Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xunn

Seele

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dogum günü hediyem Hots CE geliyo pazar.

Ne kasıcam belli değil. TRYHARD 4EVER, GIT GUD OR DIE MIRIN'

Kutlayan herkese teşekkürler, facebook witty postlarınız sevindirdi.

Tabii ki topicde wit yok, step it up scrubs.
Mesaj tarihi:
zunn şu yazdığından hiç bişey anlamadım ama doğumgünün kutlu olsun

Jim_E_Rustler said:

Dogum günü hediyem Hots CE geliyo pazar.

Ne kasıcam belli değil. TRYHARD 4EVER, GIT GUD OR DIE MIRIN'

Kutlayan herkese teşekkürler, facebook witty postlarınız sevindirdi.

Tabii ki topicde wit yok, step it up scrubs.
Mesaj tarihi:
Yani diyor ki,

SC II: Heart of the Swarm Collector's Edition Pazar günü İngiltere'den eline ulaşıyormuş. Bundan sonra vaktinin önemli kısmını bu oyunun multiplayer ina harcamayı planladığını ifade ediyor ve bunu "GET GOOD OR DIE ADMIRING" olduğunu tahmin ettiğim motivasyonla açıklıyor ve he alludes to the existence of his Facebook friends, ve o arkadaşlarının zeka fışkıran kutlama mesajları ile bu thread deki kutlama mesajlarını bu thread in bu mücadeleden yenik ayrıldığını açıkça belirtir şekilde karşılaştırıyor.

O değil de canım nasıl sıkılmış la.

(Witty doğumgünü kutlama mesajı nasıl oluyormuş diye merak ettim ama şimdi yalan değil)

EK: E tabii bu kadar yazmışken, doğumgünün kutlu olXunn.
Mesaj tarihi:
quixef said:

Yani diyor ki,

SC II: Heart of the Swarm Collector's Edition Pazar günü İngiltere'den eline ulaşıyormuş. Bundan sonra vaktinin önemli kısmını bu oyunun multiplayer ina harcamayı planladığını ifade ediyor ve bunu "GET GOOD OR DIE ADMIRING" olduğunu tahmin ettiğim motivasyonla açıklıyor ve he alludes to the existence of his Facebook friends, ve o arkadaşlarının zeka fışkıran kutlama mesajları ile bu thread deki kutlama mesajlarını bu thread in bu mücadeleden yenik ayrıldığını açıkça belirtir şekilde karşılaştırıyor.

O değil de canım nasıl sıkılmış la.

(Witty doğumgünü kutlama mesajı nasıl oluyormuş diye merak ettim ama şimdi yalan değil)

EK: E tabii bu kadar yazmışken, doğumgünün kutlu olXunn.

10/10 would publish.
  • Yeni Oluştur...