Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

hatta tam olarak sunları söyledi

"fikret orman" said:

Beşiktaş'ın şubat ayında başarısız olacağını düşünerek mi konuşuyorsun? Kimseyi zan altında bırakacak konuşmalar yapmayın. 2014 ocak ayında seçim yapılacak. Ocak ayında Beşiktaş kötüye gidecek de aday mı çıkaracaksınız? Bırakın bu işleri.

Bizim amacımız da en kısa sürede, hızlı bir şekilde oluşturduğum yönetim kurulunu revize etmektir. Buraya daha katkı sağlayabilecek arkadaşlarımızla beraber, gelecek hafta başlayacak stat yatırımımızla birlikte yeni bir yönetime zaman tanımaktır. Seçim korkulacak bir şey değildir. Bir projesi, cesareti olan varsa çıkar aday olur, bu genel kurulun karşısından kaçılacak bir durum değildir"
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamın kucagındaki beni ilgilendirmez, o adam staddan içeri,klüp binasından içeri girdiğinde adam gibi davraniyorsa geri kalani bizi ilgilendirmez..

fernandes de istedgi gibi gezer yer içer,sıcar,kusar, ama stada cıktıgında adam gibi oynarsa gerisi bizi ilgilendirmez onun özel hayatı, yeterlki beşiktaşlı hayatı düzgün olsun..

tüpcu kucagında kimse ile yakalanmadı bir halta mi yaradı,o yüzden böyle şeylere girmeye gerek yok
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

Bir de bu logo olayının Benfica'nın yakın zamanda ülke gündeminde olmasına mı bağlasak bilemedim hani direk özenti gibi olmuş logo.

alakası yok, beşiktaş'ın son 5-6 yıldır tüm formalarında arma o şekilde basılıyor yeni değil, beşiktaş formalarına bak aynı arma, yani millet abartı arma değişti, arma nerdeyse 6 yıldır o şekilde kullanılıyor formalarda,

bakıyorum millet benfica'nın kartal showunuda yaparlar gibisinden laflar ediyor, o benficanın yaptığı kartal showuda , 2010 mu 11 mi ne bizdede yapılacaktı, hatta portekizden kartal ve eğitmeni geldi , fakat beşiktaş taraftarı kampanya yaparak karşı çıktı, 5 dakikalık zevk için , bir kartalı inönüde bir odada bağlı tutamazsınız diyerek ve bir gösteri bile yapamadan geri gönderildi kartal
Sosyal ağlarda paylaş

fernandes bekar. bekar adam istediğini yapsın. isterse orgy yapsın. isterse eşcinsel olsun. kime ne. ama beşiktaşın aile babası başkanı öyle yakalanıp, yalan söyleyip 2 ay sonra boşanıyorsa olmaz bu. beşiktaşlılık duruşu denip duruyor. bunun göstergesi karakter değilse nedir?

tüpçü ile değil fikret orman, en sevmediğim insanları bile kıyaslamam. o kadar zararlı bir insan oldu türk futbolu adına. tüpçüden iyi olmak hiçbir şeyin göstergesi değil yani. zaten diyorum fikret orman dışında kimse sahip çıkmadı beşiktaş'a.
Sosyal ağlarda paylaş

sivok ne kadar iyi kafa vuruşları ya. inanılmaz hakikaten.

yalnız bok gibi oynuyoruz. yani ben kanser olucam ortada mustafa kanatta niang gördükçe. holosko da ısındı kenarda ama girmedi bir türlü. of of. OF.

cenk de mümkünse mcgregorın yanında toplasın bavulunu. bir değil iki kaleci lazım bu takıma.

fernandes'in de tribine başlicam. gereksiz yere sarı kart cezalısı oldu. aynı kızgın tripler, 37 metreden kaleye denemeler falan. yap işte ulan ortanı o kadar kafa vuran adam var.

en boktan kısım da bu saate maç konması. bildiğin oynayamıyorlar sıcaktan. bu tarifeyi ayarlayanın suratına osurayım.

şunu da ekleyeyim beşiktaşın da eskişehirin de pozisyonlar net penaltı. kimler hakem oluyor bu memlekette of of.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...