KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bildiğiniz bir site var mı? popüler olan siteler son bir yılı veriyor ben geriye dönük incelemede bulunmak istiyorum mesela 5 yılı analize etmek gibi.. varmı böyle bir site bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://www.altinpiyasa.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 teşekkür ederim. peki bir yorumunuz varmı eylül ekim ayı gibi satılacak şekilde alım yapmak sizce kar elde ettirir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 altın uzun vadeli kısa girişme derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfsdfsd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 içinde yahudi geçmeyen cümle kurdu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yahudi geçmeyen cümle sdasfdasd benimki pek uzun vadeli sayılmaz aslında mesela birkaç yıl oncenin grafiğine baktım 9. 10. aylarda 107'ye kadar çıkmış ondan biraz heveslendim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 asfsdfsd said: içinde yahudi geçmeyen cümle kurdu adam altın piyasasıda balondu patlattı yahudiler geçen ama yine şişicek kesin,2015-2017 arası buraya yazıyorum 2 yıl sonra falan bu konuyu hortlatırım altın fiyatlarına bakarız hep beraber :-=D bu yıl o kadar yükseleceğini zannetmiyorum onuda söyliyim hemen editle geçen yıl sürekli yükseldi sonra patladı dediğim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 altın çok overrated ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Gold long Yen shortlayın çok uzun değil çocuklarınız zenginlğinizi görür lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bir soru daha: plaka altın kestirip almak mı daha mantıklı yoksa tam altın mı? değer kaybı oluyor mu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Yatirim amacli gr altin al. 999-995 saflikta olanlardan. Ceyrek altinin avantaji bozdurmak istediginde bütün külceyi satmak zorunda olmaman. Biriktirmesi de kolay. Ez az zararla en kisa sürede kar'a gecmeyi planliyorsan gram almalisin. Ama kimse kar garantisi veremez kisa süre icin. Alip kenara koyucaksin. Piyasalari da takip ediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 benim plan 4 aylık bir vade için geçerli. tereddütteydim ama 87ye inmiş hayret ettim sanırım bu aralar almak için en doğru zaman. bir arkadaş demişti tam altın alırsan içindeki %100 saf altın olmuyor işte atıyorum kulpu falan da fiyata dahil oluyor diye ondan merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 GLD veya IAU hissesi alin amerikanyadan. En temizi, almasi satmasi falan da baya hizli ve kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 yatirim tavsiyesi vermek tehlikeli ve yasa disidir..;p cuma gunu kirdilar agzini burnunu, desteklerde tutunmadi, daha bir sure daha, Mayis sonuna kadar belki, izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bana almak için ideal nokta gibi geliyor. salı günü alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 http://www.doviz.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 96 dan aldım 85 e Bi daha altın alanın diyesim geliyor ama gene çıkar. Sanırım ağalarımızdan birisi altın alacağım düşürün dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 düşer az daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 evds.tcmb.org (GENEL İSTATİSTİKLER'e tıklıyorsunuz tüm veriler için) Bu iyiliğimi de unutmayın, istediğiniz şekilde çekebilirsiniz veriyi. http://evds.tcmb.gov.tr/fame/webfactory/evdpw/gif/544900.gif Grafik de çizdirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Altın altındır, para kağıt parçasıdır. Özellikle bu mevduattan tırtıklamalar kriz nedeniyle iyice yayılınca, "bank run" mevzuları patlak verecek; altının fiyatını o zaman görürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2013 demin abimin arkadaşıyla konuştum kendisi bildim bileli kapalıçarşıdadır kendi dükkanını işletir. ben 87'ye düşünce hemen bi arayıp gram mı yoksa tam altın mı alayım diye sordum ama beklenmedik bir yanıt aldım. ben ne alayım diye sorarken kendisi katiyetle altın alma önerisinde bulundu. altının daha da düşeceğini ön görüyorlarmış ve amerika irana girmediği müddetçe de altının yükselmesini beklemiyorlarmış. iranın petrol işleri yüzünden böyle bir tespitleri olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 daha da dusmus, grami 83 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Kapalıçarşıya bak, adeta bir Stratfor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 KidLazer said: demin abimin arkadaşıyla konuştum kendisi bildim bileli kapalıçarşıdadır kendi dükkanını işletir. ben 87'ye düşünce hemen bi arayıp gram mı yoksa tam altın mı alayım diye sordum ama beklenmedik bir yanıt aldım. ben ne alayım diye sorarken kendisi katiyetle altın alma önerisinde bulundu. altının daha da düşeceğini ön görüyorlarmış ve amerika irana girmediği müddetçe de altının yükselmesini beklemiyorlarmış. iranın petrol işleri yüzünden böyle bir tespitleri olmuş. ABD İran'a girmez. Zamanında generalleri başkanlarını uyardı yahu. (ELM kriterleri) Zarar ediyorum diye altınlarınızı elden çıkarmamanızı öneririm. Burnuma pis kokular geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 aynı şeyi diyoruz işte:) altın almak için de satmak için de riskli bir durum şuan. satsan alış fiyatından zarar ediyosun alsan hala düşmesi bekleniyor. ben yaklaşık bir 14bin tl ile girmeyi planlıyodum altın alımına ama son anda frenledim kendimi iyi de etmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar