Masakari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Niye sordun, sende mi bomba ihbarında bulunucan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yok yaw ben de gelcem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Benim yine işim çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Çıkmasa şaşardım zaten. Bebek mi uyutucan evde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Seninle aynı dakika içerisinde yazarsam anlarsın sanmıştım subtext i, kırmak istemiyorum seni üstüme gelme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 gençler. 20 Nisan'da taksimde buluşuyor muyuz? net cevap?! Muhtemel Program Rakı içmeyi öğrenmek isteyenler için mekan CUMHURİYET MEYHANESİ üst kat "Abi biz şarap içeriz" diyenler için mekan CUMHURİYET MEYHANESİ üst kat "Abi biz bira içelim, neme lazım"diyenler için mekan CUMHURİYET MEYHANESİ üst kat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Hayır. Buluşma Babacum ile buluşmam üzerinden geliştiği ve biz Kadıköy'de Viktor Levi'de oturacağımız için buluşma orada oluyor. Kadıköy'ü sevdiğimden değil, Haydarpaşa'ya giderken uğradığım bir yer sadece kendisi, lojistik sınırlamalar nedeniyle Asya tarafı. Kaç kişi olduğu belli olsun, rezervasyon yapalım. 14 gibi orada olacağım ben. Erken gelinirse sohbet, gelinmezse hipster modunda MacBook ile iş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 DA2019 said: Çıkmasa şaşardım zaten. Bebek mi uyutucan evde? kanka bu entel buluşması sana gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 çeto hijack ediyor programı eahueahuea abi aç başka bi topik orda bulusunm bu adamlar frp felan oynucak gelmez sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 evet,anladım zaten. iyi eğlenceler gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 frp yok ne frp si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sparkcaster said: DA2019 said: Çıkmasa şaşardım zaten. Bebek mi uyutucan evde? kanka bu entel buluşması sana gelmez. Olm entel buluşması olsa, Kutulunun ne işi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Eh sticky o zaman artık Bölümde son 2 senede ilk defa hareketlilik oldu yalnız, bu da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 dreagloth said: frp yok ne frp si Ben elf ranger olucam, chaotic good. Asabi ama iyi biri. Hem döverim hem severim baabında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yer: Viktor Levi Organizasyon: Mostors Yapım İnş. Tah. LTD. ŞTİ. SSK. AkbilPaso. İkramiye gelenler: gerge ben deniz (denetçi) kutulu (ferit) jacabo seperate axedice ("abi viktor levinin önünde gözlüklü kısa saçlı kara kuru bir adam bekliyor eksdays o olailbir mi?") geçerken enseme şaplak atacaklar: fizboz boenpart ışınlanarak gelecek olanlar: akila durumu müsait olmayıp da gönlü bizimle olanlar: sercan applev0dka pis satıcılar: TBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 yalnız bariz bir şekilde gelmemin istenmediğini anladım. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 "frag" çalanın "frag"i olmazmış tıtıtıtıtıtıtıtıtıtıtı boşver abi silivriye gideriz biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Bende geleceğim ama kimseyi tanımadığım için çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Durumumu geliyor a çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 durumumu fml'de sabit tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Roqq said: Bende geleceğim ama kimseyi tanımadığım için çekiniyorum. ee tanışmak için gidiyoruz biz de zaten asdfasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 nasıl ki peçöeteden kendi çabalarımızla üremediysek forumda da insanlarla kabllar vasıtesi ile karşılaşmadık, fiziksel ortamdaki buluşmalrda tanıdık birbirimizi öyle sevdik ÖYLESİNE SEVDİK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 anon orgylerde tanistik hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ben de tanımyorum kimseyi İstanbul'daki. Babacum, kaçta geleceksin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 viktor levinin menüsüne baktım çok fakir hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar