Rerore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 civic e niye kötü denmiş esp yerine vsa yapmış diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 civic olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 daha binmedikleri için hehe golften kötü falan sanıolar. kahrolası branding. ya muhtemelen en iyi dizeli falan yapmıştır bu hastalar,sonuçta 2013 te çıktı motor japon stayla ezip geçmiştir direk. Ama kanıt olmadan denemeden konuşamıyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 tketimi muhtemelen iyidir de bu hondaların otomatik vitesine alışamadım ben. ortağımda civic hb var. aracı düz yolda bile zıplatarak kullanıyorum. bir de bu devirde o paraya 10.5 saniye şehir içinde özellikle çok fena rakam degil ama 9.5 saniye civarlarında dolaşşa daha iyiydi fiyatına oranlama söz konusu olduğunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 gaz ayarı kritik, arabaya napmak istediğini anlatabileceğin sadece gaz var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ya şunu farkettim şehir içi olunca dizel-benzinli hiç farketmiyor 1.3 cdti ortalama 9 lt gösteriyor fabrika verisi 8 litre gösteren benzinli de o kadar yakar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 mitsubishi coltla basınca 12yi görüyorum ben benzinli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Selam, Rerore said: ya şunu farkettim şehir içi olunca dizel-benzinli hiç farketmiyor 1.3 cdti ortalama 9 lt gösteriyor fabrika verisi 8 litre gösteren benzinli de o kadar yakar sanırım 2 saati geçen köprü trafiğinde benim Scenic klima açık vaziyette 7.2 litre yaptı; Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte. Yönü belirttim çünkü rampa faktörü de var :P Benzinli bir araç 10 litre ortalama yapacaktır diye düşünüyorum. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Basligi "neden 61k ya manuel civic almamaliyiz?" Olarak degistirebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 honda sedan civiclere de takmıyormuş dizel motoru fiyatı da golf seviyesine getirmiş araba da eski kasadan daha tipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 dizel nasıl farketmiyor benim ankara da 6.1 ortalama yakıyo astra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 fakir ve gencim mercedesi a class al bin işte 65 civarına alırsın baz modelini ki,full vw ile kafa kafaya gider özellik olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 megane coupe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 65e Mercedes A Classın harbi anca bazını alırsın hani baz model filan değil. Bu arada Opel cidden malzeme kalitesi, konsolu filan kalitesiz bir araç. Yani Insignia alacağıma net VW alırım Golf olur, dandik Jetta olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Megane bence Renault olmasına rağmen güzel bir araç. Ama hiç kullanmadım şahsen. O yüzden çok düzgün bir yorum yapamayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Golf daha mı iyi şimdi insignia dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 abi insigna fazla güzel bi araba en azından dışarıdan, kullanmadım bilemiorm yani. ama opelin" bakın aslında bizde araba yapabiliorz" arabası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 abi çılgınmısınız ? renault megane coupe 1.5 dci edc gt-line 60 a kapatırsın , baya güzel araç. yakıt tüketimi şaka gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Renaulta arabasına değil 60k, 60 tl verip benzin koymam. Mekanik ömrü 1 yıl lan arabanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 pederin clio en son 230.000 de idi , ki kendisi pislik içinde kullanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 söyle sorayım öncelikle edc nasıl, dsg ye göre ya da dsg mi daha mı kötü sıkışık trafikte 1. vites 2. vites yaptırılıyor mu bunlara manuel modları var mı hepsinin açıkçası vites değiştirmekle ilgili sıkıntım yok 5 bin fazla verceğime kolumu-ayağımı yorarım yani son olarak insginia 1.4 mü megane edc 1.5 mi opel astra hb 1.3 mü honda civic 1.6 eco lpg mi neden? bir de benzin le dizel 50 kuruş farkediyor yakıt tüketimleri de birbirlerine epey yaklaştı yılda max. 10bin km için dizel lüx mü olur fazla yakmadan şehir dışı 130 km/h yapcak, sürücüyü yolda yormayacak bir şey ana hedefim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 opel astra hb 1.3 Fiyat/performans/yakıt tüketimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Yılda 15k kmden aşağısı için dizel ekonomik sayılmıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 renaultu aşağılayıp opeli iyiymiş gibi göstermek olmamış ikisi de aynı tierde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 RaidenXelRu said: pederin clio en son 230.000 de idi , ki kendisi pislik içinde kullanır :D şimdi baktım da yeni clio da esp varmış 900-1000 kg ağırlığı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar