wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Buz pateni, mağaracılık, koşu gruplarına katılsın. Ben yeni okçuluğa başlamayı düşünüyordum dün bitmiş yine kayıtlar kaldım sap gibi. Ahşap kutu yapıyorum ben arada onu da tavsiye edebilirim. Kız olduğu için örgü falan öğrensin bere atkı örsün yiğidine sdf
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 a bak 4 sene okculuk yaptim devam etseydim bi hobim daha olacakti. cok zevklidir okculuk gidin gittirin
skywalkr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: hobi oyle herseyden biraz yaparak olmuyor iste. mesela ispanyolca mi hobin? o zaman ispanyolcadan 11 kur ders aldigin zaman o senin hobin oluyor. :) Mesele ben değilim, bana odaklanmasak. Adına takılmayalım; hobi, uğraş, aktivite, vakit ayırma, keyif alma artık her neyse.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tamam ya cok sacmaladim zaten pardon ama yine de sen sorgula bence bi neden kiz arkadasima hobi kazandirmak istiyorum diye. yoksa biz karar veremeyiz karakterine gore nelerden zevk aliyorsa onlari beraber yapmayi teklif edeceksin sonra ilgilenirseniz beraber yoksa isterse o tek devam edecek.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yok aklima hobi gelmiyor diyorsan al arkadas http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_hobbies http://www.notsoboringlife.com/list-of-hobbies/ http://www.stormthecastle.com/the-list-of-hobbies.htm
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 mesela sunu deneyin istanbulda cok eglenceli olur http://en.wikipedia.org/wiki/Bus_spotting su da turkiyede en yaygin olan hobilerden biri http://en.wikipedia.org/wiki/People_watching
skywalkr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: bi de sen kiz arkadasini oldugu gibi kabul etmek istemiyorsun bence bu meseleyi konu acacak kadar dertlendigine gore Hayatımızı renklendirip, ilgi alanlarımızı çeşitlendirmek istemek, onu olduğu gibi kabul etmediğim manasına gelmez bence:) Bu hepimiz için geçerlidir, bir süre sonra monotonlaşıyor ve bu beni biraz mutsuz ediyor diyelim biz en iyisi.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: a bak 4 sene okculuk yaptim devam etseydim bi hobim daha olacakti. cok zevklidir okculuk gidin gittirin şunu bende tavsiye ederim.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: su forumdaki cogu insanin tek hobisi bilgisayar oynamak 10 senedir yaptigimiz bir is oldugu icin. benim de bilim disindaki tek hobim o. ha arada sirada resim kursuna gidiyor muyum? gidiyorum. arada sirada kosmaya gidiyor muyum? gidiyorum. ama arada sirada yapilan ya da hayatini belirli bir doneminde 1 sene yaptigin seye hobi dememek lazim bence. bir seyi profesyonel olarak yapanla hobbyst olarak yapan arasindaki tek farkin bence birinin o seyi is olarak yapmasi ve ondan para almasidir. arada sırada yaptığın şeylerin hobi sayılamaması yanlış bana kalırsa. ki evet "tek fark" karşılığında para alınıp alınmaması. hayatının belli döneminde yaptığın ama şu an yapmadığın şey de "hobimdi o dönem" diyebileceğin bir şey olur yine. olmaz mı?
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yani aslında saçmaladın demek istememiştim. şimdi böyle bakınca öyle dedim gibi durdu. editleyim ben onu
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bir ara buz pateni, sonra inline skating hobimdi misal. çok zevkli cidden.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 skywalkr said: forgiver said: yemek yaptır 10 numara yemek yapar yaptigi yemekler standart yemeklerse onu dunya mutfagina yonlendirebilirsin. cok enteresan seyler var ya tatli patatesten yapilan jolemsi tatlilar ya da 1 kg havucla yapilan ozbek pilavi falan cok enteresan tatlari var. taksimde sagda solda tayvan yemegi cin yemegi dedikleri bir halt degilmis lan baharat basilmis turk yemegi onlar resmen.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Dworgian said: yani aslında saçmaladın demek istememiştim. şimdi böyle bakınca öyle dedim gibi durdu. editleyim ben onu yok ben kendim kanaat getirdim sacmaladigima ne gerek var insanlarin zevk aldigi seyleri kategorilendirip bu hobi, bu hobi degil diye ayirmaya. zevk aldigin seyi yapmak iste.
skywalkr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Benzer durumlarla karşılaşan yok mu :) Siz hayatınızı monotonluktan kurtarmak adına, yeni birşeye kolay merak saramayan sevgilinize karşı nasıl bir çözüm üretiyorsunuz, yaşanmış hayat tecrübeleri gerekli :)
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 var var haklisin cesitli konularda zamanla monotonluk artiyor. iki kisi de bu duruma pozitif ve yapici yaklasirsa atlatirsiniz ama merak etme. bi de bu konuyu acikca konusmak rahatlatir seni yoksa icinde biriktirip ona caktirmadan degistirmeye calisirsan iliskin zedelenir. eger ki akilli mantikli ve makul bir sevgilin varsa bu konuyu acikca konus
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ÇİN YEMEĞİ VİRALİ kalite çin yemeği için kızıltoprak mai-ling tavsiye edilir, direk olarak ülkede bu işi ilk yapan çinli kendisi(babası). mantısı ve çayı şiddetle tavsiye edilir.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 skywalkr said: Benzer durumlarla karşılaşan yok mu :) Siz hayatınızı monotonluktan kurtarmak adına, yeni birşeye kolay merak saramayan sevgilinize karşı nasıl bir çözüm üretiyorsunuz, yaşanmış hayat tecrübeleri gerekli :) eşimin zevkleri ve benim zevklerim farklı. birbirimizin zevklerine saygı duyuyoruz. ortak şeyler de var keyif aldığımız, yenilerini ekleyelim diye yırtınmıyoruz.
skywalkr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: var var haklisin cesitli konularda zamanla monotonluk artiyor. iki kisi de bu duruma pozitif ve yapici yaklasirsa atlatirsiniz ama merak etme. bi de bu konuyu acikca konusmak rahatlatir seni yoksa icinde biriktirip ona caktirmadan degistirmeye calisirsan iliskin zedelenir. eger ki akilli mantikli ve makul bir sevgilin varsa bu konuyu acikca konus :) Evet, onunla açıkça konuşmayıp yönlendirmeler yapmak istediğimde, aklımdaki kalıba sokmak istemekle suçladı beni, zor toparladım.
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 zevklerin farkli olmasi ve zevk cemberiniz cok kesismemesi iyi bisey bence iliskide monotonlugu daha da azaltir, eger ki sevgilin/esin yaptigin her seyin bir parcasi olursa monotonluktan kurtaramayabilirsin iliskiyi. yani videolarda gordugumuz "benle oyun oynayan sefkili" isi eger hayatinin %90i oyun oynamaksa teoride iyi gozuken pratikte ise kotu sonuclanacak bir istektir.
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 haklı kız edit; biriyle birlikte olmayı isteyip bunu yaptığında, o kişiyi zaten "olduğu gibi" beğenmiyor musun? niye değiştirme çabası? zaten senin keyif aldığın şeyleri görür ve hoşuna giderse kendi yapmaya başlar.
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abi okçuluk denedim, çizim yapmayı denedim, diy işine merak sardım ama denemedim, en basitinden nasıl diyeyim hobi değilde maddi durumunuz kötü değilse, şöyle 2 haftada ya da ayda bir bir yerlere gidebilirsiniz şehir dışına. bak istanbuldaysan yine bookmarkımdan örnek vereyim sana ben ankaradayım nasip olmadı daha. meh; a
skywalkr Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ardeth said: skywalkr said: forgiver said: yemek yaptır 10 numara yemek yapar yaptigi yemekler standart yemeklerse onu dunya mutfagina yonlendirebilirsin. cok enteresan seyler var ya tatli patatesten yapilan jolemsi tatlilar ya da 1 kg havucla yapilan ozbek pilavi falan cok enteresan tatlari var. taksimde sagda solda tayvan yemegi cin yemegi dedikleri bir halt degilmis lan baharat basilmis turk yemegi onlar resmen. Standart türk mutfağı dışında, doğaçlama yemek yapmayı sever. Bu tarz mutfak atolyelerine gitmek aklımda var fakat, sanırım biraz pahalı bir hobi :)
Öne çıkan mesajlar