Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 hoca takımı 2 gün önceden götürüyormuş.. kampa alamıyor tabi istanbulda :D sonra bu adamdan başarı bekliyoruz sözü geçmiyor bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 souldarkorn said: "Beşiktaş Başkanı olarak göreve gelmemin ardından ilk sezonumda Sayın Mustafa Denizli'yi tekrar Beşiktaşımıza kazandırma çabam; kendisine olan yüksek inancımı ve güvenimi de sergilemektedir. Elbette ki kendisine olan güven ve inancımın karşılık bulmamış olması, aynı zamanda Beşiktaşımız için de belki de kaçan başarılar anlamı taşımaktadır." Samet'i getirdik olmadının açıklaması olmuş bu başkan tarafından. Aynı Samet ise 4 yıl daha buradayım demiş. Bunun pek doğru olduğunu sanmıyorum, yani açıklamanın Şöyle ki Fikret Orman daha geçen gün Denizli'ye verdi veriştirdi. Kaçtı dedi, sorumluluk almadı ama artistlik yapıyor vs. tarzı şeyler söyledi. Denizli'de üstüne cevap verdi falan derken o tartışmanın üstüne Denizli'yi övecek ve kendi tercihleri olan hocayı direkt kötüleyecek açıklama yapmaz. Bu şey tarzı manipülasyon direk bana kalırsa, Toraman'ı trollediler ya ... Abdullah Avcı seni boyun kısa diye milli takıma almıyormuş diye açıklama yaptı dediler herifle röportaj yaparken o da "vay öyle mi" diyip verdi veriştirdi Apo'ya ki aslında haklı olduğu kısımlarda var. Toraman'ın açıklamaları olay oldu, Avcı açıklama yaptı ben hiçbir yere demeç vermedim diye. Bakıyorsun zaten adamın bir süredir hiçbir konuşması bile yok medya ile... Şu sıralar niyeyse bizimkiler çok kullanılıyor bu tip haberlerde, gerçi baktığında bu haberlerin kaynağı direkt belli "Milliyet - Vatan", ikisinin de kimin olduğu belli neye hizmet ettiği belli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Şu yazıyı kesinlikle okumak gerek. Süreci okumak bile nelerin doğru nelerin çok yanlış olduğunu anlamaya yetiyor. http://www.altinsay.com.tr/news_detail.asp?id=36&type=6 burada en çok Altınsay diyen benim ne zamandır, halen diyorum. Yazıda bahsettiği kaybedilen seçiminde hangisi olduğunu biliyorsunuz... Fikret Orman onu tutmayarak ve sırtını Levent Erdoğan gibi dangalaklara dayayarak çok hata yaptı çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 yazıyı okumadım da levent erdoğan kadar itici, demeçleri yanlış bir şahıs yok. seveni yok. fikret orman da kucağında çıtırla yakalanıp kuzenim diyip 2 ay sonra boşanmadı mı? böyle bir adam başarılı başarısız beşiktaş başkanı olmamalı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Hayret, bizim maç Cumartesi bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 abi dakika 1 ya.. 1.. amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Her zamanki gibi harikayız =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Belediye asfalt ekipleri yetişememiş maça... Bu ne lan? Su borusu mu patlamış? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 1 aydır ptesi maç yapıyoz lan allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Macı simdi actım gol kimin yuzunden yendi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 esküd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 oha ikiyi yiyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Esküde evlere şenlik,çok laçka oynuyor.Geri pas atarken bile kalecinin neresine atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 geri pas kaleye dogru atılmaz die oyle attı bence abarttı birraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 abi adam aylardır oynamıyor bize gelmeden adam hiç yedek kalmamış bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Akhisar ligin ikinci harısı cidden bir çok takımdan iyi oynuyor. Tabi bunda Gekas'ın katkısı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Gecen demedi mi "ben ilk 11 baslayacagımı bilmiyordum birde yasım 34 , bole maclarda zorlanıyorum" diye Eminim ki altyapıdan hazır defans oyuncuları vardır ama bu adam yuzunden biz hep gol yiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 bu samate kim akıl verdi her maçın 30dk sı adam değiştirmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Bu herifin kafaları iyi ya. Lol gerzek direktör al şu escude midir nedir şu salağı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Kocum benim Musti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Gekas gene yazdı 2-1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 esküde anbilivible Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Dakka 30 lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lombardi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Tisikkirler esküde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Su defansi koca bir sezon oturtamadilar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar