SplendidRipper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Selam Arkadaşlar, Biri son lvl (Guardian, Full Set) ,biri de lvl 62 (Thief) karakterlerimin olduğu hesabımı yanında bir kaç gold para ile birlikte satıyorum . Accountum karşılığı 70tl vermeyi kabul eden arkadaşları özel mesaja bekliyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bu arada söylemeyi unutmuşum. Oyunun CD key ini de diğer bilgilerle birlikte göndereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Oyunun fiyatını 60 Tl 'ye düşürdüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 45 tl son fiyat gel vatandaş geeel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 up.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 abi refund edemiyor musun? ben alayım diyecemde oyun battı sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hakkaten refund etsene ya 60 dolar temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 sanırım 3 aylık acc lara refund veriyorlar. adam ful kasmış bunada refund vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 öf alsam mı ki kararsız kaldım . aion online indirip kurdum. neverwinter night mmop beta open da . gw2 de aklım kalmıştı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 baya kötü gw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 up :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 şu refundu biraz acında yapayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sadece resmi web sitesinden aldığın key leri refund edebiliyorsun sanırım. max 6 aylık hesapları refund ediyorlar. ben 2 ay ile kaçırdım. bilseydim daha önce davranırdım.. https://en.support.guildwars2.com/app/answers/detail/a_id/9053/session/L3RpbWUvMTM2ODUxMjEyMC9zaWQvNGhUdW44cWw%3D# Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 up:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SplendidRipper Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2014 Up :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar