Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Öyle herkesin içinde olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 mesai verseler bana da keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 baştan tavrını koyman lazım. siktir git deil de şu şekil olay: asla yapmam demicen, yaparım ama.... gibisinden konuşucan. Müşterilerde böle mesela, "şunu şunu da isterük ( imkansız veya çok zor bişi mesela)" "tabii yaparız ama ayrı faturalandırırız" "kem küm ık mık" işin en başından tavrını koydun mu sıkıntı olmaz ılerdede ısten gecmıs artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 valla bizim ofisdede kerizleri öle çalıstırtıolar cocuklar sabahlıyıp duruo :P bana 10 kere falan mesaie kal die ısrar ettiler bıdı bıdı ettiler direndim yok g.tüm agrıo, yok basım oynuyo, dedem hastenede, teyzemin ameliyatı var falan onlarda bilio tabi ama tutamıolar bu aslan parçasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 çalışmanın tek adabı saat bazlı ücret sistemidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Suark said: baştan tavrını koyman lazım. siktir git deil de şu şekil olay: asla yapmam demicen, yaparım ama.... gibisinden konuşucan. çok yanlıs.. baştan yapmam dicen, ki patron ona göre kafasında kursun bana sormuslardı görüşmede mesaiye kalman gerekebilir senin için sorun olrmu, olr amg dedim gelip burda 9 saat calısıcam sonra 4-5 saat mesayi yapıcam eve gidip yatıp sonra tekrar gelip calıscam, gel derseniz gelirim ama benden bu sekilde verim alamazsınız dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 İlk adımda tabiki o sekilde sert konusmak dogru değil ama zorlama varsa cekinmemek gerek. Gecenlerde benimde basıma geldi mesela fazladan 30 dk durmusum sorun vardı vs. onu halletim, tam gidiyorum genel müdür guvenligi yolladı gitmesin diye. Hic oralı olmadım kusura bakma isim var zaten geç kaldım bye bye dedim gittim. İnsanları sizi somurmeye alıstırırsanız durumunuz her zaman daha kotuye gider. Calısmanın sonu yok o sınırı siz koyacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 cok sert cikmamak lazim sonucta izin mevzu var ama tavrı da net belirtmelisiniz atar yapın haklıysanız tırsmayın onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Memphis7 said: Suark said: baştan tavrını koyman lazım. siktir git deil de şu şekil olay: asla yapmam demicen, yaparım ama.... gibisinden konuşucan. çok yanlıs.. baştan yapmam dicen, ki patron ona göre kafasında kursun bana sormuslardı görüşmede mesaiye kalman gerekebilir senin için sorun olrmu, olr amg dedim gelip burda 9 saat calısıcam sonra 4-5 saat mesayi yapıcam eve gidip yatıp sonra tekrar gelip calıscam, gel derseniz gelirim ama benden bu sekilde verim alamazsınız dedim yok aga yani yaparım calısırm ama mesaı fln verırsenız dersen de aynı kapıya cıkıo vermıolar cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 pascalnouman said: cok sert cikmamak lazim sonucta izin mevzu var ama tavrı da net belirtmelisiniz atar yapın haklıysanız tırsmayın onu diyorum İzin konusunda işverenlerin eli kolu bağlı. Adamın istediği zamanda izin vermesen ne olacakki gidecek tanıdık vs. yapıstıracak 2 haftalık raporu gidecek istedigi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 "Yapmam" demekle, "yaparım ama verimli olmam" demek arasında fark var. "Yapmam" çok kesin ve final bir söz, işe alacağı insanın ağzından böyle bir şey çıkmasını istemez kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 "abi yeter ölücem el insaf" deyin yada çalışma ortasında gidin uyuyun kimse kalkıp da "neden 24 saat çalışmıyorsun" diyemez hani o da insan evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tabi canım direk yapmam denmez tabide güzel bi dille ona getircen patron kafasında zor durumda kalır bu cocuk onun dısında pek istemio mesaie kalmayı die kurucak o zor durum geldinde dodge skillerini kullanıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xaenin said: "Yapmam" demekle, "yaparım ama verimli olmam" demek arasında fark var. "Yapmam" çok kesin ve final bir söz, işe alacağı insanın ağzından böyle bir şey çıkmasını istemez kimse. Bu konuda benim klasik cevabım genelde isvereninde yuzunu güldürür. İşletmenin karı için belirli dönemlere fedakarlık yapılmalıdır. Takım arkadaşlarım gibi bende katkıda bulunurum. "Fakat bunu kesinlikle rutin hale getirmem" uzun lafın kısası evet kardesim ben calıskanım yeri geldiğinde calısırım extra olsa dahi fakat somurme mantıgına gecersen dur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 insanlar sömürüldüklerinin farkında degiller ya , gunluk mesainiz ne ise ekstra kaldıgınız her dakika babanızın hayrına yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Flexible working hours diye silkiyolar işte milleti. Ben 1-2 kere gece saat 1'e kadar falan kaldım. Ertesi gün işe gelip eve yollandığımı ya da sen bugün dinlen bir şey yapma dendiğini biliyorum. Sonuçta işverenin de o dengeyi kurabiliyor olması çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 nese sonradan elınde cok cıddı koz olur sıkıntı yapma, bi işten çıkarılma durumunda butun mesaılerını alırsın mudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesai'ye gelmem istendiği bir gün, bir yakınımı doktora götüreceğimi söylediğimde "sana araba vurmadıkça geleceksin" denmişti. Öyle kolay değil patrona "ben gelmem hacı" demek. Hele o işten ayrılma lüksünüz yoksa o sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Abi "Yanlış Liderlik 101" ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 "Motivasyon" önemli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1NTK4xBIj5A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dworgian said: Mesai'ye gelmem istendiği bir gün, bir yakınımı doktora götüreceğimi söylediğimde "sana araba vurmadıkça geleceksin" denmişti. Öyle kolay değil patrona "ben gelmem hacı" demek. Hele o işten ayrılma lüksünüz yoksa o sıra işte sizin kafada adamlar oldugu için bu patronlar böle git at kendini arabanın önüne araba vurdu ben gelmiom de bide öle kötü bi dodge yokmus "bir yakınımı doktara götürecegim" direk adamlardan girceksin "gözleri görmeyen teyzeme kan vermem lazım" gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Tamamiyle olay aslında yerinin doldurulup doldurulmayacağıyla ilgili. Sen çıktığında şirket yerine yeni bir adamı çok rahat koyuyorsa dümenler patronda oluyor. O yüzden çalışılan alan neyse finans, muhasebe, pazarlama falan en iyisi olmak lazım ki dümenler çalışanda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kötü yöneticiymiş o adamın suçu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar