scorch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Türkü bar, cafe mafe neyse işte böyle oturup dinleyebileceğimiz bi yer kaldı mı yahu kadıköy civarında? her yerde kırmançizane kürtçe şarkıları türkü diye iteleyen mekanlar dolmuş. varmıdır dediğim tarzda bi yer bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 istanbul bilmiyorumda, ankara sakaryadaki türkü bara giren çıkan tipleri biliyorum ins onlardan deilsindir diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yok yahu hanım istedi ama işte dediğim gibi türkü bar kültürü bildiğin ölmüş memlekette 10-15 sene önce ne güzel olurdu müziği falan canlı müzik yapan yerler bile vardı bi dönem şimdi bildiğin saçma sapan bişey olmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Hepsi politik background'lu mekanlara dönüştü türkü barların. İşiniz zor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 olmaz mı akmarın sokağında var bir kaç tane gayet güzel hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 http://www.inciswf.com/carizmanetcafe.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Silphatos said: http://www.inciswf.com/carizmanetcafe.swf adamlar kasmış KARİZMA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 valla kafe kafkanın sağında ( arkanı do iskelesine verdiğinde ) türkü bar stayla yerler var. Ha oturmadım hiç ama bi girip çıkmıştım olm burası kesin türkü bardır dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Suark said: valla kafe kafkanın sağında ( arkanı do iskelesine verdiğinde ) türkü bar stayla yerler var. Ha oturmadım hiç ama bi girip çıkmıştım olm burası kesin türkü bardır dıe işte benim bahsettiğim yerler akmarın orası : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar