Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besiktas-Caykur

micha

Öne çıkan mesajlar

besiktasin stadi sene sonuna kadar kapansa hatta ligden ihrac edilse yuh dememeniz lazim

insanlar devamlianlatmaya calisiyor ama dinletemiyorki
yahu ntv dekisu programda hincal uluc her hafta dediki, su tribunleri temizleyelim, 6000 bileti ite kopuga capulcuya vermeyin, biletli gelmis adam yerine oturabilsin

adamlarin herseyi belli almayin sunlari stada.. yok

2 tane gerizekali adam carsi olmazsa olmaz, onlar bu takimin can yoldasi diyerek futbol holiganliktir futbol adam bicaklamaktir diye bagira bagira stada sokuyolar

olmazki kardesim ya

yazik cok yazik[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Sosyal ağlarda paylaş

ben diyordum size iaido öğrenip katana kullanmak lazım diye :-P (işin şakası tabii)

said:
uncla, 21 Kasım 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
yahu ne demek dersinki yanındakilere baksanıza çocuğu bıçaklıo millette gider ağzına sıarsın orada o adamın insanlık öldümü ya

50 kişi topladın diyelim. adamı dövüp safdışı edene kadar en azından birinizi daha bıçaklar.
bir çocuğa acımadan dalıp öldüren bir caniye saldırmak o kadar kolay değil.
işin içinde senin de canın var çünkü.
ha polise söylersin, adamlarda koruma felan var, bu tarz kişileri onlar haklar.

-Derbilerden önce ve sonra kavga çıkar insanlar birbirlerini öldüresiye döver.
-Maç sırasında koltukları kırar birbirlerine fırlatırlar.
-Televizyonda birbirlerini tehdit ederler.
-Futbolculara hakemlere taş felan atarlar..
-Takımı şampiyon olunca dışarı çıkıp tabancalarını ateşlerler ve birkaç çocuğu öldürürler.

Futbolda doğal oldu bu artık.
Acaba bu millete futbolu mu yasaklasak ne?

Ya da ciddi cezalar ve önlemler getirilmesi.
Umarım bu bize ders olur.

Çok üzüldüm, okuyunca kanım dondu.
Sosyal ağlarda paylaş

absolut bjk tribünlerine giden herkes çarşı diye bağırır. çarşılı olsun olmasın çarşının en az 1000 katı kişi çarşılıyım der. çarşı dediğiniz büyük bir grup değil yahu gfb ultraslan fln yanında minnacık bir grup.

böyle birşey nasıl çarşıya mal ediliyor aklım almıyor. hayvanın teki çıkıyor öldürüyor olay bütün çarşı grubuna mal ediliyor. yahu o hayvan çarşı grubundan olsa bile bunla çarşının ne ilgisi var.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam bıraz ceza gelebılır ama ole abartmayın yanı sonucta kapıdan arayan polıslerdede suc war onlarda kac kere maca gıttım bu sene derbılere fılanda nerdeyse hıc aramıyorlar gecen sene fılan daha ıyı ararlardı

neyse herif itiraf etmis yazık walla 16 yasındaymıs cocuk ...[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Sosyal ağlarda paylaş

ceza gelecek. yönetim kendinden atsa da çok büyük suçu var. bikere bir sürü biletsiz adam giriyor. polislere kızıyorum ama merdivenler cart curt her yer dolduğu için adamlar işlerini yapamıyor yer yok çünkü.

gerçi bu maçta bunlar mazeret değpil çünkü stad dolmamıştı.

yine de biletsizlerle daha çok uğraşmalı yönetim iti kopuğu tinercisi giriyor içeri. dünki katilin tipe bakıyorum it kopuk tinerci değil belli ama yazık vallahi yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

bu bence kendi halinde bi sokak serserisinin teki ole adam oldurmek kolay degil, carsidakilerin birazda olsa kafasi calisiodur, 20 sene hapis yatmak, hapiste bakireliginden olmak ve daha bi suru kotu sey, aklina gelir yani :)
hem karnina hem sol gogsune saplamis, ne bilim bilincli biri kolay kolay yapamaz bole bi is.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben kafasi kiyak demek istemedim, yani carsidaki adam gerisini dusunur, bisi yapicaksa olduresiye dover ne bilim bacagina sokar bicagi ama gogsune felan bi de 2 kere filan sokmaz yani :p, heh ayriyetten o bahsettigin tutun bilinc yitirtmior..
bi de cocugun cebinden fenerbahce amblemi olan bi kart cikmis dedi tv, cezayi hafifletmeye mi calisiorlar anlamadim.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

adamın cebinde istedigi kart olabilir.. Ben kapalıdaydım polislerle falan konustuk adam bize soledigine gore vefat eden cocukla bu omuz carpmıslar ondan sonra bu cocuk ve akrabaları yavas falan deişler cocuga cocukda dellenmiş bıcaklamıs dedi... Simdi burda en buyuk suc polislerin sen arama yapmadan nasıl adam alırsın... Sonrada yonetimin sucu war ulan her mac onumdeki grup degisiyor yerin sahipleri gelincede kaldırmaya calısıolar anlamıyorumki bu kadar beles adam sokmalarını gercekten anlamıyorum...

Ayrıca carsı ust kapalıda durur sadece carsıdan uc bes kişi alt kat da bagarsın die amigoluk gibi bişey yaparlar asagıda ve olay asagıda oldu sakın bunu da carsıya mal etmeyin... Bu olayda herkesin sucu war herkesin dusunmesi lazım...

Bi de polisin biriyle sole bir diyolog gecti mac sonunda:

-Abi ya yazık gunah insanları aramıyosunuz sonra olan seylere bak...
-o nedemek arıyoruz giriste biz...
-al cebimde suruyle bozuk para war ben iyi niyetli olmasam noolcak
-Eee sizde atmayın kardesim bu ne heryerinizimi arıcaz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 22 Kasım 2004 13:10 tarihinde demiş ki:
gazetede fotoğraf vardı, kapalı tribün turnikeleri çalışmadığından içeri bi ton biletsiz insan, kontrolsüz bir biçimde girmiş.

"yönetim suçsuz, saha kapanmasın" tarzı şeyler biraz olmuyo bence.
bu sadece bu maç için de değil. sene başından beri herkes söylüğyor bunu. nedense her maç bu maçlık bozuk turnikeler deniyor
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere carsi boyle bir tribun organizasyonu degil ultraaslan gibi kollari dallari yok basta 2 adam pesinde 50 it kopuk

besiktas tribunune bir kere gittim ve hayret ettim

stada girerken turnikenin yanindaki telin 20cm altindaki yerden tinerci cocuklar 10 ar 20 ser iceri giriyorlar

AMA BUNU YAPAN TINERCI DEGIL

bu sag alttaki adam tinercimi ya?

bu tribunde 45-50 tane bulunan deli fisek tezahurat baslatan, kardeism oturda mac seyreedlim dediginde siktir lan diyip ustune yuruyen, tempo tutun tempo diye elleriyle vuran tiplerden biri

bu ve 50 arkadasi her derbide ve 5-6 macta bir olay cikartiyor ve hala yonetim tarafindan beslenip bedava biletle odullendirilip STADA ALINIYORLAR YA

CARSININ DAGILMASI FALAN DEGIL

TRIBUNDE ANARSI YAPANI ICERI SOKMIYACAKSIN

500 kisi almasan tertemiz olur
1 yildada tribun tarafinin pisligi kurur gider
sokakta gezer adam sadece

eger klup yapmiyosa
polis yapacak, ki onunda neye gucu yetsin

DEMIROREN BU ADAMLAR ARTIK STADA GIREMEZ DIYE BASIN TOPLANTISI YAPIP EN ASAGI 10 MAC GOSTERENE KADAR SEREFSIZDIR, BIRINCI DERECEN SUCLUDUR, BUTUN CAMIADA BU SUCU PAYLASIYORDUR

oraya giden taraftar hicbirsey diyemez
tempo tutmuyorsun diye ustune yuruyor adam. eger biri onu durdurmak istese kesinlikle 3 olu 3 yarali ile biterdi dunku mac[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...