Memphis11 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 türk istemiyorum ya, zico gelsin yinede türk biri gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Sammer geliyor diye bir şey duydum. Hatta Aumann'da kaleci antrenörü olacak. 4 transferden biri umut bulut diye baya önce duymuştum. Ne kadar gerçek bilmiyorum. Klüp sezon sonu boşa çıkan Utaka ile de ilgileniyordu en son bıraktığımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Niye hala forvetlerle ilgili haberler çıkıyor veya duyuluyor Ben şu takıma defans istiyorum ya artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bursayla 2li averaj nasıldı geçlerbirliği yenmese 3.lük de gidiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Razvan Rat'ın da adı geçiyormuş transferde. Holmen ile hala ilgileniyoruz. dur bakalım yalnız dün Bobo'nun golünde hem sivok hem escude pozisyonun içinde. Ligin son maçı havasına veriyorum bu rezaleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Ben boboyu istemeyenlere kapak olarak goruyorum bu rezaleti. Bissuru para doktuk salak suluk adamlara. Bobo olaydi su iki senede cok daha farkli olurdu. Ama hangi takim vefali ki oyuncusuna karsi lol. Ha bi donem baya dusmustu formu ama yine de dentinhosundan bebesine , schalkeli dandik forvetinden alvesine alayini siler atardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 yazıla hocalardan koeman ve favre bize iyi olur gibi gözüküyor.prosinecki de olabilir ama tazminatı yüksekmiş.geçen seneki gibi boşa 1 ay kaybetmesinler hoca hemen açıklanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Prosinecki olur ya heyecanli capcanli bi adam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Kuuuuman da gelirse cocuklugumu tekrar yasarim lol. Ne pis vururdu adam topa ya (: pek bi severdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ohh kesin gitti samet, hopppaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 nerde yazıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 ligtv de fikret orman söylemiş, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Samet gitti bakalım kim gelicek yerine, bayernin bilmenesi diyorlar geleceklerden biri için bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 zico gelsin zico zaten önder özen de 4 aydır futbolcu bakıyor deniliyor, e beraberde çalıştılar , iyi olur iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Absolut said: Samet gitti bakalım kim gelicek yerine, bayernin bilmenesi diyorlar geleceklerden biri için bir ihtimal. bilmemnesi dediğin adam sammer :) bir kaç sayfa önce de yazdım. Aumannla gelecek gelirse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Himm guzelmis (: aumann falan da gayet eglenceli olabilir. Hilbert kalsin abi o zaman, ustune stefan kuntz umuzu da buluruz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Bu Sammer hani bi Matthias Sammer vardı o mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://i.imgur.com/ofrZdFS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bjktv de açıklama geldi, samet aybaba ayrılmak istediğini belirtmiş :) http://www.youtube.com/watch?v=Cosael2QULQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 samet aybaba'dan açıklama: Aybaba; Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri çıkışında DHA'ya verdiği özel açıklamada; "Son dönemde bir çok teknik adam ismi benim yerime anılıyordu. Neredeyse yerime 100 yeni isim düşünüldü ama şu an için istifa etmem söz konusu değil: Eğer benimle ilgili yönetim kurulu üyelerinin bir tasarrufu olursa bana bildirirler" dedi. koçum benim doğuştan beşiktaş'lı büyük kaptan samet , tazminat almadan gitmem diyor, heeyt be ,, göster samet göster, bu taraftarın seni neden sevmediğini, en başından beri seni neden istemediğini göster herkese, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 iyide abi adam ne yapsın :P beşiktaş sevgisi karın doyurmuyor. taraftarın onu sevmemeside pek umrunda değildir adamın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 e biz- en baştan beri diyorduk , bu adam beşiktaşlı filan değil, bir de çıkmış kendini seba ile bir tutuyordu dengesiz herif, ne mal olduğunu biliyorduk biz bunun aha tam konuşması "Kesinlikle istifa ettim diye bir şey yok. Son 2.5 aydır devamlı benim yerime antrenör isimleri geçiyor. Yerime 100 tane hoca ismi yazıldı. Biz de bu durumla ilgili duyduğumuz sıkıntıyı dile getirdik. '3'üncülük Beşiktaş için başarı değildir, başarısızlık halinde herkes gider' diye Başkanımızın da bir beyanatı vardı. Biz de 'eğer böyle görüyorsa gereğini yapsın' dedik. Kendisiyle bugün hiç görüşmedik. İnsanların olaylara bakışları çok farklı oluyor. Benim herhalde Beşiktaşlılığım bazı insanlara biraz ağır geldi. Doğru dürüst geldik, işimizi yaptık. Hiçbir beklenti içine girmedik. Hiç kimse bizi pohpohlasın, arkamızda dursun diye bir beklentimiz olmadı. Ancak bize karşı saygılı olmalarını istedik. Yaptığımız sonuçta bir iştir. Sonuçta biz her zaman Beşiktaşlı kalacağız. Yarın bir terslik olursa yine Beşiktaş'ın hizmetinde oluruz. Kimseye kırgın değilim. Burası benim camiam. Eğer benim sözleşmem feshedilecekse, ben bu işlerden anlamam, avukatım ilgilenecektir. Herkes anladığı işi yapsın." bak bak lafa bak, ben gidiyorsam fikret orman'da gitsin diyor, burası benim camiam ben beşiktaşlıyım diyor, sonra avukatımla görüşsünler diyor, parasını almadan da gitmeyecek büyük beşiktaşlı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Abi adam kotu de getirip 5 sene kontrat dayayan mi iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 bu adamın 10 sene üst üste beşiktaşı şampiyon felan mı yaptı ya :D nedir bu ego Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 "Yarın bir terslik olursa yine Beşiktaş'ın hizmetinde oluruz." said: ahahah bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar