KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Şunu okudum az önce. Harbiden üzüldüm. Bu ne yahu? http://www.hurriyet.com.tr/kultur-sanat/haber/22971169.asp Adaletsiz bir dünya...Sapına kadar hem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 çerçeve total toplamda 120 liraya malolmuş zaten asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 nesini anlamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 125bini veren boş kazanmış demekki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 @fin. anlamayacak bir şey tabi ki yok ancak kabullenemiyorum. Bu kadar insanın aç gezdiği,işsiz gezdiği,geçinemediği bir dünyada(Türkiye'de demiyorum)sanat adına insanlarla dalga geçer gibi birilerinin bu paraları bu kadar kolay harcamalarını kabullenemiyorum. Sorun bendedir muhtemelen... Ancak kendi adıma aşağıdaki gibi düşünüyorum: bunun adı sanat olmamalı...bu 1. buna bu kadar para verenden verdiği para kadar vergi alınmalı...bu 2. o da yetmez, adama ekstra vergi konmalı...bu 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 aman bedri baykam deil mi bu ergenlik peçetesi koymuştu bi ara alan salak yapcak bişi yok vergilendirilmiomuymuş_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 şu olay hakkaten saçma da, insanların "AFRÖKÖDA ÇOCOKLAR AÇLOKTON ÖLÖYÖ" savunmasını yapmak bundan bile saçma kalıyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 sanat için sanat! hmpf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bir eser almayı anlarım. Bir sanatçının yarattığı birşeyi almayı anlarım. Ama Bedri Baykam çerçeveyi de kendi mi yapmış? İmza mı atmış? Bunu alan hangi kafada acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ülkerde para çok alır.3-4 günlük olay bu ülker ailesinden biri almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bedri baykamın "boş çerçeve" ile duruma, "an"a yaklaşımı güzel de 125 bin dolar da verilmez hatta bu tarz işlere para verilir mi ki? sergileme konusnda sponsor fln olunulur en fazla hani satılaiblir bir "ürün" değil bu ha sergileme için telif ödemesi de olabilir bak, zaten duvara asıp bırakmalık bir eser değil, ortada öylece dururken insanı düşündüren bir çalışma daha önce aynalı bir sergisi vardı bu adamın o da hoşuma gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 coco said: sanat için sanat! hmpf. yok ya bu toplum için sanat sırf bakıp "bu ne amk?" diye düşünürlken bile bir yerlere varılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bedri zaten malda, insanlar nedne prim veriyo bu amcama anlamıyomki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xenocide said: şu olay hakkaten saçma da, insanların "AFRÖKÖDA ÇOCOKLAR AÇLOKTON ÖLÖYÖ" savunmasını yapmak bundan bile saçma kalıyor malesef. afrika? çocuklar? açlıktan ölüyor? savunma? peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 eheheh yok ya, olaya eleştirel yaklaşanlara kavramsal hmpf'lamıştım ben lol hiçlik ve zaman sorgusu hisli konular bunlar BabacumMostors said: coco said: sanat için sanat! hmpf. yok ya bu toplum için sanat sırf bakıp "bu ne amk?" diye düşünürlken bile bir yerlere varılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 hissikablelvuku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yaaa şu afrika konusu gelmişken, bill gates 67B dollarlık servetinin 63B muydu neydi, birkaç ay önce afrika için çalışan NGO'lara bağışlamamış mıydı.. rüyamda mı gördüm yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 o paranın %30u vergilere gitti bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 KuddusiMavra said: Xenocide said: şu olay hakkaten saçma da, insanların "AFRÖKÖDA ÇOCOKLAR AÇLOKTON ÖLÖYÖ" savunmasını yapmak bundan bile saçma kalıyor malesef. afrika? çocuklar? açlıktan ölüyor? savunma? peki... Sanata ya da herhangi bir lükse harcanmayan para Afrika'daki açları doyurmaya gitmiyor ne yazık ki. Zaten bu tarz sanat eserlerine böyle paraları veren insanların büyük çoğunluğu korkunç hayır işi yapıyorlar, genellikle iyi kalpli oldukları için değil, hem iyilik yapayım hem de vergiden birazcık yırtarım diye düşündükleri için. Ama millet Duchamp'ı taklit ediyor diyip, boş çerçeve satmak da harikaymış gerçekten, orasını çok ayrı bir kulvarda değerlendirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 hehe bedri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 şu 3.dünya ülkesi olupta afrika dramı çok komik sömürüp ağzına sıçanların umrunda değil be of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tSwWeFWPyUI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Son cümleyi bir daha alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xaenin said: Sanata ya da herhangi bir lükse harcanmayan para Afrika'daki açları doyurmaya gitmiyor ne yazık ki. Zaten bu tarz sanat eserlerine böyle paraları veren insanların büyük çoğunluğu korkunç hayır işi yapıyorlar, genellikle iyi kalpli oldukları için değil, hem iyilik yapayım hem de vergiden birazcık yırtarım diye düşündükleri için. Ama millet Duchamp'ı taklit ediyor diyip, boş çerçeve satmak da harikaymış gerçekten, orasını çok ayrı bir kulvarda değerlendirebiliriz. canım aynı şeyi söylüyorum seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar