Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bursada yaşayan arkadaşlar,artık kendi kuaförümden sıkıldığım için bildiğiniz en iyi erkek kuaförünü söylermisiniz bursa içinde ? Bir de bu arada erkek kuaförü ne lan berber diyenlere şimdiden cevabım hıhı evet öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 0ne bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ölü olandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Altiparmak, misceren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NutritionV2 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mayhem said: Altiparmak, misceren. Şaka dimi:) Gayet leşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 saçın iyi olmadıktan sonra farketmiyor hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 NutritionV2 said: Mayhem said: Altiparmak, misceren. Şaka dimi:) Gayet leşler Lesler mi? Yapma, etme, yaziktir, gunah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Kuaför değil saç tasarım merkezi onun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 miss ceren'e hiç girmedim ama önünden geçerken bakıyorum bazen içeriye, apaçi kılıklı çalışanlardan başka bir şey görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 kuafor ne lan, escinsel misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 SeaGle said: kuafor ne lan, escinsel misiniz? knka sen bu mantıkla alışveriş merkezine de gitme bakkala falan git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Mayhem said: NutritionV2 said: Mayhem said: Altiparmak, misceren. Şaka dimi:) Gayet leşler Lesler mi? Yapma, etme, yaziktir, gunah. reyiz misceren 2000'lerde kaldı ya,artık onun yerini sacha falan aldı da..Bana gittiği kuaförden memnun olan adam lazım yani git ben gittim çok memmunum falan diycek biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sizin mahallede berber yokmu berber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 HakkiYendi said: sizin mahallede berber yokmu berber? berber=kasap benim gözümde birader,ondan kasap değil kuaför lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ne saçmış arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ONLY THE BEST FOR THE REST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 rapunzel gibi saç mı var ? üç santim saçlarla kuaför arıyorsan laflarım var sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ben keserim saçını beğenmezsen beğenmemiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Berberlere çok ayıp etmişsin arkadaşım. Ben berberimi elidorun saç tasarım uzmanlarına değiştirmem. Sonuçta erkek saçı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 6 TL ye bizim mahallede saçları kestiriyorum ben gayet memnunum(bursa-setbaşı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 roma kuafor / korupark oneririm paraya kiyarim diyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 berberler ne zaman kuaför oldu lan :/ http://i.imgur.com/vw1iK41.gif benim berberimin adı Zelal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 0ne said: roma kuafor / korupark oneririm paraya kiyarim diyosan 25 yaşlarında bi eleman vardı en son 1 hafta önce falan gittim arkadaşımı götürmeye ondan başka isim olarak kestirdiğin daha tecrübeli bi eleman var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 ama başlık yorumu hakediyo. EN İYİ ERKEK KUAFÖRÜ. EN İYİ. at kılını rapunzel saça döndüren adamı getirin bana ! en iyiyi istiyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bi de Bursada yaşıyosun abi, nişantaşına porsche la iniyo olsan eyvallah, saçını varak kaplat da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar