Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Rasmon said: san değil miydi o niye sama oldu ha evet herkes san ben niye sama?
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben nasıl aday gösterilmedim anlamıyorum bir tane ciddiyetsiz postum yok şu forumda
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Diğer'im ol o halde. (postum evlilik teklifi gibi olmuş, kendimden tiksindim)
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dworgian said: Rasmon said: san değil miydi o niye sama oldu ha evet herkes san ben niye sama? sama daha samimi olunca
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Bu San ve Sama olayini ben BabacumMostors sama ya anlatmistim.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Oooo dworg anlayalım aranızda bi ilişki mi var ;)
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bişi derim de sonra banlarlar fln. hiç değmez baltazara laf yetiştiricem diye =)
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dworgian said: bişi derim de sonra banlarlar fln. hiç değmez baltazara laf yetiştiricem diye =) bence değer bana böyle bi laf etse ağzıma geleni söylerdim
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Ayrıca aranınca bulunuomuş. San (さん?) (sometimes pronounced han (はん?) in Kansai dialect), derived from sama (see below), is the most commonplace honorific, and is a title of respect typically used between equals of any age Sama (様 【さま】?) is a markedly more respectful version of san. It is used mainly to refer to people much higher in rank than oneself, toward one's guests or customers (e.g., a sports venue announcer addressing members of the audience), and sometimes toward people one greatly admires
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Saeros sama nin istegi uzerine artik eskisi gibi Ninja nick i ile devam edecegim.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Dworgian said: Sama ..... and sometimes toward people one greatly admires admiration kıpırtıları . . . E tabi bahar geldi olacak böyle hareketlenmeler.
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 kendimi aday gösteriyorum. mevzuya karışmışlığım var mı şu forumda hiç sorarım bu kadar aktif olmama rağmen.
copry Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 HattoriHanzou said: Bu San ve Sama olayini ben BabacumMostors sama ya anlatmistim. Ama o sana hala san diyor Zaaaaa
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 adaylar belirlenirken yazsaydınız alla alla.. mesaja da müdehale edemiyorum. diğeri işaretleyip nick soleyın..
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 ben niye yokum ya, benden akil adam mı var 1. akila 2. ben
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Saeros said: Dworgian said: bişi derim de sonra banlarlar fln. hiç değmez baltazara laf yetiştiricem diye =) bence değer bana böyle bi laf etse ağzıma geleni söylerdim peki bağırsaklarını...
Öne çıkan mesajlar