Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 SON DAKİKA: Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran istifa etti. (LigTV) Evet olaylar iyice açığa çıktı diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ibo reis gelio mu o zamna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 heh biri defolup gitti. kaldı diğeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 levent erdoğan ve yancıları giderse inşallah, onun derdi aslen tamer kıran ile değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 levent erdoğan son açıklamalardan sonra durabilirse zaten fikrete helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 bunlardan sonra Samet gitse oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 durmak zorunda, geçen sayfada kalmış yazdığımda levent erdoğan bırakırsa Beşiktaş'ı ememeyecek. Bildiğim kadarıyla Beşiktaş'ta görevinden iki kere istifa edersen ömür boyu ban yiyorsun. Sonra kongre kararı ile affetme vs. var mı bilmem de çıkıp ban yemeyi göze alamaz. O yüzden Levent Erdoğan'ın istifasını beklemeyin. Ha istifa ederse BJK'nin kurtuluş günü olur. Çıkar kutlarız hiç kötü olmaz safsda BiTcH_oFBaT said: bunlardan sonra Samet gitse oh Samet'in en büyük destekçisi Tamer Kıran'dı. Gidişinin göstergesi olarak kabul edebiliriz sanırım. Umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 istifa etmiş adam dövdürdü valla herkesi şimdi gidiyor pitş pitiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 adliyeye gelirken birde yüzünü kapatmış ya http://www.sentezhaber.com/images/haberler/inonu_stadyumunda_olay_cikaranlar_adliyede_h135504.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 tamer kıran dövdürtmemiştir de, bu salak onun kartıyla girdiği için zaten istifa şarttı. bi de bu adamlar sinan enginin mafyöz takımı deil mi lan, ne yapıyolar hala kulupte hayret bişi. Fikret orman dediniz adam kukla çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 fikret orman özgür liste yapmadı ki.levent erdoğan başta olmak üzere.1 yıllık yönetiminde de bu isimlere esir oldu.onların dedikleri oldu.artık levent erdoğan ve ona benzer kanserlerden kurtulmak gerekiyor.doğru düzgün yönetim lazım her yönüyle.futbol yönetimi de tabi.samet aybaba denen yakışıksız bu kulüpten derhal kovulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 DarKRideR said: Bizim tribünden bir eleman inatla Tamer Kıran'ın adamları diyor. Yanlarında çok gördüm diyor, korumalıklarını yapıyor diyor. Tamer Kıran ve Samet'in son dönemlerde söylemleri, röportajları falan sürekli birbirini destekliyor. Olayları planlı çıkarttıkları ortada ki bunda Levent Erdoğan'ın da katkısı var. Lakin birinci elden ona hiçbir şey bağlanmayacaktır. İstifa ederim falan diyor ama tamamen blöf yapıyor. Daha önce bir istifası olduğundan bu yönetimde de istifa ederse tüzüğe göre hayat boyu BJK'den ban yiyor. Götü yemez bunu yapmaya, bu yüzden arka planda kalacaktır. Fikret Orman umredeyken bu olayların yaşanmış olması da aslında her şeyin planlı olarak işlediğini direkt gösteriyor. Bugün 2-3 istifa bekleniyor yönetimde, eğer doğruysa Fikret Orman yönetimi baştan sona değiştirmeyi planlıyor. Neden adamlarına gidin taraftara saldırın dedi peki adam? İstifa etmeye bahane olsun diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 http://badoo.com/tr/0264644266/ sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ulan şu beşiktaşlılık duruşu kelimesinide ağızlarına sakız ettiler. neyin duruşu gerizekalı adam. Süleyman Seba'nın ağzından bir kere şu kelime çıktı mı? Böyle duruş mu olur beyinsiz adam. hepsi siktirip gitse de kurtulsak. Klüp yönetilmese daha iyi yerlere gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Fikret Orman güzel konuşmuş. said: "Kamuoyu önüne çıkıp, YK içinde olup, kendini kandırılmış hisseden varsa hemen bugün derhal istifa etmelidir. BJK Kongresi yaklaştı diye girilen bu hareketler hiç tasvip edilecek bir durum değildir." "Medya önünde söylemek istemezdim ama eleştirilerini medya aracılığı ile yapanlar gereğini de yapıp istifa etmelidir." "Bundan sonra Beşiktaş'ta kimseye Süleyman Abi'ye her yetkinin verilmesi gibi yetki verilmeyecektir. Tüzüğü değiştirip, bütün yetkilerimizi kısıtlamamızın ve bundan sonra bu şekilde olmasını istememimizin tek amacı BJK'nin geleceğidir. Artık Beşiktaş'ı borçlandırma dönemi kapanma aşamasına gelmiştir. Eğer siz Genel Kurul'u ikna ederseniz transfer yapabileceksiniz." "Bugüne kadar 200 üzerinde davaya iştirak etmeyip, Beşiktaş Kongresi yaklaştı diye bu işlere girmek hiçbir şekilde tazvip edilemez." "Bundan böyle 3 sene için gelen yönetim, kendi döneminin gelirlerini kullanabilecek sadece. Kendi döneminden önceki dönemin gelirleri için Genel Kurul'a gidecek ve soracak." Ayrıca Oğuzhan'a yaz dönemi için milli takımdan teklif gelmiş. Okan Buruk katılmak istiyorsa ona göre plan yapmasını vs. söylemiş kendisini arayıp daha doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Çok pardon ya iki sayfa açıktı, yanlışlıkla buraya yazmışım ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hö:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 loop said: Benim mesela, bir kaç tane madenci hesabım var, pvp için düşündüğüm karater ise daha yolun bayağı başlangıcında. Girmiş olsam kenarda köşede madenciliki yapabilirmiyim ? Fleet lere de katılmaya çalışırım ama , milletin rüzgarında parçalanır gemim. Beşiktaş'ın durumu da aynı böyle ya ondan söylüyor işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 keşke abuk sabuk tipleri kendi adına stada sokturtmadan beşiktaşlılık aklına gelseymiş. yancısıdır falan demişsiniz, katılıyorum, kesin öyledir. güvenlikten sorumlu firmayla sözleşme fesihi ve başkanın dayak yiyen taraftarı arayıp bizzat özür dilemesi öbür detaylar. içerideki kanserlerden biri gitti. çebi'den de kurtulsak şahane olur. dolaylı kanserlere gelirsek, haber1903'de gördüm: said: Levent Erdoğan istifa edemez. Daha önce istifa ettiği için, tüzük gereği bir daha istifa ederse bir daha Beşiktaş Kulübü'nde yönetici olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Son Dakika Levent Erdoğan, Orman'a sert yanıt verdi. said: "Sayın Fikret Orman, Genel kurul üyelerinin oylarıyla seçildiğim yönetim kurulu üyeliğimden istifamı istemiş. Yeni yönetim olarak göreve gelinen 1 yıl gibi kısa bir süre içinde, birçok yönetim kurulu arkadaşımız çeşitli sıkıntılardan dolayı yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti. Fakat gelinen noktada özellikle "Tüzük Tadil" adı altında hazırlanan ve Beşiktaş'a uzun vadede büyük zararlar vereceği neredeyse tüm camia tarafından kabul edilen maddelerin karşısında durmam belli ki kendilerini rahatsız ediyor. Son dönemde yaşanan olumsuzluklar ortadayken Sayın başkanın faturayı sürekli başkalarına kesmek yerine, öncelikle kendi istifasını vermesi Beşiktaş için en hayırlısı olacaktır." http://www.haber1903.com/Besiktas-12086-erdogandan_ormana_sert_yanit.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Of neler oluyo la adam ağır konuşmuş Nasıl birşey bu yeni tüzük ya, başkanın anlattığı bütçe yönetimi dışında ne gibi değişiklikler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yeni tüzük bunların işine gelmiyor o yüzden istemiyorlar istifa ederse beşiktaşla alakası kalmıcak oda biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Yeni tüzük ile kulübe üyelik bayağı bir kolaylaşacak. Yönetim daha çok taraftarın eline bırakılacak gibi bir şey. Parası olan, gücü olan at koşturamayacak. Kongreye 1500-2000 kişiyi aynı anda üye edip oy çalamayacak. Bu da Levent Erdoğan gibi şerefsizlerin de işine gelmiyor. Ortalığı karıştırması normalde yancıları tek tek gidiyor. Desteği kalmadı, Demirören babasının yanına TFF'ye gider artık o da ne yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Gene konuştu tipini... neyse Levent Erdoğan bir yönetici ve başkan hakkında nasıl bu kadar rahat bunları diyebiliyor anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Levent Erdoğan'a gülüp geçmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar