Peach_Riza Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hiç dikkatimi cekmemiş :)[signature][hline]Efsane geri dondu ....... ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bu arada avrupa çıkış tarihini 11 haziran olarak açıklamışlar[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 16 idi geri mi çekmişler hehe super olmuş :)[signature][hline]He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Iste budur ya, kac yildir bekliyoruz 3.sü ne zaman cikacak diye. Ama pop senden bekliyodum bu cikis zamani mesajini , senin kadar thief manyagi kimse olamaz :)[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 harbi 3gp nedir öle.oyunu hemen bitirip silmek lzm ehe[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 valla rose foruma baktım adminlerden biri offical release date june 11 yazmış :) bende 16sı sanıyordum 3gb sorun degilde diger istekleri çok kıl :( neyse thief için deger herşey elbet bi yerde ayarlayacaz o parayı ehe not:cuzzi bi miktara mesaj sayısı editleme, özel madalya ve avatar eklenir (çaktırmadan özel mesaj atın)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Zed, 20 Mayıs 2004 02:52 tarihinde demiş ki: ekşi sözlük bone. küfürlü chat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ahuhauhau[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 *!en yakın bilgisayarcıya topuklar*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 şuan torrent olarak indirilebiliyor sanırım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 oky nerede torrenti ben suprnova da göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Yine bu oyunu alıp. "Abi nerdesin niye evden çıkmıyorsun 1 aydır?" "Öldün mü cevap ver?" "Evini de açmıyorsun." "ICQ'da 3 haftadır N/A'sın." "Yeter artık çık dışarı." "Olm bak exit'e gidiyoruz ben ısmarlıyorum hadi." Ve benzeri mesajlara maruz kalmak istemiyorum.[signature][hline]You met me at a very strange time in my life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 said: Gallant, 27 Mayıs 2004 22:10 tarihinde demiş ki: oky nerede torrenti ben suprnova da göremedim. aha burada // bu arada şuan dosya baya çok kişide olduğu için baya hızlı çekmekte. Geç kalmayın derim. [signature][hline]mesela beş [Bu mesaj Oky tarafından 28 Mayıs 2004 01:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ben bı ses kartını degıstırsem olcak galıba ıkına ıkına[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 walla oky sağolasın çok makbule geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bu arada hazır olun :) çok yakında demo mission koyacaklarmış 2 bölümden oluşuyor 1inci training, 2nci normal mission 450mb falan demişler :) makineleri test etmek için güzel olur bu demo[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 böhüüüea bulamadım hiçbi yerde:( şu torrent şeysini biraz açabilirmisiniz bende indireyim?[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 yarın sinan paşaya geliyormuş. Ama sakın kontrol etmeden almayın derim.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Walla torrentten indiriyorum 3 gün içerisinde bitecek hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Geforce 4 Mx 440 sux pffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 torrent konusunda yardım ederseniz yarın kadıköye kasmam bi saat bide bulamassam dönmeye kasamam 2 saat toplamda 3 saat ediyo yaw:( (tamam iğrencim durumun vehametine verin:-))[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=46054 torrent ve bittorrent diye arattırırsan daha fazla başlık bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 arama olayını unutuyom bazen:) saol yardım için[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 ahanda çıkmış Thief3 Demo[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! "insan bazen, masanın üzerinde duran çakmağı göremeyyo" hilmi teke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 gittim aldım kadıköyden bugün yükleyecem birazdan bakalım nası:) hoş becerebileceğimi de sanmıyorum steath oyunlarda berbatım ama eğlenceli oyun thief severim garett keratasını:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 cdyi okumadı böhü:( git deiştir işin yoksa bi saat şimdi cd temizleme çalışmaları hızla devam ediyor...[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar