Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suisei no Gargantia (Gargantia on the Verdurous Planet) - 2013

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
iki bölümlük ova başladı bu arada, gelecek bölüm 2015'te.

ova 1

rackage ekibi en iyi ya. rackage bellows'dan vefalı çıktı.
http://images6.fanpop.com/image/photos/35000000/Parinuri-Rackage-and-Paraem-suisei-no-gargantia-35043301-1200-841.jpg
yeni kız bakalım napacak, birşey bekliyordum son ana kadar, birşey çıktı ehu.

Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...

ova 2

pinyon oturup dizini döv şimdi. rackage gibisini nah bulursun orada.
http://36.media.tumblr.com/45c9be65c5fc46731a9094b6ef83cf83/tumblr_ngqvar8idj1t1fo2po1_500.jpg
yalnız kara devletleri filan varmış, heryer batmış gibi anlatmışlardı önceden. bu gemileri rahat döverler öyle birşey varsa, gemilerin varlığı biraz anlamsız olmuş bu durumda sanki. ya da ufacık ada devletleri filan. o aleti neden gargantia'ya götürmesine izin vermişler kızın onu da anlamadım, sanki mantıksız olmuş ama neyse. rackage ile kendini bulur. :p

Sosyal ağlarda paylaş

bu seriyi ovalar dahil son 2 gece de bitirdim.

iyi basladi, sonra surekli birseyler olacak diye bekledim. hic bir sey olmadi.

neyse dedim, ova da belki bir seyler toparlanir, ova1 de flashback den baska bir sey yoktu. ova2 de bir seyler oldu ama niye oldu, oldu da noldu gibi sorular mevcut. yanlis anlamayin, klasik bazi animelerdeki karisikti da anlamadim degil, olanlarin hic bir anlami yoktu :P olmasalar da olurdu.

sonuc: ben bunu niye izledim yahu?
sonuc 2 : iyi basladiydi halbuki.
Sosyal ağlarda paylaş

Urobutcher böyle animeleri pek sallamıyor sanki ya...
Parayı verin adımı bi kenara yazmanıza izin veririm, arada da 1-2 bölüm yazarım işte filan diye mi anlaşıyor artık napıyor bilemiyoruz. Bunda da sadece 1. ve 13. bölümleri yazmış, arası filler ^^
Gerçi kendisi scripte dokunmasa bile settingi, hikayeyi filan yazıyor bazılarında, ama direkt olarak kendisinin yazdığı animeler bayağı az.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...