forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 az yakan çok kaçan, konforlu az masraflı olsun sıfır olsun yakın zamanda almayı düşünmüyordum ama 40k bakıyordum hep onlar da yol tutmuyor, şunlardan başka ne alınabilir insignia 1.4 görünüş süper: benzin masrrafı zorlar, tüp taktırsan yazık olur astra sedan 1.3 dizel, otomatik vites otomatik deil galiba bunlarda astra hb 1.3 dizel, sedandan hallice bu astraların 1.6 benzinlileri alınmaz herhalde megane 1.5 dizel 110 edc reno olması dişinda mantıklı, bundaki haklki otomatik vites diye geçiyor sanırım honda civic eco 1.6 benzin, fabrikadan lpg sistemi montajının önemli kısmı yapılmış çıkıyor garantili lpg dönüşüm imkanı sunuyor litresi 2.5 liraya gaz aldırmak dışında bir özelliği yok galiba honda civic hb, eski kasası güzel sıfırını daha üretilir mi? yeni kasası hoşuma gitmedi dizel motor eski kasada yok, yenisinde var diyorlar polo dandik sanırım, dsg li dizel golf olabilir belki başka neler var bu kapsamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bence direk o bütçe ile Golf'e yönel. Ama sıfır alacaksan bu bütçeye benzinli DSG alırsın ki tüketimi öyle abartı değil. İkinci el düşünüyorsan da dizel dsg Golf6 bakabilirsin. Bu bütçeyi Opel ile harcama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 honda civic'e gelene kadar yazdıklarını geç direk onun dışında ford focus falan bak, belli ki piyasa araç istiyorsun zira golf de olabilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 62bine 1.4tsi 122hp highline dsg Golf alabilirsin sanirim. Su listedekilerin hepsinden kaliteli bir tercih olur. Bence opele falan harcama guzelim butceyi. Astra alip bir gun golfe binersen epey pisman olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 amarok satayım 10k'da =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 60k arabaya vereceğine 10k arabaya ver motorunu sat, 50k ya elektrik motoru ve akü tertibatını al, monte ettir. şarj et et bin. prime doymazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 60k az yakan çok kaçan, konforlu az masraflı olsun sıfır olsun görürsen söyle arbayı satip 3-4 tane alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 yeni seat leon. persembe gunu siparisi verdim. style paket, sunroof, led far + led stop'lu lansman paketi + 17" dynamic jant. 62.000tl. sirf style paket alirsan 56.500. 1.6 tdi dsg style paket. 2011 model leon var, kopru trafigi gibi les trafiklere girmiyosan 6-7 litre arasi yakiyor. bence golf'e polo'ya astra'ya verilecek para yerine cok daha iyi fiyat/performans veriyor araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bende astra var çok memnunum 1.6 dizel olsa daha memnun olurdum ama 1.3 napalım. ben full+sunroof+navigasyon(sonradan takılan degil fabrika çıkışı) 61000e almıştım hala fiyatı aynı sanırım. tabi kagıt üstünde 68000 falan görünecek ama indirim yapıolar 7000 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 giulietta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 moonfall said: giulietta? sakın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 yeni kia ceed'e bi bakabilirsin. taş gibi araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bu da yeni auris hic begenmedim http://1.bp.blogspot.com/-h9b2LvvNuWM/UFowKw-WO1I/AAAAAAAASN8/WKf6D3XH1F8/s1600/Toyota+Auris+2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ford Focus alabilirsin.Bilmiyorum en dolu versiyonunun sıfırına paran yetiyo mu. Yol tutuşunun iyi olduğunu duydum. Kötü özelliği bagajı çok küçükmüş. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-autoline-dan-2012-focus-dizel-sadece-2.000-km-120442609/detay Biliyorum fiyat arttırmışsın genelde imkansız oluyo ama bi 5bin tl daha arttırıp yeni golfün comfortline'ı bile alabiliyosun sanırsam. Bilmiyorum fiyatları http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-model-yeni-golf-7-comfortline-120128385/detay Aynı şekilde jetta da alabiliyosun comfortline http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2013-model-beyaz-ici-bej-sifir-km-dogus-cikisli-jetta-1.6-tdi-120326160/detay Hyundai i30'lar deli gibi donanımlı düşünülebilir gibi. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-2013-hyundai-i30-1.6-crdi-elite-o.vites.sunrof-bayi-garantili-117280038/detay Boş bi bmw 1.16ed bulabilir, koklayan bmw'm var dışında bi donanımı olmaz. Arkadaşımın ailesi juke aldı donanımlı, düşünebilirsin. Opel insignia güzel araba benzinle başa çıkamazsın. Astra hb olan gitmiyodu sedandaki aynı motor mu bilmiyorum o da gitmez eğer öyleyse. Alternatifin çok ancak bazı markalara insanlar önyargılı oluyolar. Ben ne alırdım ekleyebiliyosam para golf veya jetta alırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 astrada 1.3 motor otoban da bile yetiyor Yeni Megane Touch 1.5 dCi EDC 110 bg 56.500 TL fiyat olarak en uygunu bu leon da uygunmuş golf ün liste fiyatı 66 filan (comfortline da hız sabitleyici standart deil :/ ) mazda3 tipsiz ama o da uygun fiyatı benzin derdi olmasa ve 1.4 motora güvenebilsem, evi arabayı satar alırım insignia yı fakir mercedesi resmen diş görünüşü mükkkkemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ben astrayı almadan focus mazda 3 falan hepsine test sürüş yaptım aslında mazda alıcaktım ama satıcıyla sorun oldu ondan astra aldım. Ancak iç plastik kalitesi falan focusta çok dandik gelmişti bana ondan astra aldım. Mazdanında motoru güzel tabi focusun falan aynı motor zaten. Birde volvo s40 motorunda aynı sanırım. Git bin abi hepsine kendin seç bence. Qashqai de bak derdim ama fiyatı artmış sanırım biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Ha birde astradakin afl far sistemi falan mükemmel bit özellik ford falan fark istiyor maZda da yok zaten dizelinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://i.imgur.com/nPAzKy3.png dev hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 selam, bende geçen sene 2011 dsg şanzıman otomatik dizel seat leon aldım. baya memnunum araçtan otomatik vitesten nefret eden biri olarak dsg şanzımanı seviorum öyle bişi yani. yannız yakıtı dizele göre biraz fazla yakıo, 7-8lt fln full şehiriçi ve gaza basarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 civic premium lpg eco otomatiği 50k ya aldık ( 51 de olabilir, düştüler işte bi yerlerden ). Kıyaslarsak o listeyle, opelleri bilmiyorum yenileri dışardan güzel gözüküyor,hele insignia baya güzel bi araba gibi. megane reno, millet başka bi başlıkta yakınmış. Clio bu kadar ucuzken bu nie böle pahalı anlamadım golf güzelde fiyat farkı baya var felan. Bak ne dicem, Honda civic HB dizeller var ( ya da geliyor bu yıl içinde ). 56k falan olacak onlar. ( HB ler sedanlardan ucuz oluyor ). Bi göz at istersen. Yada 60k ya Hybrid arabası var, CRZ mi ne ona bi bakıver civic premimua dış görünüşü ve bazı iç hatları ve direksiyonu ( eskisi daha ii o yüzden ) sövsemde iç mekandaki malzemenin kalitesi, arabanın içinin uzay gemisi gibi olması ve aşırı rahat olması süper. Ha motoru eski, anca bi econ modu getirmişler işte daha az yakıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 civic hb dizel baya iyi geliyor, yazdıkları değerler doğruysa yukarıdakilerin hepsinin eline veriyor yakıt tüketiminde ama hb ler daha pahalı olur sedanlardan ne yazık ki tipi de sedandan güzel değil şu an lpgli reno var bir arıza vermedi lpg sisteminden ama kışın gaza hemen geçmemesi performans kaybı periyodik bakımları, düşük gaz deposu hacmi filan çok sıcak gelmiyor yeniden lpgli bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 gaza hemen geçmemesinin şeyi var abi ayarı var. Ayarlattırıosun bakım sırasında hemen geçiyor. Tabi kışın daha fazla yakıor bariz bi şekilde lpg, otopark sıkıntısı da cabası. bide bakım masrafı var 10k da bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Selam, Ayarlatıyorsun da LPG'e motor belirli bir ısıya çıkmadan geçmesi mantıklı değil çünkü motordan alınan ısı ile gazı daha bir gazımsı hale getiriyor diye biliyorum :D Çok pis teknik açıklarım :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 zaten arada bir de benzinle kullanmak gerekiyor lpg montajcılarının değil araba üreticilerinin bu konuya çalışması lazım lpg özel motor dizaynları, bağlantı yerleri vs. honda da montajcının mankapla deldiğini daha kaliteli matkapla ve robotik deliyordur fazla değişen bir şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Para verip alınır mı bilmem ama bende Fluence EDC var, yol tutuş dışında fena araba değil eğer Sedan gereksiz gelmezse. Sanırım sıfırı 50K falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar