DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 yumurta kapıya dayanmaya başladı össs össss die gelio öss ben daha yerimde sayıyorum hem lise3 hem öss yapamıorum bazı şeylrden edakarlık etmem,bazı uğraşlarımı azaltıp az olan zamanımı derslere yönlendirmem gerekio evde en çok zamanımı alan şey pc ve net onlardan başlıyorum ilk yıldan sınavı kazanamanssam ailemle aram çok bozulcak çok ciide alıom yani bunu benim için çok öenmli bu sınav kaznmak zoundayım fln fln fln fln fln adsl yi kapattırorum,pcyi kaldırıyorum,self controlsuz bi insan olduum için başka türlü olmuo. gazamın mübarek kılıcımz keskin ola yaallaaah :P karar biraz ani oldu çok kişiye açıklamyamadım onnar bana kızabilir şimdi lan böle işmi olur die habersiz nereye dieonlardan özür dilerim,bazılarıda iyi lan iyi git be die sevincektir(eraq) iyi şanslar dilein bana bütün soruları doğru yaparsam dershane ev araba fln da alıomuş ne duruomki ben heh sınavdan sora görüşürz hadi baş baş....[signature][hline]kaymaklı ekmek kadayıfı için ruhumu satmam ama baya fedakarlıkta bulanabilrim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 kolay gelsin, çok abartma düzenli çalış yeter... stress de yapma yok işte ilk sene kazanmassan çok kötü olur die. ben de öss sırasında kabloneti kesmiştim, o faydali olabilio..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ulan mesajı görünce ben panik oldum. Bu sıralar okuldan dershaneden aşırı derecede koptum da... Acaba ben de mi bu yıl giriyordum sınava diye telaşlandım birden. Ama bir senem var daha... Sana da iyi çalışmalar. Dilerim başarılı olursun dilediğince ki sınavdan sonra sana bol bol :tebrikz: yaparız.[signature][hline]shotokan kedisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 öss ye kafam girsin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 oss nubileri bitmez vatan bolunmez[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Dogmitim kolay gelsin sana.. umarim gönlünce bi yer tutturursun[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 hoşçakal dostum kendine dikkat et... Bak ben hala giremiyorum üni ye we çalışmıyorum.. Sakın benim gibi olma..Ben salağım..heh... Kolay gelsin.. Arada bi ara görüşelim tophane yapalım...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Basarilar[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 said: Cuce, 22 Kasım 2004 00:39 tarihinde demiş ki: öss ye kafam girsin. katılıyorum insanların en verimli olucak yaşlarında bu öss bokuna kafayı takması çok saçma bişey bi sene çalış soora 3 saatlik sınava gir hayatını belirle yuh amuako[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Kolay gelsin kardeş... hepimiz geçtik okapıdan bi şekilde bitiyo sıkma canını.. iyisi olsun inşallah![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ben fedakarlık yaptım o kadar süper olmasa da bir yere girdim. Yiğit, kardeşim öss ye çalışıyorum diye arayıp sormazsan kafanı kırarım ona göre.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara. UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 teşekkür ederim hepnize bu msjdan sonra logout etcem arada sırada net cafeydi fln bi şklde yoklarım sizi 6 ay sorna yeniğden aktif bir üye olarak döneceğim paticik ahalisine burdan el sallıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deep_thinker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ben de girecem bu sene sınava yaw tüh gene hatırladım.Seneye bi gazla hızlıcana girmiştim de çabuk tükendim .Bi düşünüyim son 2 haftadır 100-150 soru çözmüşümdür herhalde:).Bi de sınavlar var okuldan ööööff.Rapor mapor da alamıyoz.amaan neyse öle ya da böle geçecek sene işte. hadi hayırlısı.rakibiz assında ama sana da başarılar diyim hade.:)[signature][hline]There's no sun shining through Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 daha zamanınız var hayde iyi çalışmalar. göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor , valla zamanınızı iyi kullanın ertelemeyin.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ilk seneden kazanmak şart diye bir şey de yok arkadaşlar. relaks. 7. senesinde gireni tanıyorum .)[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kolay Gelsin .. Başarılar ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/H'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kolay gelsin :) Biraz rahatla strese girersen isin cok daha olur.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Bakbu adamın sozunu dınle adam okul bırıncısı dır atta odtuyede falan gıtmısıtır ole bıseydır yanı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 iyi calısmalar ara sıra gir biyerden mesaj at :)[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. "Death is certain, life is not." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thorn_Pyros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 iyi çalı$malar,darısı ba$ıma.. poffff[signature][hline]Kim olduğumu biliyorum. Kişisel kimliğim beni ilgilendirmiyor. Benim bilmek istediğim şey evrenin kim olduğudur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Kolay gelsin ve iyi şanslar. Önemli olan derece değil istediğin bölüm ama tabi bölümün derece yapmanı gerektiriyorsa kolay gelsin :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 inşallah istediğin yere girebilirsin, başarılar. bende öss nubisiyim ama kapatmadım bilgisayarı, yine de çok abarttığım zaman direk dengeliyorum kendimi. dersane ne derse yapıyorum artık hayırlısı:) stres yapmak gereksiz bence de. ben pek yapıyorum diyemem:) ama öss ye kafam girsin mi, tabiki:-)[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Üniversiteye girince çok boş geliyo össye çalışanlar , çalışmak. Çünkü üniversitedeki sistem çok farklı , kafa çalıştırıp bir şeyler üretmek üzerine , ezberlemek üzerine değil .. Ama öss insana çalışmayı , sabrı ve düzeni öğretiyor. Ayrıca üniversite için gerekli temelleri öğretiyor. Bu yüzden önemli olduğu söylenebilir. Ha şu benim fikrim ve söyleyim ; ÖSS de sözelciler ve üniversitede de sözelcilerin dersleri vs. oldukca kolay , ayrıca okumadan da yapılacak şeyler bence .. Coğrafya dışında.[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları The acceleration is the time derivative of velocity. The velocity is the time derivative of displacement. So acceleration is the second derivative of displacement. If acceleration is a .. a = dv/dt = d^2X/d^2t .. The reason of the derivative can be discussed geometrically. The slope of the displacement - time graph gives velocity. And the slope of the graph is the derivative of the function. If we want to find the instant velocity , we should find the tangent line at the instant we want at the X-t graph.. Devamı gelecek .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 kolay gelsin. yaşıtlarım öss falan diyo ben daha lise 1 deyim ehi :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 said: Head, 22 Kasım 2004 04:48 tarihinde demiş ki: ilk seneden kazanmak şart diye bir şey de yok arkadaşlar. relaks. 7. senesinde gireni tanıyorum .) ilk senede girmek güzel oluyor ama. ben ilk senemde girdim şimdi yaya yaya okuyorum 5. senem. :) 7. senede girersen bir an önce bitirmek istersin. hemen kazan yavaş yavaş oku :D[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar