MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 en sonunda güç bela unibeastle kurdum. tek problemim var wifi hakkaten. alet zenbook ux32vd. belki kazara birinin bir fikri vardır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Hackintosh, sonucunda en yakın teknomarkete gidip peşin mac almakla sonuçlanacak sinirleri yıpratan bir süreçtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 valla hakkaten 3 gündür şaftım kaydı ama başardım. herşey de çalışıyor bir tek wifi yok=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Ulan wifi olmayan laptopu napacam. Bi de utanmadan her şey çalışıyor demişsin ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 oğlum işte ona çözüm arıyoruz, ne fesatmışsın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 MrLevie said: en sonunda güç bela unibeastle kurdum. tek problemim var wifi hakkaten. alet zenbook ux32vd. belki kazara birinin bir fikri vardır=) Wifi card'in kext'i yoksa replace edicen abi destekleyen bi kartla. Baska caren yok :) Ya buarada benim hatunun laptopina kuriyim diyorum, nerden baslasam bilemedim. Laptop'a kurmak cok daha karmasik, arattim bide hicbisey bulamiyorum alet hakkinda bi el atsaniz bilen varsa. Asus U31F laplop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Unibeast. Sonradan yuklerken takilirsa haber ver bazi kextler silinmeden boot etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Bilemedim ya simdi kextlerini bulabilicemmi oda var. O degil benim wifi card'i desteklemiyomus zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 ya o da çok garip. bende bluetooth çalışıyor mesela. telefonu tether edip wifi sömürüyorum sadfds ama yok wifi olmadan bir getirisi yok=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2014 Sorduydum tonymacosx'e cevap gelmis. said: Realtek WiFi is not supported. You'll need to replace it. And 1st gen Intel HD is not really supported, but some people report making it work diyerekten. Hic maceraya girmicem galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Doktordan satılık 2013 Air 13" , 19 ay daha Bilkom garantisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Kaç kaat? Benim 2011'i satıp terfi edebilirim aslında. 256 GB ise tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Sawer said: Hackintosh'un kolay yolu yoktur, donanim bakımından şanslı insanlar vardır. Dis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Desktop'a cok rahat yukleniyo artik sacmasapan alakasiz bi donanim secmedikten sonra. Notebook'a yukleme mevzusu iskence resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 deadwoll said: Doktordan satılık 2013 Air 13" , 19 ay daha Bilkom garantisi var. kac para hakkat? belki bende dusunebilirim 1-2 aya sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Bilemedim şimdi alıcı çıkınca, tekliflere açığım sdf 128gb btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar