matama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tren toptan yenileniyor, 5 dakikada bir de olur yetmeme gibi bir durum yok, tren cok kotu oldugu ve dunyada olmayan bir minubus sacmaligi yaratildigi icin var yap trenleri guzel kaldir minubusleri nasil guzel isliyor gorursun ayrica tren yenilendiginde marmaraya baglanicak yani 6 yol olmasada haldun tanerin oraya gidicek BabacumMostors said: valla mascio ben 20 yıldır yaşadığım yerden bahsediyorum ayrıca mnibüs caddesi etrafı yumuşakzemin değil, bizim apartmanın altı kaya olduğundan projelendirilen bodrumun yarısı kadarını kullanabiliyoruz sahil şeridi ddiğin doldurulan yer haricinde daha yukarıda sıkıntı yok (şu bosytancıya son yapılan uzun binalar hariç adamlar bildiğin alüvyonlu yere gökdelen diktirler) o söylediğin banliyö kadıköye yetmiyor arkadaşım yeti,yor olsaydı minibüs caddesinde minibüsler boş geçerdi herkes treni kullanıyor olurdu ama durum öyle değil, 5 dakikada bir tren olmadığı ve altıyola aktarma olmadığı sürece bu iş yeterli olmaz. ya söğütlü çeşmeden yada haydarpaşadan merkeze yürümek gerekiyor ayrıca. metroyla hemen kadıköy çarşıya inilebiliniyor halbuki. e-5 in etrafı dediğin yede götüm gibi yerler kusura bakmayın ben de göztepe köprünün oırada oturuyorum ama en kısa sürede merkeze geri döneceğim, minibüs caddesinin kueyini komple kentsel dönüşüme almak gerekiyor tatar haklısın bu arada ibb bize hizmet vermemek için atmadığı takla bırakmadı, verdiklerinde de kadıköylüyü nasıl daha fazla rahatsız edeceklerini araştırdılar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Çankayada metro yapılmasın diye nerede ne zaman alt geçit yapıldı benim niye haberim yok ? 11 de gece bitmiyor benim dışarı çıkış saatim zaten 9-10. Tren metro değil teleporter kursalar gene oy vermem bu heriflere. Ankara - İstanbul arası tren hızı 300km çıkamaz bazı kurallar var bu konuda. belirli meseafelerde hızlı trenler 300ü geçemiyorlar yoksa o mesafede duramıyorlar tüm dünyada bu böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Nasıl duramıyorlar? Eksik bildigin bir sey olmalı. Yani Ankara - İstanbul arası mesafe 300km/s hıza cıkılabilir bir mesafe diye dusunuyorum lol. Yine de fena degil tabi onemli olan yolculugun kısa surmesi. Ama insan bir ICE, bir TGV bekliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 metro gibi olmasın da. malum taksim metrosu daha yeni yeni 10 km hızın üzerine çıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 eskişehir hızlı treni ortalama 220km de gidiyor. dur kalklar ile belki daha az bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ben 250'ye cıkacagını sanmıyorum zaten. Muhtemelen daha dusuk bir hızda seyrediyordur. İyi ya her seye ragmen. Bir sonraki adımın treni ulkenin her yerine ulastırmak olması gerekiyor. Sadece İstanbul - Ankara arası kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ankara'da her yer dağ tepe, metro işi zor. Ulustan atakulenin oraya bir metro? mühendislik harikası olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abi minibüs caddesi ile toprak doldurulmuş alan arasında 1km mesafe var yapmayın gözünüzü seveyim. yumuşak toprak falan değil oralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar