Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istiklal Marsi ve Saygi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaliko said:

Jim_E_Rustler said:

İstiklal marşı, lel.

Hatta marş, lel.

Lan sen bi git, sequ abin sana ekran karti verecek, onun kucagina otur.

http://www.hellbound.ca/wp-content/uploads/2009/07/fatality.jpg
Mesaj tarihi:
anlamayacak bişey yok
doğduğunuzdan itibaren kafanıza bişeyle vurup dururlarsa o bişeye karşı en ufak fırsatta başkaldırmak istersiniz

zamanla düzelecektir her şey umarım
Mesaj tarihi:
Jim_E_Rustler said:

Kaliko said:

Jim_E_Rustler said:

İstiklal marşı, lel.

Hatta marş, lel.

Lan sen bi git, sequ abin sana ekran karti verecek, onun kucagina otur.

Atatürk'ün kucagından iyidir, ekran kartı alırsın en azından.

Cok dusundun lan. Sert ve kalin seviyorsun yani?
Mesaj tarihi:
yav said:

anlamayacak bişey yok
doğduğunuzdan itibaren kafanıza bişeyle vurup dururlarsa o bişeye karşı en ufak fırsatta başkaldırmak istersiniz

zamanla düzelecektir her şey umarım

Yıl 2013, hala putperest var ülkede. Bir de müslümanları eleştirirler bir yandan bunlar, apayrı bir breed.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

offf gene banlanıcan sadffsdaf, vaktin geldi zaten

bi sonraki nickini bari komunite olarak biz secelim lan adsffsa

Niye banlanayım ki, adamlar çıldırıp ana avrat küfrediyorlar, atatürk putperestliği eleştirildiği zaman ban, helelele.
Mesaj tarihi:
xunn genel olarak hayatta çoğu şeye saygı duymuyor şimdi kalkıp istiklal marşına saygı duymuyor diye mi kızıyorsunuz? sadece kendinizi üzersiniz, ben istiklal marşı okunurken kalkarım o kalkmaz

yanımdaki adam namaz kılarken ben kılmam

"sizin gibi şrifisizler yüzünden" diye başlayacaksanız da hiç başlamayın, demek ki bazı insanlara bazı şeyleri anlatmaya yetememişsiniz, o saygıyı uyandıramamışsınız peki bu adam neden saygı duymuyor onu soruyor musunu? hayır sorunun nedenini bilmeden üzerine gitmeniz sizi bir dirhem ileriye götürmez

önce sorgulayın
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

xunn genel olarak hayatta çoğu şeye saygı duymuyor şimdi kalkıp istiklal marşına saygı duymuyor diye mi kızıyorsunuz? sadece kendinizi üzersiniz, ben istiklal marşı okunurken kalkarım o kalkmaz

yanımdaki adam namaz kılarken ben kılmam

"sizin gibi şrifisizler yüzünden" diye başlayacaksanız da hiç başlamayın, demek ki bazı insanlara bazı şeyleri anlatmaya yetememişsiniz, o saygıyı uyandıramamışsınız peki bu adam neden saygı duymuyor onu soruyor musunu? hayır sorunun nedenini bilmeden üzerine gitmeniz sizi bir dirhem ileriye götürmez

önce sorgulayın

Bişeye saygı duymadığı belli canım, kendine saygısı olsa o ekran kartı muhabbeti yaşanmazdı en azından ;)
Mesaj tarihi:
adamin kendisine saygisi yok, marsa niye saygisi olsun.

videodakilerde, ilkokulda cikintilik yapmak icin andimiz okunurken kufurle karistirarak okuyan tiplerin universitedeki halleri iste, beyinden eser yok, uzatmaya da gerek yok.
  • Yeni Oluştur...