Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Memphis7 said: Dworgian said: Mesai'ye gelmem istendiği bir gün, bir yakınımı doktora götüreceğimi söylediğimde "sana araba vurmadıkça geleceksin" denmişti. Öyle kolay değil patrona "ben gelmem hacı" demek. Hele o işten ayrılma lüksünüz yoksa o sıra işte sizin kafada adamlar oldugu için bu patronlar böle git at kendini arabanın önüne araba vurdu ben gelmiom de bide öle kötü bi dodge yokmus "bir yakınımı doktara götürecegim" direk adamlardan girceksin "gözleri görmeyen teyzeme kan vermem lazım" gibi.. Bizim kafada adamların işe ihtiyacı var paşam. Ayrıca dodge falan değildi. Anneannemi doktora götürmem gerekiyordu. Sinirlenmeme sebep olan da o oldu zaten. hangi gezegende yaşıyor ya da hangi mesleği yapıyorsun bilmem ama, finans alanında über bir dealer, süper bir öngörüye sahip inanılmaz başarılı vs bir eleman değilsen "kabul et ya da terket" politikası gayet geçerli. Senin yerine geçecek elemanı dakikasında bulur adam. İsim vermeyeceğim bir bankada rotasyon hızı inanılmaz, çatır çutur eleman değişiyor. Ama o banka hala top seviyede. O yüzden yok öyle bir dünya. edit; aslında tek biriminde değil o rotasyon hızı. ondan edit. ayrıca hayır çalıştığım yer değil lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 işte senin müdür denyoymuş yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 SeaGle said: Ozel sektorde calisma sartlarinizi belirleyememeniz emperyalizmin sucu degil sizin o testise erisememenizin sucu. senden daha küçük testislisi hep vardır koçum kapı orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yarım saat önce geldim iş yerine. akşam 5 - 6 gibi çıkarım en geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 imzandaki ingilizce çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 canım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 GladricSpirit said: pascalnouman said: cok sert cikmamak lazim sonucta izin mevzu var ama tavrı da net belirtmelisiniz atar yapın haklıysanız tırsmayın onu diyorum İzin konusunda işverenlerin eli kolu bağlı. Adamın istediği zamanda izin vermesen ne olacakki gidecek tanıdık vs. yapıstıracak 2 haftalık raporu gidecek istedigi yere. bıldırki raporlar gotunu tirmalar gerekmedikce raporu dayamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi aranızda çok boş konuşanlar var, tek tek cevap vermicem. 1 aylığına Ürdün e gönderildim bir proje için. Bir işi yapmamız için kısıtlı bir süre var, mal gibi gidip ben 9 da gidip yatıcam dersem mesela ben bu şirkette bir bok olamam. Ben 23 saat çalıştım diye ağlamadım. Çalışırım, 50 saat de çalıştım çünkü adamlar güvenmiş beni buraya göndermiş penisimin keyfine uykusuz kalmayayım diye işi yarım bırakıp dönersem ben kendimden utanırım zaten başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 o zaman konuyu niye açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 hayır ilk mesajda bir yogunlukla gayet samimi gelmişsin "hayat zor be" demişsin, sonra ayılınca "dur ulan fazla qqladık bizim de bir fiyakamız var sonuçta" diyip, "çalışıcam tabi buraya seçilmek kolay mı lan dünyayı yönetiyorum sayılır" demişsin. çelişkili geldi...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sen adamlarin calisani degil kolesi olmussun. ben birini 50 saat calistiriyosam ya o zaten cop, ilerde isime yaramaz max calisitirip atarim diye dusunuyorumdur. dogru duzgun ise yarayan adam calistirilir mi oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 finans ırgatı, seneye ceo yapçaklar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 fede said: HAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yaşasın özel sektör ctesi pazar free 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Sparkcaster said: finans ırgatı, seneye ceo yapçaklar heralde sen kimsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 goldbären said: hayır ilk mesajda bir yogunlukla gayet samimi gelmişsin "hayat zor be" demişsin, sonra ayılınca "dur ulan fazla qqladık bizim de bir fiyakamız var sonuçta" diyip, "çalışıcam tabi buraya seçilmek kolay mı lan dünyayı yönetiyorum sayılır" demişsin. çelişkili geldi...... abi yorulmadım demiyorum ki, hayvan gibi yoruldum. Ertesi günü de bütün gün yattım, ne var yani. Özel sektör çalışanları böyle çalışıyor genelde, konuyu da dertleşelim çok çalıştırıyo ipneler eheheh yapalım diye açtım ama spark gibi akılsızlar çok olduğu için forumda her açılan konu piç oluyor haliyle. neyse açmadım farzedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sipeyskeyk said: Sparkcaster said: finans ırgatı, seneye ceo yapçaklar heralde sen kimsin? niye, bana mı endeksli hayatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Evet seni baz aldım başarımı ona göre değerlendiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 türkiye cumhuriyeti gibi bir üçüncü dünya ülkesinde bile 11 saati aşamıyor günlük çalışma saati. kendinizi köle olarak kullandırıyorsanız kapitalizmi değil, kendinizi suçlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 sipeyskeyk said: neyse açmadım farzedin. Ahahaha açmadım farz edin ne ya. Benimle yeterince ilgilenilmedi, konu başka yerlere kaydı o yüzden lütfen spot ışıklarını bana çevirin Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Bu yüzden 3. dünya ülkesi konumundayız. Çok çalışmamız lazım, üretmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Abi ilgi falan istemiyorum. İNSANLAR İŞLERİNİ ANLATSIN, COMMUNITY FEELING OLSUN, PAYLAŞIM OLSUN. Burası FORUM, bilmem farkında mısınız. Ne adamlarsınız arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Xaenin said: Abi "Yanlış Liderlik 101" ya. liderlik ne ya heh. küçük çapta bir şirkete liderlik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 avrupanın en çok çalışan ülkesiyiz zaten. daha fazla mesai harcayınca daha iyi ürün ortaya çıkmıyor. daha iyi çalışmak gerekiyor, bunlar farklı şeyler. ülkemin güzel patronları ve işçileri bunu anlamıyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar