MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 evet ihtiyaçtan tuto lazım bana acilen=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 VM olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ben bilgisayar toplarken uyumlu donanim secip sunu kullandim; http://www.tonymacx86.com/home.php Eldeki donanim uyuyorsa baya rahatlatiyor olayi. Tek derdin Mac'i olan birinden OS'un setup'ini almak oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bunun her yolu mübah.Sonunda gidip apple storedan hepsi kayıt ettirilebiliyomus.O vesileyle öncelikli olarak bi iatkos ml2 çekip virtual box a kur onu.Oradan yardır aleti usbye yapıştır imajı.Sonra bas bootu kextler ... belanı. [windows]Yada transmac var.Onunla double layer dvdye girdiriver isoyu.Ver bootu kext olayı malum tekrar. Linuxde isoyu usbye gömmek kolaymış.Onun için tuttolar mevcut. Donanım olayı çok mühim.Kurulumdan önce tonymac ten olsun osx86 forumlarından felan donanım listelerini takip et.Hatta donanım listeni çıkarıp forumlarda tek tek ara kimler ne problem yaşamış nasıl çözmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hic kasma www.kakewalk.se en kolay yolu sana, uyumlu donanim listesi var, kextmis zörtmus falan hicbisey ugrasmiyosun, uyumlu donanimla sorunsuz calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Hackintosh'un kolay yolu yoktur, donanim bakımından şanslı insanlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Sawer said: Hackintosh'un kolay yolu yoktur, donanim bakımından şanslı insanlar vardır.ahaha aynan katiliyorum :) zamaninda ufak bir fark yuzunden arkadasin bilgisayara kurulurken benimkine kurulmamisti :) (sadece anakart modellerimiz ufak farkliydi, ekran karti, islemci vs hersey ayniydi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ne güzel nikin var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 benim mi? bence de guzel tesekkurler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 di said: Ben bilgisayar toplarken uyumlu donanim secip sunu kullandim; http://www.tonymacx86.com/home.php Eldeki donanim uyuyorsa baya rahatlatiyor olayi. Tek derdin Mac'i olan birinden OS'un setup'ini almak oluyor. Transmac ve BDutility kullanarak dün windowsta iatkos ml2 için kurulum usbsi hazırladım.Donanım kaynaklı sıkıntılardan dolayı sanırım iatkosun haricinde kextler bulmam gerekiyor.Kuruluma müteakip logoyu geçemedim. BDutility'i iatkos imajını yazdığın usbden başka bir usbye bootloader yazmak için kullanıyorsun.Clover bootloader kullanıyor. Virtualboxda iAtkos dmg'si import edildikten sonra boota hazır oluyo.Hiç bir şeyi customize etmeden next next finish yapıp virtualbox'a osx kurabiliyosun.Chameleon bootloaderı(iAtkosun sitesinde kurulum usbsi hazırlarken kullandığı bootloader) virtualbox osx'ine indirip içine imaj restore ettiğin usbnin mbrsine sorunsuz yazdırabiliyosun. Unibeast/multibeast kullanabilmek için apple storedan osx imajını çekip unibeastle aynı klasöre atman gerekiyor galiba.iAtkos imajıyla unibeast/multibeast'i kullanamadım.Untouched bir osx indiriyorum şimdi onunla deneyecem bide. Asus anakartlarla osx'in alıp veremediği bir durum var.Gigabyte anakartlarda sorunsuzca yapılan bazı işler için asuslarda kextlerden kext beğenmek gerekebiliyor.Şöyle bir olay var asus anakartlar için: http://tonymacx86.com/viewtopic.php?t=49340 Denedim ama sonuç alacak kadar kurcalayamadım. http://www.insanelymac.com/forum/topic/283190-bdutilityexe-make-cloverchameleon-bootflash-with-macosx-distr/ http://chameleon.osx86.hu/ Aklıma gelenler şimdilik bunlar.Uğraştıkça bulduğum çözümleri buradan paylaşırım. Alavare ve dalavereler bittikten sonra 20 dölar verip apple storedan kurulumu tamamlanmış osx'ini kayıt ettirmesi kalıyor. Bütün bu terane ile uğraşırken gentoo kurduğum günler aklıma geldi.Sabırsız adamın uğraşacağı iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 oha bu kadar dertli mi bu olay ya höhhh neyse gidip macbook almak daha mantıklı galba asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 1900 civarina 2012 Air bulunuyor indirim filan kovalayarak, bunlar ne kadara geliyor? Air'a bir de monitor alsak olur 2300 filan ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Mac mini parasina monitor dahil topluyosun abi hackintosh icin uygun sistemi. Burda 600 pound civarinda Mac mini. Ben 600 pound'a i5 islemci, 16gig ram, cpu, board, kasa, klavye ve 24" monitor aldim. Bi tek disk ve mouse almadim hali hazirda var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Iyiymis oyleyse. SIrf OS icin aliyorsan alinir, Macbook'un bir suru arti degeri var ama gelistirme yapan adam icin Hackintosh cok mantikli yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 yani vm falan olsa da olur ama net bi tuto lazım o durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 MrLevie said: oha bu kadar dertli mi bu olay ya höhhh neyse gidip macbook almak daha mantıklı galba asdfd http://www.macincloud.com ben denemiştim bi ara fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 GERGE said: Iyiymis oyleyse. SIrf OS icin aliyorsan alinir, Macbook'un bir suru arti degeri var ama gelistirme yapan adam icin Hackintosh cok mantikli yani? Gayet mantikli abi. En kotu gidip bi de mac klavyesi aliyosun en ikinci elinden, en ucuzundan, bildigin mac oluyor. Hic bir farki kalmiyor standart mac'ten. Performans olarak da gayet guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 MrLevie said: yani vm falan olsa da olur ama net bi tuto lazım o durumda. VM ya da cloud ile olmuyor o olay ben baya denedim. VM'ler baya baya salyangoz hizinda calisiyor, cloud ya da remote olunca da remote desktop iskence ediyor. Yine de VM deneyeyim para harcamadan dersen pati'de bile vardi bir iki yerde anlatimi. Hackintosh diye aratirsan cikacaktir. Bir de hazir VM'ler var warez forumlarinda, torrent tracker'larda falan dagitilan. Onlardan bulup deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 aha becerdim VMware ile oldu heheh bu tuto baya iş gördü=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 MrLevie said: oha bu kadar dertli mi bu olay ya höhhh neyse gidip macbook almak daha mantıklı galba asdfd yuh, verdigim linke bile tiklamamissin aramaya inan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Korax said: MrLevie said: oha bu kadar dertli mi bu olay ya höhhh neyse gidip macbook almak daha mantıklı galba asdfd yuh, verdigim linke bile tiklamamissin aramaya inan atlamışım asdfgf neyse VMware kastı bi de bua bakaıym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2013 Gigabyte anakart(UEFi olursa ala) ve satın alınmış bir macosx'in installesd.dmg'si(39 tl mi ne öyle bişi) ile Tonymac guide'ı takip edip çatır çatır kuruyosun.Bende asus anakart var, biraz debelendim ama gigabyte için hackintosh piyasasında çok ekmek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2013 ya aslında bunda amaç asus zenbooka yüklemekti ama VM dışında çözüm yok gibi... VM de acayip yavaşladı, hiç bir işe yaramıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 yapılanın üzerinden devam: http://www.insanelymac.com/forum/topic/283038-zenbook-prime-fixes-mods-tweaks-etc/page-24 cok buyuk sorunları yok (bazı hekintoslarda naparsan yap wi-fi calismiyor mesela) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 hiç birşey anlamadım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar