Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

60k araba

forgiver

Öne çıkan mesajlar

az yakan çok kaçan, konforlu az masraflı olsun sıfır olsun
yakın zamanda almayı düşünmüyordum ama 40k bakıyordum hep
onlar da yol tutmuyor, şunlardan başka ne alınabilir

insignia 1.4
görünüş süper: benzin masrrafı zorlar, tüp taktırsan yazık olur

astra sedan
1.3 dizel, otomatik vites otomatik deil galiba bunlarda

astra hb
1.3 dizel, sedandan hallice

bu astraların 1.6 benzinlileri alınmaz herhalde

megane 1.5 dizel 110 edc
reno olması dişinda mantıklı, bundaki haklki otomatik vites diye geçiyor sanırım

honda civic eco 1.6 benzin, fabrikadan lpg sistemi montajının önemli kısmı yapılmış çıkıyor
garantili lpg dönüşüm imkanı sunuyor
litresi 2.5 liraya gaz aldırmak dışında bir özelliği yok galiba

honda civic hb, eski kasası güzel sıfırını daha üretilir mi?
yeni kasası hoşuma gitmedi
dizel motor eski kasada yok, yenisinde var diyorlar

polo dandik sanırım, dsg li dizel golf olabilir belki

başka neler var bu kapsamda
Sosyal ağlarda paylaş

yeni seat leon. persembe gunu siparisi verdim. style paket, sunroof, led far + led stop'lu lansman paketi + 17" dynamic jant. 62.000tl.

sirf style paket alirsan 56.500. 1.6 tdi dsg style paket.

2011 model leon var, kopru trafigi gibi les trafiklere girmiyosan 6-7 litre arasi yakiyor. bence golf'e polo'ya astra'ya verilecek para yerine cok daha iyi fiyat/performans veriyor araba.
Sosyal ağlarda paylaş

bende astra var çok memnunum 1.6 dizel olsa daha memnun olurdum ama 1.3 napalım. ben full+sunroof+navigasyon(sonradan takılan degil fabrika çıkışı) 61000e almıştım hala fiyatı aynı sanırım. tabi kagıt üstünde 68000 falan görünecek ama indirim yapıolar 7000 falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Ford Focus alabilirsin.Bilmiyorum en dolu versiyonunun sıfırına paran yetiyo mu. Yol tutuşunun iyi olduğunu duydum. Kötü özelliği bagajı çok küçükmüş.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-autoline-dan-2012-focus-dizel-sadece-2.000-km-120442609/detay

Biliyorum fiyat arttırmışsın genelde imkansız oluyo ama bi 5bin tl daha arttırıp yeni golfün comfortline'ı bile alabiliyosun sanırsam. Bilmiyorum fiyatları

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-model-yeni-golf-7-comfortline-120128385/detay

Aynı şekilde jetta da alabiliyosun comfortline

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-model-beyaz-ici-bej-sifir-km-dogus-cikisli-jetta-1.6-tdi-120326160/detay

Hyundai i30'lar deli gibi donanımlı düşünülebilir gibi.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2013-hyundai-i30-1.6-crdi-elite-o.vites.sunrof-bayi-garantili-117280038/detay

Boş bi bmw 1.16ed bulabilir, koklayan bmw'm var dışında bi donanımı olmaz.

Arkadaşımın ailesi juke aldı donanımlı, düşünebilirsin.

Opel insignia güzel araba benzinle başa çıkamazsın. Astra hb olan gitmiyodu sedandaki aynı motor mu bilmiyorum o da gitmez eğer öyleyse.

Alternatifin çok ancak bazı markalara insanlar önyargılı oluyolar.
Ben ne alırdım ekleyebiliyosam para golf veya jetta alırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

astrada 1.3 motor otoban da bile yetiyor
Yeni Megane Touch 1.5 dCi EDC 110 bg 56.500 TL fiyat olarak en uygunu bu

leon da uygunmuş
golf ün liste fiyatı 66 filan (comfortline da hız sabitleyici standart deil :/ )

mazda3 tipsiz ama o da uygun fiyatı

benzin derdi olmasa ve 1.4 motora güvenebilsem, evi arabayı satar alırım insignia yı
fakir mercedesi resmen
diş görünüşü mükkkkemmel
Sosyal ağlarda paylaş

Ben astrayı almadan focus mazda 3 falan hepsine test sürüş yaptım aslında mazda alıcaktım ama satıcıyla sorun oldu ondan astra aldım. Ancak iç plastik kalitesi falan focusta çok dandik gelmişti bana ondan astra aldım. Mazdanında motoru güzel tabi focusun falan aynı motor zaten. Birde volvo s40 motorunda aynı sanırım. Git bin abi hepsine kendin seç bence. Qashqai de bak derdim ama fiyatı artmış sanırım biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

civic premium lpg eco otomatiği 50k ya aldık ( 51 de olabilir, düştüler işte bi yerlerden ).

Kıyaslarsak o listeyle,
opelleri bilmiyorum yenileri dışardan güzel gözüküyor,hele insignia baya güzel bi araba gibi.

megane reno, millet başka bi başlıkta yakınmış. Clio bu kadar ucuzken bu nie böle pahalı anlamadım

golf güzelde fiyat farkı baya var felan.

Bak ne dicem,
Honda civic HB dizeller var ( ya da geliyor bu yıl içinde ). 56k falan olacak onlar. ( HB ler sedanlardan ucuz oluyor ). Bi göz at istersen.

Yada 60k ya Hybrid arabası var, CRZ mi ne ona bi bakıver

civic premimua dış görünüşü ve bazı iç hatları ve direksiyonu ( eskisi daha ii o yüzden ) sövsemde
iç mekandaki malzemenin kalitesi, arabanın içinin uzay gemisi gibi olması ve aşırı rahat olması süper.
Ha motoru eski, anca bi econ modu getirmişler işte daha az yakıyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

civic hb dizel baya iyi geliyor, yazdıkları değerler doğruysa
yukarıdakilerin hepsinin eline veriyor yakıt tüketiminde

ama hb ler daha pahalı olur sedanlardan
ne yazık ki tipi de sedandan güzel değil

şu an lpgli reno var
bir arıza vermedi lpg sisteminden ama
kışın gaza hemen geçmemesi
performans kaybı
periyodik bakımları, düşük gaz deposu hacmi filan çok sıcak gelmiyor yeniden lpgli bir araba
Sosyal ağlarda paylaş

zaten arada bir de benzinle kullanmak gerekiyor

lpg montajcılarının değil araba üreticilerinin bu konuya çalışması lazım
lpg özel motor dizaynları, bağlantı yerleri vs.

honda da montajcının mankapla deldiğini daha kaliteli matkapla ve robotik deliyordur
fazla değişen bir şey olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...