AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 idefix tabanlı, setleri %50 indirimle satıyorlar. başarılı olacak bir site. buyursunlar düzeltme: başlık
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bikaç gündür takip ediyorum da çogiyi oldu bu site, hatta Ulysses'i ben de alsam mı almasam mı ona karar verememekteyim şu an.
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 poe çok iyi oldu mesela. sanırım şu an satışta değil.
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Kojiroh said: Bikaç gündür takip ediyorum da çogiyi oldu bu site, hatta Ulysses'i ben de alsam mı almasam mı ona karar verememekteyim şu an. abi ulysses'i çeviren nevzat erkmen değil miydi? başkası yazıyor kitapta, ne kadar iyi bir çeviri şüphelendim o yüzden. nevzat erkmen'i çevirisi, olabileek en iyi çevirilerdendir ama
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Tam da o yüzden arada kaldım aslında. Gerçi yenisini de Armağan Ekinci çevirmiş ama çevrilmiş versiyonunu mu okumak, yoksa direkt İngilizcesini mi okumak. Rob389'da bulunur elbet çünkü.
senko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 direk ingilizcesine yetebilirsen onu oku tabii ama çok çok ağır dili, bayağı sağlam bilmek lazım ingilizceyi.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Ayarlarız yea ne var işte iki yes bi no. Neyse konuya dönersek, dün Tolkien seti vardı, LOTR harici kitapları (Silmarillion, Roverandom, Güç Yüzüklerine Dair, Hobbit falan) tüm set halinde 56 lira mı neydi, onu göremedim şimdi, gittiyse yazık olmuş. Ciltleri de çok güzeldi.
yav Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 baya zekice bir girişimmiş böyle tematik toplu pazarlık sitesi(tu) dune veya vakıf serisini koysalar da vesile olsa alıp okumama.
reampage Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 idefix yapıodu zaten böle arada, şimdi sadece bunları göstericekler burdan daha güzel.
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Yav şurda satılan e-kitap mı? http://www.hesapkitap.com/steve-jobs.html Bikaç gün önce baktığımda yanında e-kitap yazıyodu. Sonra kaldırmışlar. Mail de attım ama cevap vermediler.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 said: Boyutlar: 15 x 23 cm Falan diyo, e-kitap değil sanki.
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 abi bu site benim ocagima incir agaci diker kizlar icin markafoni neyse, benim icin de bu site oyle bisiye donustu. 2 kere siparis verdim bile simdiden :/
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ObuzHapsever said: Yav şurda satılan e-kitap mı? http://www.hesapkitap.com/steve-jobs.html Bikaç gün önce baktığımda yanında e-kitap yazıyodu. Sonra kaldırmışlar. Mail de attım ama cevap vermediler. Normal basılı kitapmış. Verdim siparişi.
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Oha oha Zinkeisen'in Osmanlı tarihi serisini veriyolar, 200 lira. Ulan nası alasım var ama hastalıktı şuydu buydu derken ayın 8'i dolmadan kredi kartı borcu 1000 lirayı geçince anca resimlerine bakabiliyorum şimdi :(
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abi o seti ben bayağıdır almak istiyorum da 3 gündür 3 tane sipariş verdim şurdan kendimi durdurmam lazım bi şekilde :/
senko Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 derken vasili grossman seti ile batı'nın kaynakları kitapları geldi şimdi kargoyla ^_^
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 idefixde sadece turkce kitap olmasına bende çok kırgınım
Öne çıkan mesajlar