Odeon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 AYKUTCUM stogu alirmisin lutfen sevgili kardesim
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 forgiver said: http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=884378 2017ye kadar fenerde çogiy bu
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 @bilekroz; abi yamyamlar ekmek değil insan eti yiyor. meireles-webo-kuyt atağı güzeldi.
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Eternal said: mehmet topuzu biri açıklasın arkadaşlar.. fenerin işlerini futbol çerçevesinde açıklayabilsek keşke ya ,akıl sır erdirmek güç ,her maç kansere bir adım yaklaşmaca
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Catze said: Sen Ordulu musun Blackrose Evet, maça gidemedim ama evde satın aldım izliyorum hanımdan gizli gizli...
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bi tane trakyalı isimli futbolcu var ordu'da. ismi çok çirkin. aymeromero mu ne. spiker de söylemekten çekinmiyo. her söyleyişinde daha çirkinleşiyo.
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Beykan cacıkta.. Salihin masallahı var.
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Nedim Türkmen öküzü (bizim başkan olur kendisi) avrupa kupalarına gidiyodu bu sene, bsg dedik umursamadı, gitti Fatih Terimle falan dalaştı (adam ya) olmadı şike mike dedi vs. Şurda birinci ligde kalsak razıydık haftaya da TS maçı var, fenerli olarak bu maçtan 3 puan almak sevindirici de düşmesek iyiydi...
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 takımın kontraatak çalışması lazım ya.
Catze Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 fizban said: takımın kontraatak çalışması lazım ya. Bu mac sanki onu yapmaya calisiyorlardi
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Çok temiz futbol ya.. sıkıntı yok.. magandalık yok.. tıkır tıkır işleyen bir çark.. SDFdsfsd
Catze Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Eternal said: Çok temiz futbol ya.. sıkıntı yok.. magandalık yok.. tıkır tıkır işleyen bir çark.. SDFdsfsd magandalık var yahu adamın alnını yardılar
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bizim açımızdan magandalık yok yani onu diyorum yoksa orduspor taraftarı şaka gibi
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bütün karadeniz takımları/taraftarları öyle.
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bak.. Yazılıcak hiçbişey yok şu başlıkta bu maça.. Ne kadar temiz.. Ne kadar huşu dolu.. Yok kart varmı dogrumu.. yok penaltı çaldılar çalmadılar.. dışarı attılar mı..topu yere vurdu mu, kime vurdu hamite mi bagırdı osmana mı çemkirdi.. tık yok. aynı takımın gs ile olan maçını bi kısa film şeridi gibi geçirin.
Öne çıkan mesajlar