Lectre Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 tamamnerd said: hayır ben inanmıyorum bu özgürlük mücadelesi zart zurt diyen kürtlerin iki heyet bi newrozla yola geleceğine,ki gelirlersede o mücadeleleri fos muş onu anlarım. kaç bin insan öldü boşu boşuna. keşke böyle böyle en sonunda yeni haklar vereceğiz diye hepsini bir şehre toplasalar sonra o şehri kuşatıp diri diri yaksalar derdi şimdi benim yerimde başka biri olsa. ben öyle bir insan değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 gerek yok öyle şeylere,bence verilsin ancak zorunlu göç uygulansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 bordo klavyeli facebookta hızını alamamış paticige de gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Koyduk mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 EVIL_DeaD said: bordo klavyeli facebookta hızını alamamış paticige de gelmiş hangi dağdan bağlanıyon hewal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 moriarty said: bucurukunannesi said: Ninja said: Kedinizin resmi var mi ? Olmaz mı? Yüz kadar olmuştur..buraya bir tanesini eklerim ama nasıl yapılır bilmiyorum..55 yaşında bilgisayardan pek anlamayan bir teyzeyim ben:) got milf? 55 allahtan kork. o nasil fantazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 yıllardır din ve milliyetçilikle yapılırken farkında değil miydiniz de şimdi insanları farkındalığa çağırıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Toptan cevap veriyorum: Yaşımı abartılı bulan arkadaşlar: Yalan borcum mu var?:)Tam 55 yaşındayım. Rumuzuma takan arkadaş: benim kedimin bir ismi var,Bücürük Bücürük'ün Annesi demek varken, kedimin annesi çok tuhaf:)Ayrıca kendi dilimiz varken İngilizce olsun demek de ne demek? İngilizler Türkçe'ye geçelim diyor mu?:) bir ülkenin dili giderse, o ülke de gider dilinize sahip çıkın. Fransızların ödü kopuyor özel yasalar çıkartıyorlar Fransızca bozulmasın diye. Bordo bereliye benzetilmek ne yalan söyleyeyim hoşuma gitti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar