BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 14:00 da başlıyor, en azından 14:00 da GERGE mekanda olacak ben de 15:00 saatlerine doğru orada olmayı hedefliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 çetintaş resmen grandmaster troll. adam buluşmayı da trollüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 5 civari gelip 1-2 saat kalirim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yok...trollemenin ustası sensin,eline su bile dökemem. neyse...bir daha ki maçlara bakacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sipeysin şu forumda bi tane trolünü bulana özel fotolarımı yollayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bütün forum benden nefret ediyor lan 4.5 kişi hariç, hiç sorma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 BabacumMostors said: Yer: Viktor Levi Organizasyon: Mostors Yapım İnş. Tah. LTD. ŞTİ. SSK. AkbilPaso. İkramiye gelenler: gerge ben deniz (denetçi) kutulu (ferit) jacabo seperate axedice ("abi viktor levinin önünde gözlüklü kısa saçlı kara kuru bir adam bekliyor eksdays o olailbir mi?") geçerken enseme şaplak atacaklar: fizboz boenpart screwy [b]coco[/b] ışınlanarak gelecek olanlar: akila yorgun halinden faydalanarak sarhoş kafayla araya alınacaklar: Masakari durumu müsait olmayıp da gönlü bizimle olanlar: sercan applev0dka pis satıcılar: TBA fxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 coco geliyosa ben de geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 lan party olayı varsa +5imle geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bende gelmek istedim oyunu okuyunca ama sadece gönlümü verebilecegin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 herkesin aklındaki soruyu da ben son sorayım deniz (denetçi) karı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 stalklasaydın facebooktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Forumun en güzel kızını tanımayacak kadar forumdan uzak adam gelmesin zaten buluşmaya. Asılır masılır falan hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 abi o numunelik işte grupda hep sap olmasın diye gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 dreagloth said: Durumumu geliyor a çekiyorum. Bi aksilik olmazsa geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 geliyorum ordayim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sipeyskeyk said: Bütün forum benden nefret ediyor lan 4.5 kişi hariç, hiç sorma bence.1.5 ben miyim la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Asterothu yarım saymış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yok abi beni yarım porsiyon sayıyor olaiblir.. o zaman serhat+ben=2 mi oluyor bu durumda serhan beni omzunda havlu gibi taşı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 yalnız skrivinin imzasında ne kadar doğru şeyler yazılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Screwy sanırım benim imzamla yanıt verecektir buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 imzayla yanıt vermek derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 B)- :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Abi deniz in erkek ve deno olduğunu söylemessem bazılarınız buluşmada kız var sanıp gidecek değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar