Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

sallama basit bir hesap yaparsak ,
250 tl ve 60 tl lik kartlardan 200 bin adet satıldığını varsayalım, bunun 150 adeti 60 tl lik kart olsun, 50 bin adeti 250 tl olsun,

12.500.000 = 250 tl lik kart satışından,
9.000.000 = 60 tl lik kart satışından,

Toplamda : 21.500.000 Tl lik bir satış. bunun %65 i beşiktaş'a kalıyor. 7,525,000 TL yapar,

tabi + olarak bu kartlarla yapılacak store alışverişleri, bu kartlarla alınacak bilet ve kombine gelirleri eklenince, büyük bir gelir kaynağı, ve beşiktaş için bu kartlar 0 maliyet!

yani alın aldırın. araştırmaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

BiTcH_oFBaT said:

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=269210

o zaman bunu inceleyin.

abi tamam da çıktığı gün alma dur hele :) ben de alacam ama önce araştırıyorum etraflıca.

kap açıklamasındaki detaylar enterasan.

dostum bu kart sahibi olmayanlar maça gidemeyecek, bilet alamayacak, yani sen ben maça gitmem diyorsan araştır tabi!

sonuç olarak 42.000 kişilik stad yapılıyor, bu stadyumda maç izlemek isteyen 42.000 kişide bu kartlardan olmak zorunda, bu da zaten en az 42.000 satış demek, beşiktaş bu kartlardan 100 bin gibi bir adet satacaktır 1 sene içinde, hatta stadyum bittiğinde daha da artacaktır.

Toplam 60,000 Kart ve üzerinde gerçekleşen KART satış gelirinin %65'i BJK'ya aktarılır.

yani 60.000 gibi bir sayının çok daha üzerinde kart satışı olacak.

tekrar belirtiyorum, bu kartlara sahip olmayanlar bilet yada kombine alamayacak! son veda maçında bilet almak için yapılan başvuru 200 binden fazlaydı hatırlatayım.

Fenerbahçe kart gibi değil abi bu sadece fırsat kartı gibi birşey mecburi değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Dünyanın çoğu yerinde artık kart sistemine geçiliyor. Temelde taraftarı fişleme olayı olsa da tribün şiddetinden tut, çoğu adi organizasyonun da sonu oluyor.

Ayrıca anlaşmada bir kötülük yok. Herkes %100 BJK kazansın istiyor tamam ama kulüp hiçbir yatırım yapmayacak, satışa karışmayacak, satış sonrası desteği vermeyecek vs. yani kısacası kart işlemlerinin, bilet satışının hiçbir şeyine karışmayacak ve sadece gelen parayı sayacak. Gayet mantıklı bir anlaşma yani, üstüne üstlük bilet pazarlamasıydı, organizasyonlardı vs. de bu şirket düzenleyecek.

Kulübün PR çalışmalarının önemli bir kısmını bunlar yapacak ve hiç mi pay almayacaklar?

Tinu'da doğru diyor. Zaten 65.000 kart satışı yıllık çok komik bir rakam, çok rahat satarız.

He birde stadyumdaki biletlerin %100 kartlılara özel olmaz. Yani şey olur atıyorum 42k'lık stadyum olacak, 35k'sı her şekilde kartlılara ayrılır. Geri kalanı da kartlıların alacağı fiyatın üstüne yine atıyorum 20-30TL daha koyarsın. 40 yılın başında bir maça gelen adama koymaz, hep gelmek isteyen zaten kartını alır.

Zaten her maça gelen adam çıkartıp yıllık 60TL'yi de versin. Lüks değil onun için :)
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

nasıl bilet alamayacak? nerede yazıyor abi o?

o kadar saçma olamaz. kart bilet almada öncelik sağlıyorsa kime göre öncelik sağlıyor? Olur mu abi.. kartı olmayan stada giremez. öyle bir şey yok.

anlaşmada paranın çoğu başta firmaya gidiyor, garip geldi. neyse alacam da bekliyorum hala. sistemleri bi otursun.

direk başkanın açıklaması bu,
kart sahibi olmayanlar bilet alamayacak.

bence süper bir uygulama, afedersin ama yılda 60 tl verip bu kart'ı almayacak adam gelmesin beşiktaş maçına! ayrıca storeda ve mağazalarda indirimde veriyor.

http://skorer.milliyet.com.tr/karti-olmayana-bilet-de-yok-/besiktas/detay/1708772/default.htm

hayır neyi düşünüyor tartışıyorsunuz,

%65 i beşiktaş'a kalıyor, bence gayet iyi bir oran, sonuçta firma tüm dağıtım pazarlama vb.. işleri üstlenmiş durumda, yani beşiktaş'a en ufak bir maliyeti yok bu kartların.
Sosyal ağlarda paylaş

sitedeki bilgiler bile eksik

BJK Stadyumu'nda oynanan tüm maçlar için öncelikli bilet satın alma imkanı Max 3 adet Max 2 adet

diyor. siyah ve beyaz arasındaki fark.
başka yerde siyah tüm stadda 3 bilet, beyaz sadece açık tribünlerde 2 adet diyor.

said:
- Digitürk ile özel anlaşma: 1 yıllık Lig TV üyeliğini yenileyen Beşiktaş taraftarına, Beyaz Kart 1903, Digitürk’ün hediyesi olacak.

ahaha beleşe alır abi çoğunluk :)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu direk başkanın ağzından çıktı bu kelime hemde bir yerde değil iki farklı ortam da söyledi bizzat kulaklarımla duydum,

bu kart sahibi olmayanlar bilet alamayacak dedi adam, bence süper bir uygulama , tekrar ediyorum ayda 5 tl parayı düşünüp yılda 60 tl bu karta para vermeyecek adam, bilet almasın maçada gelmesin.

yılda 60 tl ayda 5 tl yapar yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

başkan ın direk açıklaması bu şekilde, kartı olmayan bilet alamayacak.

sitede baktığımız 2 madde var, ilk madde
BJK Stadyumu'nda oynanan tüm maçlar için bilet satın alma imkanı
yani bu kart sahibiysen bilet alabilirsin yoksa alamazsın demek

ikinci madde
BJK Stadyumu'nda oynanan tüm maçlar için öncelikli bilet satın alma imkanı
burada olay adetle sınırlı, yani siyah kart varsa max 3 adet alabiliyorsun , beyaz ise 2 den fazla alamıyorsun, yani öncelikli bilet satın alma olayı bu aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

nasıl bilet alamayacak? nerede yazıyor abi o?

o kadar saçma olamaz. kart bilet almada öncelik sağlıyorsa kime göre öncelik sağlıyor? Olur mu abi.. kartı olmayan stada giremez. öyle bir şey yok.

anlaşmada paranın çoğu başta firmaya gidiyor, garip geldi. neyse alacam da bekliyorum hala. sistemleri bi otursun.

anlasmada para bastan adamlara gidiyor cunku beşitaş'ın cebinden 1 kuruş cıkmıyor bu proje için. tüm masraflar hersey firmaya ait.

ve evet bu kartı olmayan insanlar bilet ve kombine alamayacak
Sosyal ağlarda paylaş

hani 3 ncü kez yazıcam ama , mecbur yazıyorum

60 tl bu karta para vermeyecek adam, bilet alıp maça gelmesin.

bu karttan en az 200 bin adet satılacağını düşünüyorum en az, yukarda hesap sallama hesap yapmıştım, sırf bu kartlardan yılda en az 15-20 milyon para gelecek beşiktaş'ın kasasına hemde 1 kuruş masraf yapmadan, yani daha ne tartışılıyor ki,

fikret orman'ı en çok eleştirenlerden biriyim ama bu kart olayı gerçekten çok başarılı. helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yazıyor işte,

ilk maddeye bak

bilet satın alma herkese açık olacak olsa, böyle bir madde yazmaya gerek olurmuydu, sadece öncelikli alım der geçerlerdi,

zaten dünde yazdım site çok çok kötü, daha açıklayacı olmalıydı, hele sitenin ödeme bölümü berbat ben dün online alamadım, telefonla aldım
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

abi yazıyor işte,

ilk maddeye bak

bilet satın alma herkese açık olacak olsa, böyle bir madde yazmaya gerek olurmuydu, sadece öncelikli alım der geçerlerdi,

zaten dünde yazdım site çok çok kötü, daha açıklayacı olmalıydı, hele sitenin ödeme bölümü berbat ben dün online alamadım, telefonla aldım

onu gördüm de "so what?" yani.. direk en tepeye kartı olmayan bilet alamaz yazmalıydı.

neyse kart bende alırım yancıma bilet gideriz :)

zaten alacaktım, araştırmadan almak istemem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...