Odeon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 AYKUTCUM stogu alirmisin lutfen sevgili kardesim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 kuyt saçmalayacak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 dedim ve saçmaladı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 forgiver said: http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=884378 2017ye kadar fenerde çogiy bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 @bilekroz; abi yamyamlar ekmek değil insan eti yiyor. meireles-webo-kuyt atağı güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Eternal said: mehmet topuzu biri açıklasın arkadaşlar.. fenerin işlerini futbol çerçevesinde açıklayabilsek keşke ya ,akıl sır erdirmek güç ,her maç kansere bir adım yaklaşmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Catze said: Sen Ordulu musun Blackrose Evet, maça gidemedim ama evde satın aldım izliyorum hanımdan gizli gizli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bi tane trakyalı isimli futbolcu var ordu'da. ismi çok çirkin. aymeromero mu ne. spiker de söylemekten çekinmiyo. her söyleyişinde daha çirkinleşiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 aha beykan giriyo süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Jaime romero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 beykan giriyo stoch yok yalnız ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 beykan hulk a benziyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Beykan cacıkta.. Salihin masallahı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Nedim Türkmen öküzü (bizim başkan olur kendisi) avrupa kupalarına gidiyodu bu sene, bsg dedik umursamadı, gitti Fatih Terimle falan dalaştı (adam ya) olmadı şike mike dedi vs. Şurda birinci ligde kalsak razıydık haftaya da TS maçı var, fenerli olarak bu maçtan 3 puan almak sevindirici de düşmesek iyiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 takımın kontraatak çalışması lazım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 fizban said: takımın kontraatak çalışması lazım ya. Bu mac sanki onu yapmaya calisiyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Çok temiz futbol ya.. sıkıntı yok.. magandalık yok.. tıkır tıkır işleyen bir çark.. SDFdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Eternal said: Çok temiz futbol ya.. sıkıntı yok.. magandalık yok.. tıkır tıkır işleyen bir çark.. SDFdsfsd magandalık var yahu adamın alnını yardılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 salih 1.5 m euroya alinmis oha lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bizim açımızdan magandalık yok yani onu diyorum yoksa orduspor taraftarı şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bütün karadeniz takımları/taraftarları öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Eternal said: SALİH THE WONDER KID. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bak.. Yazılıcak hiçbişey yok şu başlıkta bu maça.. Ne kadar temiz.. Ne kadar huşu dolu.. Yok kart varmı dogrumu.. yok penaltı çaldılar çalmadılar.. dışarı attılar mı..topu yere vurdu mu, kime vurdu hamite mi bagırdı osmana mı çemkirdi.. tık yok. aynı takımın gs ile olan maçını bi kısa film şeridi gibi geçirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar