Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaga 'nın Hikayesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doruk Lütfen eLini vicdanına koy ve bir daha düşün söyLedikLerini ,

Ben burada yazıLarım okunakLı oLsun diye " Mesajımı gönder " tuşuna tıkLamadan önce 2 kere daha okuyorum. Burada binLerce kişi heyecan içinde yazı yazmaya çaLışırken harfLerin yerLerini karıştırıyor , cümLeLeri devrik kuruyor , yarım bırakıyor vs. vs. BunLar gözünüzü bozmuyor da bir " L " harfimi bu kadar size dert oLuyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü

[Bu mesaj Mave tarafından 24 Kasım 2004 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mave, 24 Kasım 2004 12:45 tarihinde demiş ki:
P.S : Saygı uzun postLarın sonuna " SaygıLarımLa " yazısı ekLeyerek değiL insanLarın düşünce ve fikirLerine önyargısız ve usLupLu bir biçimde yakLaşmakLa gösteriLir.

cOK Dogru bır soz lutfen saygı çerçevesınde tarışmamızı dewam ettırelım[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
Evet farkındayım Mave kurduğun cümlelerin akıcılığına bir şey demiyorum, burada kimse sınava felan da girmiyor, ama ne bileyim işte..[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 23 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki:
3. HAKAN ŞÜKÜR SON 2 AYDA KAÇ GOL ATTI !

yunanistan maçından sonra böyle oldu. ersun yanal denilen mal yüzünden[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
İyi akşamlar,

Öncelikle doğru anlamışmıyım onu görelim, yazdıklarından çıkardığım Ersun Yanal'ın yapmış olduğu basın toplantılarında söyledikleri nedeni ile kendisini yalancı, kişiliksiz ve karaktersiz buluyorsun. Ersun Yanal ile herhangibir tanışmışlığın, el sıkışmışlığın ve konuşmuşluğun yok sadece televizyonda seyrettiklerin üzerine böyle bir çıkarımdasın.

Peki,

Gelelim Ersun Yanal'ın medya da söylediklerine, bu konuda sadece bildiklerim üzerinden yorum yapacağım belkide tüm konuşmalarını yakalayamamışımdır.

Öncelikle Ersun Yanal gerek Türkiye'de gerekse yurt dışında bir çok spor yazarının dediği gibi dünya 3nclüğümüzün biraz da şanslı kura ile avrupalı rakiplerle eşleşmemesi sonucu olduğunu söylemişti. Hatta bu yaklaşımı bazı sporseverlerimiz bile söylüyordu ve hatırlarım ki bu forumlar da bile tartışması olmuştu.
Yine ilk göreve geldiğinde dünya 3ncüsü olmuş değil, avrupa şampiyonasına gidememiş bir takım aldığı ile ilgili bir demeci vardı ki, bence de doğruydu, sonuçta göreve gelmesinin en büyük nedenlerinden birisi Letonya maçları sonrasında katılamadığımız Avrupa Şampiyonasıydı.
Son olarak da Hakan Şükür ile ilgili olan, süresiz kadro dışı bırakma durumuydu. Ki TFF'unun görevlendirdiği bir teknik adamın karar alması ve uygulaması kadar normal bir şey olmazken. Hep belirtiğim gibi burada Ersun Yanal'ın hesap vermesi gerekli merci TFF'nudur, çünkü onu işe alan onlardır.

Şimdi bu saydığım ana üç nokta üzerinden bu kişiyi kolayca kişiliksiz ve karaktersiz diye niteleyebiliyorsak bence bir yerlerde yanlış yapıyoruz. İşte sürekli vurgulamak istediğim yaklaşımda bu.

Çok güzel bir örneğin var saygı ile ilgili, aslında saygı sadece bu forumlarda yazışan ve fikirlerini birbirleri ile paylaşan kişiler arasında değil, yazdığımız yazılarda konu ettiğimiz kişi ve kurumlara karşıda olmalı diye düşünüyorum.

Gördüğüm kadarı ile yorumlarını hazırlarken ve Ersun Yanal hakkında bahsederken bir kaç yorum yukarda yaptığın -"P.S : Saygı uzun postLarın sonuna " SaygıLarımLa " yazısı ekLeyerek değiL insanLarın düşünce ve fikirLerine önyargısız ve usLupLu bir biçimde yakLaşmakLa gösteriLir."- yorumda dediğin gibi aslında kişilerin fikirlerine ve düşüncelerine önyargısız ve usluplu yaklaşmıyorsun.

Ersun Yanal'ın eleştirebileceğin bir çok şey varken ki özellikle aldığı sonuçlar, takımı kurgulaması, oynattığı taktik konusunda bir çok şey söylenebilecekken, birebir tanımadığımız bir kişi hakkında yalancı,karaktersiz ve kişiliksiz demek bence yapıcı değil, art niyetli bir yaklaşımdır.

Konu hakkında ikimiz de inatla artık aynı şeyleri tekrarlıyoruz ki bu da böyle bir tartışamdan bir fikir çıkması yerine sadece polemik oluşturur, senden son yazdıklarımı okuduktan sonra bir kez daha düşünmeni salık veririm. Birisini suçlamak bu kadar kolay ve ucuz olmamalı, nasıl birisini yada bir şeyi eleştirebilmek için o konu hakkında ciddi bilgi birikimimiz olması gerekiyorsa, suçlama içinde ciddi kanıtlarımızın olması sürekli hatırlanmalıdır.

Saygılarımla
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 24 Kasım 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
said:

yunanistan maçından sonra böyle oldu. ersun yanal denilen mal yüzünden
he canım he. öyle bi milli takıma alınmadı diye futbola küsecek adam futbolcu demem ben. atamıyo işte adam bahane aramayın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
Sizin defans da en az golü yiyen defans hani avrupa göz önüne alındığında.. yiyorsunuz işte siz de bahane aramayın.[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
Kumadam ,

ÖnceLikLe bu duyarLı davranışın ve usLupLu tarzın için teşekkür etmeyi borç biLiyorum. Nereden çıktı bu deme , görüyorum ki içimizde bazı kişiLerin daha duyarLı davranmaLarı , usLupLarını daha dikkatLi seçmeLeri gerekirken , beLki de çocukLuğunu tam oLarak yaşaymamışLığın verdiği şımarıkLarLa güzeL giden tartışmaLara gereksiz yere su katmaLarıdır.

Şimdi konuya geLince , ersun yanaL bana göre karakteri (varsa tabi) kötü oLan bir adam. Çünkü eLine veriLmiş bütün bu büyük imkan ve oLanakLarı kişiseL kaprisLeri ve hırsLarı için kuLLanıyor. Bu yüzden onun hakkında bu kadar kesin konuşuyorum.

Ayrıca sana katıLmadığım bir nokta ise ersun yanaLı herhangi bir çaLışan gibi görmen. bana göre ersun yanaL ASLA herhangi bir devLet memuru değiLdir , oLamazda. İçinde MİLLİ DUYGULARIN en yoğun yaşadığı bir görevde insan kendinden önce vatanını miLLetini haLkını ve sporseverLerini düşünerek hareket etmeLidir. ersun yanaL senin dediğin gibi TFF 'na değiL TÜRK HALKINA ve TÜRK SPORSEVERLERE verecektir hesabını.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Mesaj tarihi:
Evet Ersun Yanal! Buradan sana sesleniyorum! Hesap ver!

Eheheh adamın cep telefon numarasını burada versem ne olur aceb :D[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Mesaj tarihi:
Öncelikle teşekkür ederim.

Milli takım kavramı tüm ulusun genelini ilgilendirse de milli takım teknik direktörlüğü bir yüksek devlet memurluluğudur. Orada bu görevi üstlenen kişilerden beklenen yetkinlikler milli futbol takımlarının (A1, A2, Ümit vb. gibi) uluslararası turnuva ve karşılaşmalar da başarılı sonuçlar almasıdır.

O görevde bulunan bir Türk teknik adamın varolması gereken yetkinlikler harici eklediği sadece milli duygular içinde olabilmesi avantajıdır. Ama bu olmazsa olmaz değildir. O göreve hangi milliyetten teknik adamı koyarsak koyalım elinde geniş imkanlar olacaktır. Ersun Yanal'ın en büyük avantajı şimdiye kadar o göreve getirilmiş teknik adamlar içinde ismi üzerinden tüm kamuoyunca uzlaşılmış tek isim olmasıdır, belkide böyle şartlar altında göreve gelmesi kendisinden beklenen beklentinin düzeyini yükseltmiştir.

Eğer orası bir devlet memurluğu olmasaydı ve kriterlerinden birisi de oradaki kişinin Türk olma zorunluluğu olsaydı 1954 yılında Gündüz Kılıç ile başlayan şu anda 31nci teknik direktör olarak göreve devam eden Ersun Yanal'a gelene kadar 7 yabancı teknik adamla çalışılmazdı.

Belki bir önceki ifadem de eksik bıraktığım noktayı tamamlarsam, Ersun Yanal pozisyonu nedeni ile TFF'nuna karşı sorumludur ve onlara hesap vermelidir, TFF'nu ise Türk halkına karşı sorumludur ve Türk halkına ve kamuoyuna cevap vermesi gerekli merciidir.

Sanırım konunun özünde neyi ifade etmek istediğimiz anlaşıldı, umarım yararlı bir tartışma olmuştur.

Saygılarımla
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 24 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
Evet Ersun Yanal! Buradan sana sesleniyorum! Hesap ver!

Eheheh adamın cep telefon numarasını burada versem ne olur aceb :D

Numarasini degi$tirmek zorunda kalir.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo...

Mesaj tarihi:
said:
fizban, 24 Kasım 2004 21:13 tarihinde demiş ki:
topluca mave e cevap vermeyelim, değmiyor kampanyası başlatalım. "aLL maves messages are ignore to us kampanyası" olsun adı da. ehueh.

ehueuheu:D
Mesaj tarihi:
said:
-DoruK-, 24 Kasım 2004 22:39 tarihinde demiş ki:
Sizin defans da en az golü yiyen defans hani avrupa göz önüne alındığında.. yiyorsunuz işte siz de bahane aramayın.
biz bahane aramıyoruz. defansımız kötü son maçlarda tamam ama biz bu suçu ersun yanal'a,milli takım'a veya başka birilerine atmıyoruz.
Siz ise Hakan Şükür'ün başarısızlığını ersun yanal'a atıyorsunuz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 24 Kasım 2004 21:23 tarihinde demiş ki:
said:
LvL_Sabo, 24 Kasım 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
said:

yunanistan maçından sonra böyle oldu. ersun yanal denilen mal yüzünden
he canım he. öyle bi milli takıma alınmadı diye futbola küsecek adam futbolcu demem ben. atamıyo işte adam bahane aramayın.

hakan şükür böle bi adam bu biliniyo yani[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
  • Yeni Oluştur...