Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Altın fiyatlarını takip etmek için

KidLazer

Öne çıkan mesajlar

asfsdfsd said:

içinde yahudi geçmeyen cümle kurdu adam

altın piyasasıda balondu patlattı yahudiler geçen ama yine şişicek kesin,2015-2017 arası buraya yazıyorum 2 yıl sonra falan bu konuyu hortlatırım altın fiyatlarına bakarız hep beraber :-=D

bu yıl o kadar yükseleceğini zannetmiyorum onuda söyliyim hemen editle geçen yıl sürekli yükseldi sonra patladı dediğim gibi

Sosyal ağlarda paylaş

Yatirim amacli gr altin al. 999-995 saflikta olanlardan.
Ceyrek altinin avantaji bozdurmak istediginde bütün külceyi satmak zorunda olmaman. Biriktirmesi de kolay.

Ez az zararla en kisa sürede kar'a gecmeyi planliyorsan gram almalisin. Ama kimse kar garantisi veremez kisa süre icin. Alip kenara koyucaksin. Piyasalari da takip ediceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

benim plan 4 aylık bir vade için geçerli. tereddütteydim ama 87ye inmiş hayret ettim sanırım bu aralar almak için en doğru zaman. bir arkadaş demişti tam altın alırsan içindeki %100 saf altın olmuyor işte atıyorum kulpu falan da fiyata dahil oluyor diye ondan merak ettim
Sosyal ağlarda paylaş

demin abimin arkadaşıyla konuştum kendisi bildim bileli kapalıçarşıdadır kendi dükkanını işletir. ben 87'ye düşünce hemen bi arayıp gram mı yoksa tam altın mı alayım diye sordum ama beklenmedik bir yanıt aldım. ben ne alayım diye sorarken kendisi katiyetle altın alma önerisinde bulundu. altının daha da düşeceğini ön görüyorlarmış ve amerika irana girmediği müddetçe de altının yükselmesini beklemiyorlarmış. iranın petrol işleri yüzünden böyle bir tespitleri olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

demin abimin arkadaşıyla konuştum kendisi bildim bileli kapalıçarşıdadır kendi dükkanını işletir. ben 87'ye düşünce hemen bi arayıp gram mı yoksa tam altın mı alayım diye sordum ama beklenmedik bir yanıt aldım. ben ne alayım diye sorarken kendisi katiyetle altın alma önerisinde bulundu. altının daha da düşeceğini ön görüyorlarmış ve amerika irana girmediği müddetçe de altının yükselmesini beklemiyorlarmış. iranın petrol işleri yüzünden böyle bir tespitleri olmuş.

ABD İran'a girmez. Zamanında generalleri başkanlarını uyardı yahu. (ELM kriterleri)

Zarar ediyorum diye altınlarınızı elden çıkarmamanızı öneririm. Burnuma pis kokular geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şeyi diyoruz işte:) altın almak için de satmak için de riskli bir durum şuan. satsan alış fiyatından zarar ediyosun alsan hala düşmesi bekleniyor. ben yaklaşık bir 14bin tl ile girmeyi planlıyodum altın alımına ama son anda frenledim kendimi iyi de etmişim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...