusuyla falan kral da biz oluruz, sultan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Roma maçından çıkmış, taraftarsız ve eksik bir Lazio hmm Fenerbahçe bırak yenilmeyi, beraberliği maçı kazanır gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 berabere fener turu gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Sakatsiz, kartsiz, golsuz bir mac olsun, basladigi gibi bitsin. Hadi lan Aykut asil simdi cek otobusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Nedense içimde kötü bir his var. Umarım turu geçer Fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 gecer ya essek degiller o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Ülke taraftarı olarak tuttuğun takımın yakaladağı çıtaya kadar rakip takımın gelebilmesine kadar desteklemek normal de tabiki daha ilerisine gitmemesini istemek kadar normal birşey olamaz.Bırakın milli duygu ayaklarını falan bence.Sonuçta alınan bir UEFA kupasının hala rekabet konuşulurken öne sürülüp dalga geçme unsuru olarak kullanılması var.Futbol bu sonuçta ve istisnalar hariç dünyanın her yerinde ezeli rakip taraftarları dışarıda birbirlerini desteklemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 O kadar aptal bir mesaj ki, verecek ``cevab`` bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Asriel said: Ülke taraftarı olarak tuttuğun takımın yakaladağı çıtaya kadar rakip takımın gelebilmesine kadar desteklemek normal de tabiki daha ilerisine gitmemesini istemek kadar normal birşey olamaz.Bırakın milli duygu ayaklarını falan bence.Sonuçta alınan bir UEFA kupasının hala rekabet konuşulurken öne sürülüp dalga geçme unsuru olarak kullanılması var.Futbol bu sonuçta ve istisnalar hariç dünyanın her yerinde ezeli rakip taraftarları dışarıda birbirlerini desteklemez... /nerd rage on Herkesin farklı fikirleri olabilir. Diğer fikirlere "bırahın bu ayahları" şeklinde bakman çok gülünç bence. Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin kupayı almasını istiyorum, neden mi? Çünkü kendime sizin yaptığınız gibi kokuşmuşçasına tapmıyorum. Her türlü parıltıyı kendi etrafınızdan geçsin istiyorsunuz. Aşağılıkça bence. Gerçeklik olarak ortaya koyduğun ve bizi ikna etmeye çalıştığın yargıyı çok kuvvetli bir argüman sanıyorsun ama basit bir bencillikten öteye geçemiyorsun. Zaten kompleks olduğunu da iddia etmedin, esaslar basittir ve bencillik de sizin esasınız. Açsınız arkadaşım. Yazık. /nerdrage off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 ya sunu anlamiyor kafasiz insanlar; fenerbahcenin kupayi almasi galatasarayi kucultmuyor. fenerbahce bir kupa daha aldigi icin, ulkenin iitbari yukseldiginden daha iyi oyuncular buraya gelebilir, ulke puani yukseldigindan daha az sacma sapan onelemeler oynariz, daha yuksek gruplardan gireriz kupalara, diger kulupler fenerbahcenin bu basarisini gorup citayi daha yukseklere dikerler falan. bunlardan bagimsiz olarak kadro soyleymis; Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Hasan Ali Kaldırım, Raul Meireles, Caner Erkin, Salih Uçan, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Mehmet Topuz, Pierre Webo, Milos Krasic, Beykan Şimşek. sow yok. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bi mac Stochu kadroya aliyor bi mac Krasici, ikisini de bok etti paralari batirdi daha neye kasiyorsa sirin gozukmeye. Her mac farkli stoper ve solbekle ciktigimiza gore Egemen ve Ziegler sahada olacaktir. Bilmemkac milyona aldirdigi Serdari da yazin yollayacak belli ki. Beykan denen cocukla neden bencte slot dolduruyor o da ayri sacmalik. Recepinde bununda daha kirk firin ekmek yemeleri lazim kiraya gidip. Zaten Salihle ayni ayarda degiller, ondaki farklilik ilk pasiyla belliydi ve formayi ceke ceke aldi, Alexteki gibi farkli yaratici bir futbol zekasi var Salihin. Isin boktan tarafi Uefayi falan alcak olsak, Aziz-Aykut ekurisi otomatikman 3 yil daha kalacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yenin şu çingenleri yae. ya açıkçası fenerin uefa daki kötü takımlara eleneceğini düşünmüyorum ya, kupayı almassa olay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 fener bahçenin en basarili sezonunun mimarlari aykut ve selçük olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bu aykut gitsin tripleride cekilmez oluyor bir yerden sonra ama. Aykut gitse kim gelecek? Yeni gelen adama sen 6 ay sonra buda gitsin demeye baslayacaksin nasilsa. Milli takimda da ayni terane. O gitsin bu gitsinden baska bos muhabbet donmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Wishmaster said: Asriel said: Ülke taraftarı olarak tuttuğun takımın yakaladağı çıtaya kadar rakip takımın gelebilmesine kadar desteklemek normal de tabiki daha ilerisine gitmemesini istemek kadar normal birşey olamaz.Bırakın milli duygu ayaklarını falan bence.Sonuçta alınan bir UEFA kupasının hala rekabet konuşulurken öne sürülüp dalga geçme unsuru olarak kullanılması var.Futbol bu sonuçta ve istisnalar hariç dünyanın her yerinde ezeli rakip taraftarları dışarıda birbirlerini desteklemez... /nerd rage on Herkesin farklı fikirleri olabilir. Diğer fikirlere "bırahın bu ayahları" şeklinde bakman çok gülünç bence. Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe'nin kupayı almasını istiyorum, neden mi? Çünkü kendime sizin yaptığınız gibi kokuşmuşçasına tapmıyorum. Her türlü parıltıyı kendi etrafınızdan geçsin istiyorsunuz. Aşağılıkça bence. Gerçeklik olarak ortaya koyduğun ve bizi ikna etmeye çalıştığın yargıyı çok kuvvetli bir argüman sanıyorsun ama basit bir bencillikten öteye geçemiyorsun. Zaten kompleks olduğunu da iddia etmedin, esaslar basittir ve bencillik de sizin esasınız. Açsınız arkadaşım. Yazık. /nerdrage off Doğru haklısın birtek Fener taraftarı böyle zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Bir kere bile "Fenerbahçe taraftarı" dememişim oysa ki. Sözüm herhangi bir taraftar grubuna yönelik değildi. Genel taraftarlık psikolojisineydi. Benim annem-babam Fenerbahçeli. Eğer çocukluğumda Galatasaray dört sene üstüste şampiyon olmasa ve UEFA kupasını kazanmamış olsa muhtemelen ben de Fenerbahçeli olacaktım. Bu takımı bana yaşattığı heyecan için seviyorum ben. UEFA veya ŞL maçlarında takım gol atınca pencereye çıkıp GOOOOL diye bağırıyordum. Bunu bütün mahallenin Galatasaray'ın başarısıyla mutlu olduğunu düşünerek yapıyordum çocuk aklımla. Fenerbahçe bu heyecanı bana sadece Sevilla'yı eleyip ardından Chelsea'yi yenerken yaşatabildi. 80ler sonunda doğan çocukların Fenerbahçeli olması bana ailelerinin beyin yıkaması gibi geliyor :D edit: Galatasaray UEFA kupasını aldığı zaman Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli arkadaşlarla birlikte zıpladık, kucaklaştık, sokakta-okulda kutlama yaptık. Çünkü Türkiye için bir ilkti ve diğer takım taraftarlarının da gurur duyduğu bir başarı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordhen Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 1-2 fener alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Dunku gs maci gibi heyecanli mac olsun lutfen. Aykut duy bizi uyutma bu kadar milleti 90 dakika allahsiz. Elinde adam olmasa hak vericem ama tas gibi takimin var. Fener turu gecer bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 "Tatar Ramazan" said: Bi mac Stochu kadroya aliyor bi mac Krasici, ikisini de bok etti paralari batirdi daha neye kasiyorsa sirin gozukmeye. Her mac farkli stoper ve solbekle ciktigimiza gore Egemen ve Ziegler sahada olacaktir. Bilmemkac milyona aldirdigi Serdari da yazin yollayacak belli ki. Beykan denen cocukla neden bencte slot dolduruyor o da ayri sacmalik. Recepinde bununda daha kirk firin ekmek yemeleri lazim kiraya gidip. Zaten Salihle ayni ayarda degiller, ondaki farklilik ilk pasiyla belliydi ve formayi ceke ceke aldi, Alexteki gibi farkli yaratici bir futbol zekasi var Salihin. Isin boktan tarafi Uefayi falan alcak olsak, Aziz-Aykut ekurisi otomatikman 3 yil daha kalacaklar. olm siz kafayi yakmissiniz aykutla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 fb nin şansı çok yüksek.ayrıyetten kupayı alırmı bilmemde finali görür bana kalırsa bu sene fener büyük bi fail olmazsa kurada.ülke sıralamasında 10.luk görürüz heralde bu sene. umarımda çıkarsınız finale kadar.alırsanızda kupayı gs uefayı aldığında benim kadar sevinen fenerli arkadaşlarımın hatrı var sevinirim gayet.nası olsa ilki biz yaşattık o yüzden np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 GEd said: Bu aykut gitsin tripleride cekilmez oluyor bir yerden sonra ama. Aykut gitse kim gelecek? Yeni gelen adama sen 6 ay sonra buda gitsin demeye baslayacaksin nasilsa. Milli takimda da ayni terane. O gitsin bu gitsinden baska bos muhabbet donmuyor. aykut gitsin abi, gitsin. kim gelsin diyorsan yılmaz vural gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yalnız yılmaz vuralın oynatacağı atak futbol göze ne hoş gelir fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Wishmaster said: Bir kere bile "Fenerbahçe taraftarı" dememişim oysa ki. Sözüm herhangi bir taraftar grubuna yönelik değildi. Genel taraftarlık psikolojisineydi. Benim annem-babam Fenerbahçeli. Eğer çocukluğumda Galatasaray dört sene üstüste şampiyon olmasa ve UEFA kupasını kazanmamış olsa muhtemelen ben de Fenerbahçeli olacaktım. Bu takımı bana yaşattığı heyecan için seviyorum ben. UEFA veya ŞL maçlarında takım gol atınca pencereye çıkıp GOOOOL diye bağırıyordum. Bunu bütün mahallenin Galatasaray'ın başarısıyla mutlu olduğunu düşünerek yapıyordum çocuk aklımla. Fenerbahçe bu heyecanı bana sadece Sevilla'yı eleyip ardından Chelsea'yi yenerken yaşatabildi. 80ler sonunda doğan çocukların Fenerbahçeli olması bana ailelerinin beyin yıkaması gibi geliyor :D edit: Galatasaray UEFA kupasını aldığı zaman Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli arkadaşlarla birlikte zıpladık, kucaklaştık, sokakta-okulda kutlama yaptık. Çünkü Türkiye için bir ilkti ve diğer takım taraftarlarının da gurur duyduğu bir başarı oldu. Galatasaray UEFA kupasını aldığında bağdat caddesine inip Fenerbahçeli olan arkadaşlarım ile eğlendim. Ertesi gün okula koluma sarıkırmızı örgümsü dalgalardan bağlayıp gittim. 2001 senesine kadar Tüm Avrupa kupası maçlarında Galatasarayı destekledim (juventus maçları hariç garip bir sempatizanlığım vardı o dönemler) 2001 senesinden bu yana nefret ettiğim yunan toplumunun bir takımıyla maç yapması durumunda dahi galatasarayın karşısındaki takımı destekliyorum. Fenerbahçelilerin bir kısmının (çoğunluk demiyorum ama en azından benim çevrem olarak çoğunluğun) görüşü budur. Ancak bunu bu noktaya getiren Fenerbahçelilerin içindeki kıskançlık değildir. Galatasaray kesminin her fenerbahçenin altında kaldığı durumda ağzından çıkardığı UEFA kupası saçmalığıdır. Sen kaybettiğin bir fenerbahçe maçı sonrası bana karşı birebir üstünlük kuramadığın için önüme Fenerbahçeyle uzaktan yakından bir alakası olmayan durumu rekabet maddesi olarak getirdiğin için insanlar bu maçta aslında Real Madridi değil "Fenerbahçeyi temsil eden Real Madrid'i" destekliyor(sen derken bizzat kişi olarak değil galatsaray taraftarından bahsediyorum) Ha şunuda anlamıyorum. Ben Galatasaray'dan nefret ediyorum. Galatasaray'lı arkadaşım 1 yada 2dir. İş yerimde Galatasaraylı adam çalıştırmam. Doğrudur yada Yanlıştır kime ne ? Bu benim. Yok vatan hainliğiymişte ayıpmışta yok böyle bişey. Bana Galatasaray - Fenerbahçe düzeyinde bir rekabette kendi ülke takımını destekleyen tek bir ülke rekabeti gösterin desem gösteremeyeceksiniz. Bunu Galatasaraylılara söylemiyorum. Fenerbahçenin avrupa kupası maçında rakibi destekleyen galatasaraylıları kınayan fenerbahçeliler içinde geçerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Go go go fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 hadi hep beraber, schalke, madrid bayragi acan besiktasliya yuklenelim, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar