ahmd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bu karının kariyeri ne zaman bitecek arkadaş ya?
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 gülse mülse bilmem de hakkaten şu LC dışındaki hiçbi markanın ürünlerini beğenmiyorum ve en ucuzunun da LC olması çok şukela oluyor.
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 niye? ref noktasını yükseltiyor hatun, niceleri olsun gülse gibi.
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yapıyo bişiler işte iyi kötü sorun dielde, kadının seksiymiş gibi güzelmiş mankenmiş gibi pazarlanması garip tabi
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Çok itici bir tipi var lan resmen sebepsiz yere adamda dövme isteği uyandırıyor.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 eskiden gag vardı o zamanlar çok severdim bunu
senko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xenocide said: gülse mülse bilmem de hakkaten şu LC dışındaki hiçbi markanın ürünlerini beğenmiyorum ve en ucuzunun da LC olması çok şukela oluyor. ahahha abi ben de vazgeçemiyorum LC Waikiki'den. 30 yaşıma gelcem, 5 yaşımdan beri kendime bişi aldıysam lcw dışında almamışımdır.
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 KenshinHimura said: kayarım ben buna Xaenin said: Hayda. of asdas
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 KenshinHimura said: kayarım ben buna http://www.ankarahaber.com/haber_resim/34922.jpg
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xenocide said: gülse mülse bilmem de hakkaten şu LC dışındaki hiçbi markanın ürünlerini beğenmiyorum ve en ucuzunun da LC olması çok şukela oluyor. bangladeşte saat ücreti 0.3 Dolar olan insanlar üretiyor o ucuz LCleri.
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 her etik dersi alan koşa koşa bunu yazıyor ayar oluyorum
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sonradaki durak: çindeki ayakkabı fabrikaları
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Masakari said: Çok itici bir tipi var lan resmen sebepsiz yere adamda dövme isteği uyandırıyor. ya bir de kocası var ki hiç alakasız bir tip...bu ikisi nereden bulmuş birbirlerini arkadaş?
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 HakkiYendi said: her etik dersi alan koşa koşa bunu yazıyor ayar oluyorum yok yav,ne etik dersi...en son ocak ayında oradaydım,LCWnin yerini gezdim. üretim yaptırdığı fabrikaları gezdim...hatta şöyle de bir anım var...bangladeşlilerden beklenmeyecek derecede sıcak kanlı bir genç tekstil mühendisi kaç para aldığımı sordu...ezmek istemedim çocuğu,aldığım ücretin 5te 1ini söyledim...çocuk 75 dolar alıyormuş aylık."türkiyeye geleyim,şoförün olayım,ingilizcem iyidir" falan muhabbetine bağladı.
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 KuddusiMavra said: genç tekstil mühendisi kaç para aldığımı sordu...ezmek istemedim çocuğu,aldığım ücretin 5te 1ini söyledim...çocuk 75 dolar alıyormuş aylık."türkiyeye geleyim,şoförün olayım,ingilizcem iyidir" falan muhabbetine bağladı. Sequo olaydı "sus! koduumun fakiri" deyip beynine sümsüğü ver ederdi.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 lcw biraz daha kassa bim gibi bir şey olcak
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bir de bu karı kendi yazıyo,oynuyo 2 katı para alıyor ya orası fena...
Soris Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bende hiç sevmiyorum bu kadını çok yapmacık. Ayrıca kendi sandığı kadar güzel veya seksi hiç değil ahah
Öne çıkan mesajlar