Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çalışmanın da bir adabı olmalı

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Memphis7 said:

Dworgian said:

Mesai'ye gelmem istendiği bir gün, bir yakınımı doktora götüreceğimi söylediğimde "sana araba vurmadıkça geleceksin" denmişti. Öyle kolay değil patrona "ben gelmem hacı" demek. Hele o işten ayrılma lüksünüz yoksa o sıra

işte sizin kafada adamlar oldugu için bu patronlar böle
git at kendini arabanın önüne araba vurdu ben gelmiom de

bide öle kötü bi dodge yokmus
"bir yakınımı doktara götürecegim"
direk adamlardan girceksin
"gözleri görmeyen teyzeme kan vermem lazım" gibi..

Bizim kafada adamların işe ihtiyacı var paşam. Ayrıca dodge falan değildi. Anneannemi doktora götürmem gerekiyordu. Sinirlenmeme sebep olan da o oldu zaten.

hangi gezegende yaşıyor ya da hangi mesleği yapıyorsun bilmem ama, finans alanında über bir dealer, süper bir öngörüye sahip inanılmaz başarılı vs bir eleman değilsen "kabul et ya da terket" politikası gayet geçerli. Senin yerine geçecek elemanı dakikasında bulur adam. İsim vermeyeceğim bir bankada rotasyon hızı inanılmaz, çatır çutur eleman değişiyor. Ama o banka hala top seviyede. O yüzden yok öyle bir dünya.

edit; aslında tek biriminde değil o rotasyon hızı. ondan edit. ayrıca hayır çalıştığım yer değil lol
Sosyal ağlarda paylaş

GladricSpirit said:

pascalnouman said:

cok sert cikmamak lazim sonucta izin mevzu var ama tavrı da net belirtmelisiniz atar yapın haklıysanız tırsmayın onu diyorum

İzin konusunda işverenlerin eli kolu bağlı. Adamın istediği zamanda izin vermesen ne olacakki gidecek tanıdık vs. yapıstıracak 2 haftalık raporu gidecek istedigi yere.

bıldırki raporlar gotunu tirmalar
gerekmedikce raporu dayamayın
Sosyal ağlarda paylaş

Abi aranızda çok boş konuşanlar var, tek tek cevap vermicem. 1 aylığına Ürdün e gönderildim bir proje için. Bir işi yapmamız için kısıtlı bir süre var, mal gibi gidip ben 9 da gidip yatıcam dersem mesela ben bu şirkette bir bok olamam. Ben 23 saat çalıştım diye ağlamadım. Çalışırım, 50 saat de çalıştım çünkü adamlar güvenmiş beni buraya göndermiş penisimin keyfine uykusuz kalmayayım diye işi yarım bırakıp dönersem ben kendimden utanırım zaten başta.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

hayır ilk mesajda bir yogunlukla gayet samimi gelmişsin "hayat zor be" demişsin, sonra ayılınca "dur ulan fazla qqladık bizim de bir fiyakamız var sonuçta" diyip, "çalışıcam tabi buraya seçilmek kolay mı lan dünyayı yönetiyorum sayılır" demişsin. çelişkili geldi......
abi yorulmadım demiyorum ki, hayvan gibi yoruldum. Ertesi günü de bütün gün yattım, ne var yani. Özel sektör çalışanları böyle çalışıyor genelde, konuyu da dertleşelim çok çalıştırıyo ipneler eheheh yapalım diye açtım ama spark gibi akılsızlar çok olduğu için forumda her açılan konu piç oluyor haliyle.

neyse açmadım farzedin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...