Magnum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Selamlar. Elimde iki adet monitor var ve birini neredeyse hiç kullanmıyorum, bu yüzden birini satmaya karar verdim. Monitor çevre dostu olan Samsung Led S24A350H modelidir. Garantisi 9. aya kadar devam etmektedir. Temiz kullanılmış olup ne eziği ne çiziği, kırığı ne döküğü ne de ölü pixeli bulunmaktadır. Kutusu, faturası belgeleri, cdsi ve silme bezi de durmaktadır. (Hatta o kadar ki garantisi doğru mu diye poşedi henüz yırtıp baktım) internette bakındım satan pek bi yer yok, satanlar da 600 tl ye falan satıyorlar. Ben aldığım sıra bu monitor 800 lira idi fakat ben indirim ile 650 liraya almıştım. Şimdi ise kargo dahil istediğim fiyat 400TLdir. İlgilenenler mesaj atabilirler. Edit: Yazmayı unutmuşum, tepkime süresi 2ms, 1920x1090 çözünürlük. HDMI falan da var. Bi ara foruma ne kadar eder diye fotolarını koymuştum, yine o konudan fotoları alıp koyayım. http://i.imgur.com/rjbSb.jpg http://i.imgur.com/oz8cV.jpg http://i.imgur.com/1tx7H.jpg http://i.imgur.com/5vre8.jpg (fotolar temsili olsa da monitor aynı monitördür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Hatun kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 satış taktiği çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 satmak için cidden hatunla foto mu çektirdin monitörü yoksa samsungun falan mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Hatun dahilse alıyorum IBAN at özelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ARKADAŞLAR BU BENİM, LÜTFEN. .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Pati kasıyo feys var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Magnum said: ARKADAŞLAR BU BENİM, LÜTFEN. .s.s magnum gerçeksi mi? harbici mi? nasılsın yahu. ne zamandır post atmıyorum senin konuna. alabilirim ben monitörü istanbulda elden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Lectre said: Magnum said: ARKADAŞLAR BU BENİM, LÜTFEN. .s.s elden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 korenin kezbanına ekranı yıkayanlar olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 temsili resim yerine direk çekip koysaydın ya resmini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 fotoğraf çekebileceğim bi aletim yok şu an için, thats why. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Esh said: korenin kezbanına ekranı yıkayanlar olmuş.. kezban ama güzel, bizdekiler hem kezban hem çirkin :/ bizim ekipte var bir tane "bariz güzel olsaydı ya" diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 siktir ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 koreli cücük kadar hatunla foto çektirmiş, monitör tabi büyük görünmüş. taktik güzel ama yemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-satilik-24-led-monitor-samsung-s24a350h-120900080/detay/ günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Fiyata hatun dahil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Hatun dahilse bile pahalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 1 hrs= 100 usd monitore fiyat biçtim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Fiyatı düşürmeye karar verirsen benimle iletişime geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 kargoyu da ben ödüyorum nerdeyse 350ye düşüyo fiyat öyle, daha da inebileceğimi sanmıyorum. tabi zaman göstericek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 PS3 dusunursen takas falan yapabiliriz http://forum.paticik.com/read.php?27,6781074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 güzel teklif ama telefonumu değiştirmek istiyorum, o yüzden önceliği paraya verdim. (bi de pek konsol adamı değilim, sever miyim bilemedim. :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar