toggie Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bu fiyata TV önerebilir misiniz. Gerçekten fark yaratan özellikleri olmasında belki 3k TL'ye çıkabilirim ama siz 2,5 lardan tavsiye verin :). Tek beklentim 47" olması. Çok fazla başlık var biliyorum ama aynı başlıktan devam edince kimse ilgi göstermiyor :) Mayıs ayında bi TV almak durumundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 pilipis severim ben açıkcası. hem ambilight pek bi güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 philips 3d ambilight var bende çok matah birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 işte kişiye göre değişir. ben alıştım seviyorum. ayrıca philöips in teknik servisi gerçekten ilgili. istanbul için en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Samsung 8000 serisi gecen hafta 2700 idi teknosada simdi 3750 den basliyor... Edit: Teknik servis konusunu bilmiyorum TV icin cunku evdeki ve cevremdeki toplam 9 Samsung kullanicisi en genci 6aylik en yaslisi 5 yillik TV olmak uzere hic arizalanmadi. Ama kurulum asamasinda gelen adamlar satis reyonundaki renk tonuna kadar ayarlayip gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 4k tv lerden al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 4k tv nedir? fiyatsa alamam. aslında panasonic plazma alasım var ama onların da modelden modele cok farklılık gosterdigini dusunuyorum. gt serisine param yetmiyor. bir de pazar payı satıs sonrası hizmet icin onemli bence. panasonic kullanmadım omrum boyunca, nasıl bir hizmetle karsılasacagımı bilmiyorum. aklımda lg var. orta halli ve gayet yeterli gorunuyor :) http://www.sanalmarketim.com/urun/1eaf9cae298b9454037fd98d1b8fc2f5/LG-47LM669S-47-120cm-3D-Full-HD-400Hz-HDMI-Usb-Led-TV-Beyaz-Kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bende hep araştırmadayım ama eylül - ekim gibi panasonic vt50 almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 toggie said: 4k tv nedir? fiyatsa alamam. aslında panasonic plazma alasım var ama onların da modelden modele cok farklılık gosterdigini dusunuyorum. gt serisine param yetmiyor. bir de pazar payı satıs sonrası hizmet icin onemli bence. panasonic kullanmadım omrum boyunca, nasıl bir hizmetle karsılasacagımı bilmiyorum. aklımda lg var. orta halli ve gayet yeterli gorunuyor :) http://www.sanalmarketim.com/urun/1eaf9cae298b9454037fd98d1b8fc2f5/LG-47LM669S-47-120cm-3D-Full-HD-400Hz-HDMI-Usb-Led-TV-Beyaz-Kasa bunu alacaktım son anda 55" aldım aynısının. çok iyi bence. sihirli kumandası çok kullanışlı browser'de fln. 3d'si reald ile aynı. sinemadaki 5TL'lik gözlükler birebir uyuyor. 10 tane fln gözlüğüm oldu o sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Hala televizyon satiliyor demek vay bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 modelden modele kendi arasında fark ediyor da 2k lık pana plazma 2k lık ledden iyidir 4k lık plazma da 4k lık ledden iyidir her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Bu nasıl? http://www.bimeks.com.tr/urun/123435/panasonic-50ut50e-127-ekran-3d-plazma-tv.aspx#photos Bir de 50" olmasına ragmen neden fiyatı ucuz? Pana icin soyledigim diger endiseler var. Satıs sonrası destek gibi. Sıkıntı yasamak istemiyorum acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 plazma olduğu için ucuz, ledler çıktığından beri plazmalar baya ucuzladı, birde galiba o tv smart değil oradan da fiyat düşürmüş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ayıca panasonic tv piyasasından çekiliyor teknik destek bi 10 sene daha devam eder de ben olsam yien de almazdım, plazma çok yakıyor şu amo led tv lerde de yaygınlaşsın diye bekliyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 panasonic serisi plasmada kalite sıralaması sıralama : Tier1 UT ---> Tier2 ST ---> Tier3 GT ---> Tier4 VT kısaca UT ve St serilerini hiç tavsiye etmiyorum senelerce kullanılıcak bir ürün için 1-2 ay daha bekleyip en az Gt alma taraftarıyım çok yakıyor denmiş led 90w tüketiyorsa plasmada en fazla 160w dır. günde 12-16 saat den ayda ne kadar etkisi olur faturaya bilgim yok fakat hertürlü değer, pc bile en az 300w 400w harcar sabah akşam açık meret. tekrar ediyorum Gt serisi veya başka markalarında o tier deki plasma larını görmeden led tv denen zımbırtıya para harcamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 http://www.bedavacim.com.tr/LG-55LM660s-3d-LED-tv-LG--Garantili_12115.html#0 Gayet güzel ürün bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bende bundan var çok memnunum. soracağın bir şey varsa bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Söz konusu TV olunca ben Samsung ve LG den vazgeçemiyorum ya. PC ekranı hep LG oldu TV ise Samsung. Yeni yeni Sonyler dikkatimi çekmeye başladı ama çok abartı bir yenilik sunmamasına rağmen acaip fiyat farkı koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 @greanpeace dediklerin guzel ama tahmin ettigim gibi gt altindaki modeller alinmaz diyosun. O segment de benim butcemi asiyor. Bir ay daha bekleyip para biriktirme durumu degil. Su anda da param yeter ama ayiracak butce o kadar olmayacak onumuzdeki ay da. Bu yuzden LG olacak gibi gorunuyor. 55" verilen linkte cok uygun ama siteye guvenemedim. Magazadan almayi tercih ederim. Magazalarda da o fiyatta yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 2 ay önce vatan indirimdeyken 3500 dü ama 1 yıllık ligtv dahil digitürk veriyordu. o kampanya bittiyse 3000 e fln bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 toggie said: Bu nasıl? http://www.bimeks.com.tr/urun/123435/panasonic-50ut50e-127-ekran-3d-plazma-tv.aspx#photos Bir de 50" olmasına ragmen neden fiyatı ucuz? Pana icin soyledigim diger endiseler var. Satıs sonrası destek gibi. Sıkıntı yasamak istemiyorum acıkcası. Abi uzak dur o TV'den zira; http://forum.paticik.com/read.php?6,6781177,6781204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ben hala philips diyorum... tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 DareJedi said: Söz konusu TV olunca ben Samsung ve LG den vazgeçemiyorum ya. PC ekranı hep LG oldu TV ise Samsung. Yeni yeni Sonyler dikkatimi çekmeye başladı ama çok abartı bir yenilik sunmamasına rağmen acaip fiyat farkı koyuyor. samsung (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 LG ve samsung iyi tabii. ama sadece tv değil satış sonrası destek de önemli. ve bu konuda LG ile samsung çok kötü. lg zaten sıfır ilgi (şikayet com da bile), samsung için de, buzdolabı bozuldu arkadaşın, adamlar almaya bile 2 haftaya yakın sürede geldiler. bir de buzdolabı hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar