Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

souldarkorn said:

"Beşiktaş Başkanı olarak göreve gelmemin ardından ilk sezonumda Sayın Mustafa Denizli'yi tekrar Beşiktaşımıza kazandırma çabam; kendisine olan yüksek inancımı ve güvenimi de sergilemektedir. Elbette ki kendisine olan güven ve inancımın karşılık bulmamış olması, aynı zamanda Beşiktaşımız için de belki de kaçan başarılar anlamı taşımaktadır."

Samet'i getirdik olmadının açıklaması olmuş bu başkan tarafından. Aynı Samet ise 4 yıl daha buradayım demiş.

Bunun pek doğru olduğunu sanmıyorum, yani açıklamanın

Şöyle ki Fikret Orman daha geçen gün Denizli'ye verdi veriştirdi. Kaçtı dedi, sorumluluk almadı ama artistlik yapıyor vs. tarzı şeyler söyledi. Denizli'de üstüne cevap verdi falan derken o tartışmanın üstüne Denizli'yi övecek ve kendi tercihleri olan hocayı direkt kötüleyecek açıklama yapmaz.

Bu şey tarzı manipülasyon direk bana kalırsa, Toraman'ı trollediler ya ...

Abdullah Avcı seni boyun kısa diye milli takıma almıyormuş diye açıklama yaptı dediler herifle röportaj yaparken o da "vay öyle mi" diyip verdi veriştirdi Apo'ya ki aslında haklı olduğu kısımlarda var. Toraman'ın açıklamaları olay oldu, Avcı açıklama yaptı ben hiçbir yere demeç vermedim diye. Bakıyorsun zaten adamın bir süredir hiçbir konuşması bile yok medya ile...

Şu sıralar niyeyse bizimkiler çok kullanılıyor bu tip haberlerde, gerçi baktığında bu haberlerin kaynağı direkt belli "Milliyet - Vatan", ikisinin de kimin olduğu belli neye hizmet ettiği belli...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu yazıyı kesinlikle okumak gerek. Süreci okumak bile nelerin doğru nelerin çok yanlış olduğunu anlamaya yetiyor.

http://www.altinsay.com.tr/news_detail.asp?id=36&type=6

burada en çok Altınsay diyen benim ne zamandır, halen diyorum. Yazıda bahsettiği kaybedilen seçiminde hangisi olduğunu biliyorsunuz...

Fikret Orman onu tutmayarak ve sırtını Levent Erdoğan gibi dangalaklara dayayarak çok hata yaptı çok...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...