Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Okunmamis mesaj butonuna tiklamistim da geri gidip bakamicam =) Ya özentilik olsun diye yapilan cok sey var ki bunlarin en önemlisi sigaraya baslamak. Onun disinda yolda "şekerim çok sushim geldi" diyen bi tip görünce ben de diyorum acaba kac zamandir yiyor ki diye. Ama iste gercekten severek yiyenler de mevcut. Ha milletin ucuz gida diye yedigi etin burada sosyete olmasi ayri komik tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 suşimi yoksa domuzmu ucuz gıda? ikiside baya pahallı ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 nereyi baz alarak söyledin onu bilmiyorum ama domuz çok çok ucuz ,kgsı balıktan ucuz çoğu yerde vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bir de kokoreç ince bağırsaktan yapılmıyor mu? O bağırsaktan geçen ne? Emilim de (yani yiyecekler parcalandiginda ortaya cikan protein mineral vsvs) orada olmuyor mu? E bu organı suyla yıkayıp lüpletiyor tüm toplum? Anlamıyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Nerede olduğuna göre değişir. Avrupa'da domuz aşırı ucuz çünkü adamlar biz tavuk falan ne kadar sık yiyorsak o kadar sık(hatta daha fazla) domuz yiyor. Cipsi falan bile var. Tonla çiftliği var, çabuk ürüyor zaten vs. Ama burda geniş bir kitlesi olmadığından pahalıya geliyor. Suşide benzer olay aslında. Bizim akşam yüzüne bakmadığımız kahve, türk yemekleri falan Avrupa'da nasıl egzotik geliyorsa domuzda burası için aynı durum. Şaşılacak bir şey yok. Ülkede kovayla satılmayan bir şey egzotikleşiyor haliyle. edit: Eskiden Tobleron ne kadar mükemmel bir şeydi mesela. Sadece yurtdışından gelen dayılar getirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Viktor said: suşimi yoksa domuzmu ucuz gıda? ikiside baya pahallı ehuehu Yurt disinda 2 side ucuz. Bize gelince sosyetik oluyor. Nereyi baz aldim. Macro center, şütte fln. Gerci kg kg karsilastirdim mi? Hayir aslinda. Ama burada yurt disina gore pahali diye gozlemledim. Örnek vaka hatirlamiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 domuz danadan pahallı avrupada, danalı aynı urunun domzuluzu için 50 cent fazla odiyorsun en salak çorbada bile suşi ise caponyada zaten fahiş fiyatlara satılıyor, markette satılan en adisi 4000-5000 yen gibi bişi ki 80-100tl arası (yarım ekmek arası tavuk doneri 800yene, et doneri 1200 e yiyorsun tokyoda) restorana gidip suşi soylersen maaşina elveda diyebilirsin ehueheuehu ninja gel bize tokyodaki hayat pahallılıgını anlat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 KuddusiMavra said: sene 2001...gassaray lisesi mezunu piyasadan yetişme müdürümle barcelonada ara sokaklardan birinde akşam yemeği yiyoruz...benim müdür domuzcu...çeşit çeşit domuz yemekleri yiyor her öğünde. ben ne yiyeceğimi bilemedim. bu bana "sana escalope söyleyeyim,çok beğeneceksin" dedi..."abi"dedim, "domuz olmasın o"...güldü,"yok lan olm,ne domuzu,etin en güzel yeri"dedi...birazdan geldi yemekler...lan benim yemek güzel görünüyor,güzel kokuyor ama rengi öyle bildiğimiz dana eti gibi değil...sarı et..."abi"ded,m,"yeme beni"...yine güldü gevrek gevrek,"olm deli misin lan,escalope domuz değil,şahane et"...çağırdım garsonu,"ıs this pork?"dedim...garson,"no,it is escalope"dedi...valla yedim,lezzetliydi de ama hala aklıma geldikçe "yedim mi lan domuzu?"derim... http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/About/General/2012/7/25/1343224383060/Pork-escalope-and-pak-cho-008.jpg Bu muydu yediğin? Yaban domuzu denmiş, evet avlanıyor Türkiye'de ciddi şekilde ekinlere zarar vermesin diye ve söylendiği gibi öldürüp atıyorlar kenara, derisi bile kullanılmıyordu çünkü eskiden şimdi yavaş yavaş derisinden faydalanmaya başlamışlar galiba ama kalitesiz diyorlar domuz derisi için. Yaban domuzu yedim mi yedim fena değil tadı ama o da av hayvanına göre daha vasat. Yani şöyle güzel bi kekliği tercih ederim. Tavşan ama inanılmaz lezzetli bişey merak edicekseniz onu merak edin öyle söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Viktor said: domuz danadan pahallı avrupada, danalı aynı urunun domzuluzu için 50 cent fazla odiyorsun en salak çorbada bile suşi ise caponyada zaten fahiş fiyatlara satılıyor, markette satılan en adisi 4000-5000 yen gibi bişi ki 80-100tl arası (yarım ekmek arası tavuk doneri 800yene, et doneri 1200 e yiyorsun tokyoda) restorana gidip suşi soylersen maaşina elveda diyebilirsin ehueheuehu ninja gel bize tokyodaki hayat pahallılıgını anlat! Avrupayı bilmiyorum ama Amerika'da daha ucuz diye biliyorum domuz eti. İtalya'da da daha ucuz olması lazım daha önce de yazmıştım bu üretilmesiyle ilgili bir durum daha çok. Yoksa domuz üretimi dana,koyun gibi hayvanların üretiminden daha kolay olduğu için eşit şartlarda fiyatı hep daha ucuz olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 DeathLord said: Bu muydu yediğin? Yaban domuzu denmiş, evet avlanıyor Türkiye'de ciddi şekilde ekinlere zarar vermesin diye ve söylendiği gibi öldürüp atıyorlar kenara, derisi bile kullanılmıyordu çünkü eskiden şimdi yavaş yavaş derisinden faydalanmaya başlamışlar galiba ama kalitesiz diyorlar domuz derisi için. Yaban domuzu yedim mi yedim fena değil tadı ama o da av hayvanına göre daha vasat. Yani şöyle güzel bi kekliği tercih ederim. Tavşan ama inanılmaz lezzetli bişey merak edicekseniz onu merak edin öyle söyliyim. yav galiba böyle bir şeydi...ulan kaç sene oldu,harbiden domuz mu yedirmiş bana semih abi yaaaa?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bu domuz escalope u abi farklı bi hayvanın escalope unu da yemiş olabilirsin etin türünden bağımsız bişi escalope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ohhhh... rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 domuz eti yememiş insan mı var türkiye'de? zaten hepimiz yiyoruz. ha ben hiç salam sucuk sosis yemem, hiçbir firmanın pizzasını yemem, satın aldığım et güvendiğim mahalle kasabındandır, marketlerden ömrümde kıyma almadım falan derseniz yememiş olabilirsiniz tabi. hal böyleyken domuz eti yedim mi yemedim mi yok sa yesem mi derdine düşmek niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bunneh said: bu domuz escalope u abi farklı bi hayvanın escalope unu da yemiş olabilirsin etin türünden bağımsız bişi escalope İyi de sarımtraktı et diyor, bence gayet domuz escalope yemiş, garsona da büyük ihtimalle kaş göz falan yaptı o anda sana çaktırmadan yoksa garsonun bu domuz mu sorusuna yok lop et diye cevap vermesi çok mantıklı değil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ha o zaman geçmiş olsun çetin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yemisin la iste, yediginde bisey oldu mu? olmadi. neyi zorluyon daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Viktor said: domuz danadan pahallı avrupada, danalı aynı urunun domzuluzu için 50 cent fazla odiyorsun en salak çorbada bile suşi ise caponyada zaten fahiş fiyatlara satılıyor, markette satılan en adisi 4000-5000 yen gibi bişi ki 80-100tl arası (yarım ekmek arası tavuk doneri 800yene, et doneri 1200 e yiyorsun tokyoda) restorana gidip suşi soylersen maaşina elveda diyebilirsin ehueheuehu ninja gel bize tokyodaki hayat pahallılıgını anlat! http://www.fodors.com/community/asia/how-much-for-sushi-in-tokyo.cfm Burada 2 parcasi 100 den baslio dio tabii ama gitmedim bilmiyorum. Ailem amerikaya gidip geldiginde babam "sushi cok ucuz yahu" demisti onun yalancisiyim azicik =) http://www.meat-prices.co.uk/national/England/ Burada da beef gayet pahali pork dan. Ne blim. di var londra'da galiba ona sormak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Verdigim link tokyo ama ailem abd de ki fiyatini soylemisti sonucta hani ikisi alakasiz biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://media.tumblr.com/tumblr_luy4s9KCdQ1qjrkng.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 domuz kendi pisligini yiyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Viktor said: domuz danadan pahallı avrupada, danalı aynı urunun domzuluzu için 50 cent fazla odiyorsun en salak çorbada bile suşi ise caponyada zaten fahiş fiyatlara satılıyor, markette satılan en adisi 4000-5000 yen gibi bişi ki 80-100tl arası (yarım ekmek arası tavuk doneri 800yene, et doneri 1200 e yiyorsun tokyoda) restorana gidip suşi soylersen maaşina elveda diyebilirsin ehueheuehu ninja gel bize tokyodaki hayat pahallılıgını anlat! ukraynada domuzun kilosu 10-15 lira falandı ,dana ,sığır yok he italyada da ucuz baya ,hatta şöyle örnek vereyim ,güzel bir yerde steak söyledim ,böyle cuisine misali özel pişmiş falan kocaman bir tabak geldi ,içinde yarım kilo kemiksiz steak harbi ,2 bira ve o tabak 20-25 lira arası birşeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ayfon said: domuz kendi pisligini yiyo ki Kokoreç sever misin diye sormak lazım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 onu yapmayan hayvan yokki lol köpek kedi inek tavuk hepsi yapıyor o eylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 goldbären said: çetin abi domuz bokun içinde yuvarlanıyor lafı falan hep cemaat kışkırtması ama(:D aynı şekilde yok efendim sindirim çevrimi düşükmüş de yedikleri mikroplar sindilirmiyomuş her yerinden parazit akıyomuş o parazitler insana ibnelik ve hristiyanlık bulaştırıyomuş vs. tavukların ineklerin artık aynı kötü koşullarda büyütüldüğü doğru. ahahaha gold bunu ben nasi kacirmisim yemek tükürdüm klavyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar